Metal Gear με την The Boss

Οι σκέψεις του Hideo Kojima για την The Boss και την ταινία Metal Gear Solid.

Ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Hideo Kojima, φαίνεται πως έχει πολλά ακόμα να δώσει τόσο στη σειρά όσο και στο gaming γενικότερα. Θέλοντας να ρίξει περισσότερο φως στον κόσμο του Metal Gear και να μας παρουσιάσει

τις πτυχές του, σκέφτεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με έναν νέο τίτλο, στον οποίο θα συμμετέχει η The Boss, μέντορας του πατέρα του Solid Snake.

Σε ερώτηση που του έγινε στην έκθεση PAX Prime, εάν θα δούμε spin-offs για άλλους χαρακτήρες πέραν του Raiden, ο Kojima αποκάλυψε πως δεν είναι μεγάλος fan των spin-offs. Πρόσθεσε όμως πως στους κόλπους της Kojima Productions συζητούσανε για κάποιο παιχνίδι στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η The Boss. Η εν λόγω κυρία θεωρείται ως η πιο σκληροτράχηλη θηλυκή χαρακτήρας στο gaming. Η ιδέα είχε πολλούς υποστηρικτές, αλλά ο Kojima τόνισε πως ο τίτλος θα είναι μέρος της σειράς και όχι κάποιο spin-off.

Σχετικά με το Metal Gear Rising: Revengeance δήλωσε πως αν το δημιούργημα της Platinum Games πάει καλά, θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί μαζί τους στην δημιουργία κάποιου sequel. Πνεύμα συνεργασίας δείχνει όμως και σχετικά με την Fox engine που θα χρησιμοποιηθεί στο Metal Gear Solid: Ground Zero. Χαρακτηριστικά επεσήμανε πως "Όταν βγει η engine είμαι σίγουρος πως και άλλοι developers της Konami θα φτιάχνουν games όπου θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Μπορεί να την δούμε σε κάποιο Silent Hill".

Όσον αφορά την ταινία του Metal Gear, ο Kojima επιβεβαίωσε πως δεν θα την σκηνοθετήσει ο ίδιος. Κάποιοι από τους σκηνοθέτες που ανέφερε είναι οι Christopher Nolan και Quentin Tarantino, ενώ οι Ben Affleck, Hugh Jackman και Tom Hardy ονοματίστηκαν ως πρωταγωνιστές. Φυσικά δεν έχουν γίνει προτάσεις στους παραπάνω καλλιτέχνες, απλά ο ιάπωνας δημιουργός τους ανέφερε ως πιθανούς συντελεστές για την ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα