Xbox One: Sign in από έξι accounts ταυτόχρονα

Μπείτε στον λογαριασμό σας απλώς...κουνώντας τα χέρια σας.

Η Microsoft παρουσίασε μερικά χαρακτηριστικά του Xbox One που δεν γνωρίζαμε προηγουμένως. Πιο συγκεκριμένα, ο Albert Penello, επικεφαλής σχεδιασμού της Microsoft για τις κονσόλες Xbox και το Kinect, έδειξε στο Destructoid κατά τη διάρκεια του Tokyo

Game Show μερικές πολύ όμορφες δυνατότητες του Xbox One.

Μία είναι η δυνατότητα sign in έξι accounts ταυτόχρονα σε ένα σύστημα Xbox One. Το Kinect βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, βλέπει ποιος κρατάει το χειριστήριο κάθε φορά και αναγνωρίζει τον κάθε χρήστη ξεχωριστά μέσω της φωνής του. Ο Penello εξήγησε ότι το Xbox 360 ήταν μια κονσόλα στην οποία δεν μπορούσε να συνδεθεί κανείς από πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα και ήταν κάτι που η Microsoft ήθελε να αλλάξει. Επίσης εάν το θελήσουν οι χρήστες θα μπορούν να μπουν στον λογαριασμό τους με τη βοήθεια του Kinect απλώς κουνώντας τα χέρια, χωρίς να είναι ανάγκη να πατήσουν κανένα κουμπί.

Η δεύτερη δυνατότητα του Xbox One αφορά τα applications και τη δύναμη του συστήματος. Συγκεκριμένα το Xbox One θα μπορεί να τρέχει τέσσερα applications ταυτόχρονα και η εναλλαγή μεταξύ τους θα γίνεται εύκολα, σαν να παίζετε με το κινητό σας. Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τα applications και όχι για τα games καθώς η κονσόλα θα μπορεί να τρέχει μόνο ένα παιχνίδι κάθε φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα