Middle-earth: Shadow of Mordor

Μία ιστορία εκδίκησης στον κόσμο της Μέσης Γης.

Το συγγραφικό έργο του John Ronald Reuel Tolkien δίχως αμφιβολία έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αρκετές δημιουργίες στον χώρο των video games. Πριν από την κυκλοφορία της κινηματογραφικής τριλογίας The Lord of the Rings του Peter Jackson

είχαμε δει μόλις 10 τίτλους σε διάστημα 20 ετών, από το 2002 όμως και μετά οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν καθώς ακολούθησαν δεκάδες κυκλοφορίες. Κάποιες εξ' αυτών αποτέλεσαν movie tie-ins όπως το The Lord of the Rings: The Two Towers, ενώ σε κάποιες άλλες είδαμε φανταστικούς χαρακτήρες όπως για παράδειγμα στο The Lord of The Rings: The Third Age ή στο -πρόσφατο σχετικά- The Lord of the Rings: War in the North.

Το 2012 η Monolith Productions μας πρόσφερε το Guardians of Middle-earth, το πρώτο MOBA για κονσόλες. Βέβαια η συγκεκριμένη κυκλοφορία δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας αποδεικνύοντας ότι στο συγκεκριμένο genre τα PC κατέχουν τον πρώτο λόγο. Παρόλα αυτά, η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης δεν το έβαλε κάτω και δύο χρόνια μετά επιστρέφει με μία ακόμη δημιουργία εμπνευσμένη από το λογοτεχνικό έργο του Tolkien, το Middle-earth: Shadow of Mordor.


Οι πρώτες πληροφορίες γύρω από το νέο project της Monolith Productions διέρρευσαν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013. Η αμερικανική εταιρεία μερικούς μήνες αργότερα επιβεβαίωσε τις φήμες και μάλιστα ανακοίνωσε ότι την συγγραφή του σεναρίου θα την αναλάμβανε ο Christian Cantamessa, ο οποίος μας είχε δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στο Red Dead Redemption της Rockstar.

Παρά την δεδομένη αποτυχία του Guardians of Middle-earth θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Monolith Productions αποτελεί έναν εγνωσμένης αξίας developer, ο οποίος μας έχει χαρίσει ένα από τα καλύτερα horror games όλων των εποχών το F.E.A.R., καθώς και την σειρά Condemned. Το ερώτημα που γεννάται λοιπόν είναι αν η αμερικανική εταιρεία θα καταφέρει να κάνει ένα δυναμικό comeback με το Middle-earth: Shadow of Mordor. H απάντηση ευτυχώς είναι καταφατική, καθώς το νέο εγχείρημα των δημιουργών του F.E.A.R αποτελεί ότι καλύτερο έχουμε δει από την Monolith Productions τα τελευταία δέκα χρόνια. Τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό θα τους αναλύσουμε εκτενέστερα παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=CRLglREYEDs

Η εκδίκηση θα έρθει από τις σκιές
Το Midde-earth: Shadow of Mordor λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του The Hobbit και πριν από αυτά του The Lord of the Rings. Κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Talion, ένας ranger της Gondor, o οποίος ανήκει στην φρουρά της Black Gate of Mordor. Η τελευταία δέχεται επίθεση στην αρχή της ιστορίας από τρεις Black Númenóreans, τον Hammer of Sauron, τον Tower of Sauron και τον Black Hand of Sauron. Οι τρεις αυτοί υποτακτικοί του Σκοτεινού Άρχοντα Sauron ελέγχουν μία μεγάλη δύναμη από Uruks (τα orks της Mordor) και καταφέρνουν πολύ σύντομα να διασπάσουν την άμυνα των Gondorians και να καταλάβουν την Black Gate.

Στην διαμάχη αυτή η Ioreth και ο Dirhael, η γυναίκα και ο γιος του Talion κοινώς, θυσιάζονται από τον Black Hand of Sauron. Παρόμοια τύχη έχει και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο οποίος όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο επανέρχεται στην ζωή ως wraith από το φάντασμα ενός αρχαίου Elf. Το Elf αυτό του οποίου το όνομα δεν σας αποκαλύψουμε, καθότι οι μυημένοι στο σύμπαν του λογοτεχνικού έργου Tolkien θα το αναγνωρίσουν αμέσως, πάσχει από αμνησία. Οι μοίρες του Elf και του Talion για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο είναι αλληλένδετες και έτσι οι δύο τους ξεκινούν ένα επικό ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης.


Τα κίνητρα των δύο ηρώων είναι τελείως διαφορετικά, καθώς ο Talion θέλει να εκδικηθεί τον Black Hand of Sauron για τον θάνατο της οικογένειάς του, ενώ από την άλλη πλευρά το Elf θέλει να μάθει την αλήθεια γύρω από το παρελθόν του. Μέσα σε αυτό το ταξίδι οι δύο ήρωες θα ανακαλύψουν ότι έχουν αρκετά κοινά και θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα συναντήσετε αρκετούς ακόμη χαρακτήρες από το σύμπαν του Tolkien, όπως το Gollum.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι από σεναριακής πλευράς το Middle-earth: Shadow of Mordor πετυχαίνει τον σκοπό του, καθώς σας μεταφέρει με επιτυχία στο setting της Μέσης Γης του Tolkien. Όσοι έχουν εντρυφήσει βέβαια στα βιβλία του J. R. R. Tolkien θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν ορισμένες ανακρίβειες. Για παράδειγμα, η Black Gate of Mordor εγκαταλείφθηκε από το βασίλειο της Gondor αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του παιχνιδιού. Επίσης η επιστροφή των νεκρών στην ζωή δεν είναι ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο στα λογοτεχνικά έργα του Tolkien, εντούτοις κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στην περίπτωση του Beren στο Silmarillion. Όπως και να έχει πάντως, η δουλειά των σεναριογράφων κρίνεται στο σύνολό της εξαιρετική. Κατόπιν αυτού, η δημιουργία της Monolith Productions θα κεντρίσει εξ' αρχής το ενδιαφέρον σας και θα σας διατηρήσει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος της περιπέτειάς σας.


Ο Ezio Auditore ή ο Batman της Μέσης Γης;
To Midde-earth: Shadow of Mordor μπορεί να περιγραφεί γλαφυρά ως ένα open world Action-Adventure με αρκετά Action RPG στοιχεία. Οι επιρροές των developers μάλιστα είναι ιδιαίτερα εμφανείς, καθώς έχουμε να κάνουμε με μία δημιουργία που αντλεί αρκετούς μηχανισμούς από τις εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές Assassin's Creed και Batman: Arkham της Ubisoft και της Rocksteady Studios αντίστοιχα.

Στην προσπάθειά του να εκδικηθεί για τον θάνατο της οικογένειάς του, ο Talion θα πρέπει να περιπλανηθεί στις αφιλόξενες εκτάσεις της Mordor, οι οποίες όπως είναι φυσικό έχουν κατακλυστεί από τα Uruks του Sauron. H διαδικασία της εξερεύνησης δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την αντίστοιχη της σειράς Assassin's Creed. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος χάρτης, ο οποίος χωρίζεται σε διάφορα μικρότερα τμήματα. Σε καθένα από αυτά υπάρχει ένα Forge Tower και κάθε φορά που σκαρφαλώνετε σε ένα από αυτά αποκαλύπτονται οι τοποθεσίες των διαφόρων αποστολών που μπορείτε να αναλάβετε στην περιοχή αυτή.


Εν τω μεταξύ, ο Talion είναι αρκετά επιδέξιος και στο parkour, καθώς μπορεί να σκαρφαλώσει με χαρακτηριστική άνεση σε διάφορα κτήρια ή πύργους. Επίσης, συναντάμε και έναν μηχανισμό παρόμοιο με το Eagle Vision της σειράς Assassin's Creed, o οποίος χρησιμεύει για να ανιχνεύσετε τους αντιπάλους σας από μακρινή απόσταση και να μαρκάρετε ενδεχομένως κάποια Uruks πριν αποφασίσετε να τα δολοφονήσετε. Οι stealth μηχανισμοί που υπάρχουν εδώ επίσης θα σας θυμίσουν τις περιπέτειες του Ezio Auditore και των υπολοίπων Assassins της δημοφιλούς Action-Adventure σειράς της Ubisoft. Για παράδειγμα, έχετε την δυνατότητα να κρυφτείτε μέσα σε συστάδες θάμνων ή πίσω από τοίχους. Θα πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι οι αιματηρές αναμετρήσεις με τα δεκάδες orks είναι αναπόφευκτες, παρόλα αυτά με την σωστή χρήση των stealth τακτικών έχετε την δυνατότητα να ελαττώσετε σημαντικά τον αριθμό των εχθρών που θα αντιμετωπίσετε.

Όπως προαναφέραμε πάντως υπάρχουν και αρκετές ομοιότητες με την σειρά Batman: Arkham της Rocksteady Studios. Οι ομοιότητες αυτές εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στο σύστημα μάχης, το οποίο θα σας θυμίζει υπερβολικά τους Freeflow μηχανισμούς που συναντήσαμε στις δημιουργίες με πρωταγωνιστή τον...Σκοτεινό Ιππότη. Ομοίως το σύστημα μάχης βασίζεται σε τρία κουμπιά, το X, το Y και το B, τα οποία αντιστοιχούν στην επίθεση, στο counter και στο stun. Ο μηχανισμός με τον οποίο εκτελούνται τα counters ακολουθεί την "forgiving buffering" διαδικασία που έχουμε δει στην σειρά Soulcalibur, κοινώς μπορείτε να πατήσετε το Y για να κάνετε counter εν μέσω της επίθεσης σας ή ενώ κάνετε execute κάποιον αντίπαλο. Κατόπιν αυτού, θα λέγαμε ότι οι μηχανισμοί του συστήματος μάχης είναι ιδιαίτερα προσβάσιμοι ακόμη από έναν αρχάριο παίκτη.


Tools of the trade
Ο εξοπλισμός του Talion περιλαμβάνει τρία συνολικά όπλα, ένα σπαθί, ένα τόξο και ένα μαχαίρι. Καθένα εξ' αυτών έχει την χρησιμότητα του μέσα στην μάχη και όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλο σας το οπλοστάσιο για να θριαμβεύσετε. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι έχετε την δυνατότητα να κάνετε upgrade τα όπλα σας με τα σχετικά runes. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσετε προηγουμένως τα ανάλογα rune slots. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε κάθε όπλο μπορείτε να τοποθετήσετε από 1-5 runes, αλλά στο inventory σας μπορείτε να κουβαλήσετε δεκάδες runes.

Το Nemesis System είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μηχανισμούς που έχουμε δει στον χώρο των video games τα τελευταία χρόνια.


Εν τω μεταξύ, στο Middle-earth: Shadow of Mordor συναντάμε και ένα υποτυπώδες leveling system. O Talion έχει πρόσβαση σε δύο ξεχωριστά skill trees, το Ranger και το Wraith. Για να χρησιμοποιήσετε ένα skill πάντως θα πρέπει να ικανοποιούνται οι δύο συνθήκες. Η πρώτη είναι να το ξεκλειδώσετε συλλέγοντας τα απαραίτητα Power Points, τα οποία συλλέγετε κάθε φορά που σκοτώνετε έναν captain των orks και η δεύτερη είναι να ξοδέψετε τα σχετικά skill points. Φυσικά για να αποκτήσετε skill points θα πρέπει να μαζέψετε exp σκοτώνοντας εχθρούς ή συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα.

Divide and Conquer
Είναι γεγονός ότι με την έλευση των next-gen κονσολών έχουμε δει αρκετούς τεχνικά άρτιους τίτλους, αλλά κατά πόσο αυτό το γεγονός αρκεί είναι μια συζήτηση που σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Επίσης, είναι δεδομένο ότι στον χώρο των video games δεν υπάρχει παρθενογένεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάψουμε να απαιτούμε από τους developers να μας παρουσιάσουν φρέσκες ιδέες που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα. Στην περίπτωση του Middle-earth: Shadow of Mordor προαναφέραμε ότι υπάρχουν αρκετές επιρροές από τις σειρές Assassin's Creed και Batman: Arkham οπότε ενδεχομένως κάποιοι να έβγαλαν το συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμη open world Action-Adventure κλώνο, όπως θα δούμε όμως στην πορεία ο χαρακτηρισμός αυτός δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.


Το βασικό χαρακτηριστικό που κάνει την δημιουργία της Monolith Productions να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Action-Adventures της αγοράς και αν θέλετε το αναμφισβήτητο highlight της είναι το Nemesis System. Για να φτάσετε στον στόχο σας και να σκοτώσετε τον Black Hand of Sauron θα πρέπει προηγουμένως να σφαγιάσετε τους υπαρχηγούς του, κοινώς τους captains και τους chieftains των orks. H διαδικασία αυτή είναι πολύπλευρη και έχει αρκετές παραμέτρους οπότε θα πρέπει να κάνετε την απαραίτητη προετοιμασία πριν επιχειρήσετε να βγάλετε από την μέση κάποιο πολέμαρχο των orks. Για να είμαστε πιο ακριβείς θα πρέπει προηγουμένως να μάθετε τις δυνατότητες του και τις αδυναμίες του, συλλέγοντας το σχετικό intel. H διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε συλλέγοντας κάποια αντικείμενα από τις εγκαταστάσεις των orks, είτε κάνοντας dominate συγκεκριμένα orks. Στην περίπτωση αυτή το πνεύμα του Elf wraith που σας συντροφεύει εισβάλλει στο μυαλό των orks αποσπώντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αφού λοιπόν συλλέξετε το intel που απαιτείται και βρείτε τον στόχο σας στον χάρτη θα πρέπει να τον εξουδετερώσετε. Εάν ολοκληρώσετε με επιτυχία την αποστολή σας θα ανταμειφθείτε με ένα rune, με το οποίο μπορείτε να αναβαθμίσετε ένα από τα τρία όπλα σας όπως αναφέραμε προηγουμένως. Το Nemesis system πάντως δεν περιορίζεται σε αυτούς τους μηχανισμούς, καθώς με την πάροδο του χρόνου νέα orks ανεβαίνουν στην ιεραρχία και γίνονται captains. Επίσης, αν κάποιο ork καταφέρει να σας σκοτώσει θα ανέβει και αυτό με την σειρά τους στην ιεραρχία. Την επόμενη φορά που θα το αντιμετωπίσετε μάλιστα θα φροντίσει να σας...πικάρει για την ήττα σας και να σας εξευτελίσει.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι από κάποιο σημείο και μετά θα αποκτήσετε την ιδιότητα να υποδουλώσετε διάφορα orks και να τα βοηθήσετε στην πορεία να γίνουν captains ή chieftains. Εν τω μεταξύ, αν κάποιος αντίπαλος σας καταφέρει να δραπετεύσει την επόμενη φορά που θα τον συναντήσετε θα είναι πιο ισχυρός. Για παράδειγμα, αν βγάλετε το μάτι ενός ork την επόμενη φορά που θα τον δείτε θα έχει βάλει ένα μεταλλικό εμφύτευμα στο σημείο αυτό και δεν θα είναι ευάλωτος σε ranged attacks. Σε γενικές γραμμές λοιπόν το Nemesis System είναι ένας ευφάνταστος μηχανισμός που προσφέρει μεγάλη ποικιλία, αλλά και μια ευπρόσδεκτη δόση στρατηγικής στο open world Action-Adventure της Monolith Productions.

Πλήθος από collectables
Για να ολοκληρώσετε τις βασικές αποστολές θα χρειαστείτε περίπου 12-14 ώρες, παρόλα αυτά το Middle-earth: Shadow of Mordor περιλαμβάνει μία πληθώρα προαιρετικών αποστολών, οι οποίες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Για παράδειγμα, υπάρχουν δεκάδες artifacts για να συλλέξετε, τα οποία μάλιστα σας ανταμείβουμε με Ithildin (το in-game νόμισμα του παιχνιδιού). Να προσθέσουμε ότι ξοδεύοντας Ithildin μπορείτε να βελτιώσετε τα attributes σας ή να ξεκλειδώσετε rune slots για τα όπλα σας. Επίσης, τα artifacts αυτά, καθώς και τα υπόλοιπα collectables συνοδεύονται από σχετικά audio logs ή διάφορες πληροφορίες οι οποίες εμβαθύνουν σημαντικά στο lore του Middle-earth: Shadow of Mordor, αλλά και στο lore του λογοτεχνικού έργου του Tolkien. Εάν λοιπόν επιλέξετε να ασχοληθείτε με όλες τις προαιρετικές δραστηριότητες θα χρειαστεί να αφιερώσετε γύρω στις 15-20 ώρες ακόμη.

Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι το σενάριο και το Nemesis System θα καταφέρουν να σας βυθίσουν στο δημιούργημα της Monolith Productions κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Το μόνο μας παράπονο έγκειται στο χαμηλό βαθμό πρόκλησης. Ο Talion πολύ σύντομα γίνεται overpowered ειδικά αν αφιερώσετε χρόνο στις προαιρετικές αποστολές και ξεκλειδώσετε παραπάνω skills, ενώ από την άλλη πλευρά τα orks βασίζονται κυρίως σε overwhelming τακτικές, αφού η τεχνητή νοημοσύνη τους είναι κάτω του μετρίου.

http://www.youtube.com/watch?v=aIj3JR0nZAM

Η Mordor ζωντανεύει στην οθόνη σας
Από τεχνικής πλευράς το νέο project των δημιουργών του F.E.A.R δεν απογοητεύει, αλλά είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τίτλο που δεν αξιοποιεί στο έπακρο τo hardware των PS4 και Xbox One. H engine που χρησιμοποιείται άλλωστε ονόματι LithTech Jupiter Extended χρησιμοποιείται εδώ και μία δεκαετία περίπου από την Monolith Productions. Παρά τα όποια modifications κοινώς συναντάμε εδώ η μηχανή γραφικών κρίνεται επιεικώς απαρχαιωμένη. Από εικαστικής πλευράς πάντως το τελικό αποτέλεσμα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, καθώς τα μοντέλα των βασικών χαρακτήρων και των orks είναι εμπνευσμένα και επιμελώς σχεδιασμένα. Θετικό στοιχείο είναι επίσης ότι τα orks δεν μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους, καθώς καθένα από αυτά έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως άλλωστε συνέβαινε και στην κινηματογραφική τριλογία του Peter Jackson.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε έχει να κάνει με το level design, το οποίο είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα απλοϊκό, χωρίς να συναντάμε μεγάλη ποικιλία στις διάφορες τοποθεσίες. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν μπορούμε να αποδώσουμε ιδιαίτερες ευθύνες στους developers, γιατί πολύ απλά οι άγονες πετρώδεις εκτάσεις της Mordor δεν μπορούν να αποδοθούν με μεγάλη ποικιλία όση καλή θέληση κι αν επιδείξει κάποιος. Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα στην PC έκδοση, αν εγκαταστήσετε τα textures υψηλής ανάλυσης είναι πραγματικά εξαιρετικό, αλλά θα πρέπει να να έχετε στην κατοχή σας ένα ultra high-end σύστημα για να τα απολαύσετε.

Voice acting για Όσκαρ
Στον ηχητικό τομέα χωρίς ίχνος υπερβολής το Middle-earth: Shadow of Mordor αγγίζει την τελειότητα. Το voice acting είναι πειστικό, καθώς ο Troy Baker ερμηνεύει εξαιρετικά τον ρόλο του ως Talion. Άξια αναφοράς είναι και η ερμηνεία του Liam 'O Brien στο ρόλο του Gollum, η οποία είναι τουλάχιστον εφάμιλλη της αντίστοιχης του Andy Serkis που είδαμε στην τριλογία The Lord of the Rings και The Hobbit.

Το soundtrack διακρίνεται επίσης για την ποιότητά του, καθώς αποτελείται στην πλειοψηφία του από επικές συνθέσεις του Garry Schyman, ο οποίος έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του την ηχητική επένδυση της σειράς BioShock. To ήδη υπάρχον εξαιρετικό αποτέλεσμα συμπληρώνεται από τα ρεαλιστικά ηχητικά εφέ που σας μεταφέρουν με μοναδικό τρόπο στο επικό σύμπαν της Μέσης Γης.

Η Monolith Productions επιστρέφει στις επιτυχίες
Μετά τα μετριοπαθή Guardians of Middle-earth και Gotham City Impostors η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης δηλώνει βροντερό παρόν, καθώς το νέο της εγχείρημα είναι μακράν ότι καλύτερο μας έχει παρουσιάσει μετά τα F.E.A.R και Condemned: Criminal Origins. To Midde-earth: Shadow of Mordor δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και μαρτυρά φανερά τις επιρροές του από τις σειρές Assassin's Creed και Batman: Arkham. Δεν μένει όμως μόνο εκεί καθώς οι μηχανισμοί από τις παραπάνω κυκλοφορίες φιλτράρονται εύστοχα και αλληλοσυμπληρώνονται από το εξαιρετικό Nemesis System. Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με μία άκρως ποιοτική πρόταση που θα ικανοποιήσει τους φίλους των Action-Adventures και των Action RPG γενικότερα.

Θετικά:
- Άρτιος ηχητικός τομέας
- Ποικιλία στο gameplay
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Το Nemesis System
- Ενδιαφέρον σενάριο

Αρνητικά:
- Δεν εντυπωσιάζει τεχνικά
- Χαμηλή Α.Ι.
- Ελάχιστη πρόκληση

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 9.5
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.3

Μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες του 2014.

Παντελής Δασκαλέλος

Keywords
shadow, earth, shadow, lord of the rings, assassins creed, xbox one, john, video, games, jackson, movie, συγκεκριμένο, εταιρεία, project, red, http, youtube, hobbit, black, hammer, hand, ezio, batman, world, rpg, ubisoft, studios, parkour, eagle, vision, counter, tools, upgrade, slots, nemesis, system, power, σημαίνει, intel, νέα, ps4, xbox, engine, jupiter, design, voice, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, troy, city, βιβλια, βιογραφικο, www.youtube.com, αξια, Καλή Χρονιά, end, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, γυναικα, δουλεια, ηττα, ηχος, ιχνος, τυχη, υψος, φημες, games, game, ps4, rpg, ubisoft, youtube, αξιζει, αμυνα, αμνησια, απλα, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, δαχτυλο, δεδομενο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευχαριστο, εγρηγορση, εγχειρημα, εφε, υπαρχει, εργα, επιτυχια, εταιρεία, ετων, ζωη, ιδεες, ηρωες, ηχητικα, ηχητικη, θετικο, θυμιζει, λογο, ματι, μηνες, μοιρες, μοντελα, μπορειτε, μυαλο, νοημοσυνη, οθονη, ονομα, πηγη, ποιοτητα, ρολο, σειρες, σεναριο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συζητηση, συντομα, σειρα, συμπαν, τοξο, τρια, ισχυρος, φυσικα, φυσικο, φορα, ωρες, ανηκει, batman, black, counter, city, design, adventure, eagle, ειλικρινεις, εξοπλισμος, εκδικηση, engine, ezio, john, hammer, hobbit, hand, χωρα, ιδιαιτερα, intel, project, jackson, jupiter, κομματι, lord of the rings, nemesis, πληροφοριες, power, parkour, red, movie, troy, studios, σημαίνει, slots, system, ταξιδι, tie, upgrade, vision, world, voice
Τυχαία Θέματα