Metal Gear Rising: Revengeance στα PC

Κυκλοφορεί στις 9 Ιανουαρίου μέσω Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/13] Ο Hideo Kojima ανακοίνωσε στο blog του ότι το Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει και για PC.

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει ήδη για PS3 και Xbox 360, ενώ στα PC δεν έχει ανακοινωθεί ακομη

η ακριβής ημερομηνία του. Θυμίζουμε ότι το 2010 ανακοινώθηκε όχι μόνο στις δύο αυτές κονσόλες αλλά και για PC, όμως απ' το 2011 κι έπειτα δεν ξαναπαρουσιάστηκε έτσι, παρά μόνο σε εκδόσεις κονσολών.

{youtube}knagLjR4Mh4|500|300{/youtube}

Παρότι τα Action games δεν έχουν την τιμητική τους στα PC, ένα νέο Metal Gear θα ήταν σίγουρα καλουδεχούμενο ύστερα από τόσα χρόνια απουσίας.

[UPDATE: 8/6/13] Η Konami μας ενημέρωσε ότι το Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει στα PC μόνο σε ψηφιακή μορφή. Θα τρέχει στα 60 fps αν διαθέτετε ένα σύγχρονο μηχάνημα με τις προτεινόμενες προδιαγραφές (μόλις τις μάθουμε θα σας τις ανακοινώσουμε με νέο update), ενώ η έκδοση αυτή των PC θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει.

[UPDATE: 16/12/2013] Στο τελευταίο επεισόδιο του Kojima Productions Alert στο HideoBlog, στελέχη της Kojima Productions επιβεβαιώσαν ότι η PC έκδοση του Metal Gear Rising: Revengeance βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής της και πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam.

[UPDATE: 19/12/2013] H PC έκδοση του Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου 2014 σύμφωνα με την Konami. Το spin-off της σειράς Metal Gear Solid κοστίζει 27.99 ευρώ μέσω του Steam και περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει στις κονσόλες (PS3 και Xbox 360) και συγκεκριμένα τα VR Missions Pack, Jetstream Sam και Blade Wolf. Επίσης, περιλαμβάνονται όλα τα body upgrades του Raiden (White Armor, Inferno Armor, Commando Armor, Raiden's Metal Gear Solid 4 Armor και Cyborg Ninja).

Σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία η PC έκδοση θα περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, καθώς θα μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή ανάλυση, το anti-aliasing, καθώς και τον αριθμό των κομματιών στον οποίο...τεμαχίζετε τους αντιπάλους σας μέσω της επιλογής Zandeki. H τελευταία θα σας επιτρέπει να αυξομειώσετε και τον βαθμό δυσκολίας, αν και για την ώρα δεν έχουν δοθεί επαρκείς πληροφορίες σχετικά με το πως θα λειτουργεί στην πράξη. Επιπροσθέτως, από το βασικό μενού θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα cutscenes και τις codec συνομιλίες σας και να επαναλάβετε τα boss fights σας.

Αυτή την στιγμή το Metal Gear Rising: Revengeance διατίθεται με έκπτωση 33% επί της αρχικής τιμής του στα πλαίσια του Steam Holiday Sale, οπότε όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε σε αυτή την προνομιακή τιμή μην χάνετε χρόνο. Η προσφορά θα διαρκέσει έως και το Σάββατο στις 20:00 το βράδυ, από εκείνη των ώρα και μέχρι τις 9 Ιανουαρίου θα διατίθεται με 20% έκπτωση.

Διαβάστε το review του Metal Gear Rising: Revengeance και την παρουσίαση του Jetstream Sam DLC από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα