VMware vSphere Data Protection

Συνεργασία της EMC και της VMware για το νέο VMware vSphere Data Protection, βασισμένο στην Τεχνολογία EMC Avamar.


Οι δύο εταιρείες ανέπτυξαν από κοινού τη νέα αυτή λύση,

η οποία βασίζεται σε καταξιωμένες τεχνολογίες της EMC και ενσωματώνεται στην πλατφόρμα VMware vSphere 5.1, εξασφαλίζοντας Εύκολο και Αποτελεσματικό Backups των εικονικών μηχανών


Το VMware vSphere® Data Protection™, βασισμένο στο λογισμικό EMC Avamar®, αποτελεί μια εντελώς νέα λύση backup & recovery για την πλατφόρμα VMware vSphere 5.1. Το VMware vSphere Data Protection είναι πλήρως ενσωματωμένο στο vSphere, στήνεται εύκολα και η διαχείριση του μπορεί να γίνει μέσα από το νέο vSphere Web Client.


Το VMware vSphere Data Protection είναι ιδανικό για την προστασία των εικονικών υποδομών μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης, ή ενός μεμονωμένου τμήματος κάποιου μεγαλύτερου οργανισμού, προσφέροντας κορυφαίες δυνατότητας backup και deduplication.


Η VMware επέλεξε το λογισμικό EMC Avamar ως τεχνολογική βάση για το VMware vSphere Data Protection.
Μέσα από τα vSphere Storage APIs for Data Protection, η VMware συνεχίζει να υποστηρίζει ουσιαστικά τη δημιουργία ενός ευρύτερου οικοσυστήματος λύσεων backup & recovery, το οποίο θα περιλαμβάνει και προϊόντα άλλων κατασκευαστών.


Παράλληλα, η VMware συνεχίζει να υποστηρίζει την ευρύτερη κοινότητα των συνεργατών της, διευκολύνοντας τη δημιουργία και άλλων καινοτομικών λύσεων για το backup εικονικών συστημάτων. Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, η VMware θα συνεχίσει να επενδύει στη δημιουργία vSphere Storage APIs for Data Protection, ώστε να είναι εφικτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην πλατφόρμα VMware vSphere, λογισμικού backup and recovery άλλων κατασκευαστών.


Keywords
Τυχαία Θέματα