Gran Turismo 6: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ενδέχεται να μας έρθει στις 28 Νοεμβρίου.

Παρότι η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 6, το αμερικάνικο site Newegg.com δείχνει σε καταχώρησή του το παιχνίδι να πωλείται έναντι 60 δολαρίων (τα οποία μεταφράζονται αντίστοιχα σε 60 ευρώ).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας που θα δείτε στο παραπάνω link φέρεται να είναι η 28η Νοεμβρίου 2013! Θυμίζουμε ότι ο αντιπρόεδρος της Sony

Worldwide Studios, Michael Denny, είχε δηλώσει ότι το GT6 θα κυκλοφορούσε για το PS3. Τα ερωτήματα είναι δύο. Αληθεύει η παραπάνω ημερομηνία; Και δεύτερον, πέρα απ' το PlayStation 3 θα κυκλοφορήσει άραγε το μεγάλο racing της Sony και για το PlayStation 4 που θα λανσαριστεί ένα μήνα αργότερα;

{youtube}t8f11v2Lsls|400|300{/youtube}

Οι απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας αναμένεται να δοθούν στη φετινή E3, 11-13 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Προς το παρόν, το παραπάνω βίντεο παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στο Detroit Auto Show και φημολογείται ότι αναπτύχθηκε με την game engine του Gran Turismo 6.

Διαβάστε το πρώτο άρθρο του GameWorld με τις αρχικές πληροφορίες του Gran Turismo 6.

[UPDATE] Η ιταλική αλυσίδα καταστημάτων Multiplayer.com ανέβασε επίσης μια ανάρτηση που επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες.

Η ημερομηνία εξακολουθεί να είναι η 28η Νοεμβρίου 2013 και η τιμώ πώλησης τα 60 ευρώ. Φυσικά όλα αυτά για το PlayStation 3. Το site αυτό αποκαλύπτει ακόμη ένα εξώφυλλο το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι τελικό προϊόν ή κάτι το προσωρινό.

Απ' τη στιγμή που το παιχνίδι επιβεβαιώνεται από δύο διαφορετικά sites είναι βέβαιο ότι η πληροφορία ισχύει. Εκτός κι αν...η Sony αλλάξει γνώμη μέχρι την έκθεση E3.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα