MLS iQ Talk review

Παρουσίαση του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου!

Χαρακτηριστικά
Εταιρεία: MLS Πληροφορική
Διάθεση: MLS Πληροφορική
Λειτουργικό Σύστημα: Android Gingerbread 2.3.5
Μνήμη: 512MB RAM
Επεξεργαστής: Mediatech 6573 στα 800 MHz
Οθόνη: 4.3" επαγωγική (capacitive) οθόνη αφής, ανάλυση 800x480 pixels, 262.000 χρώματα
Κάρτα μνήμης: Micro SD

4GB
Κάμερες: Μπροστινή 0.3 megapixel, Πίσω 5 megapixel, Dual Led flash, συνεχείς λήψεις, χρονοδιακόπτης, ψηφιακό zoom, εγγραφή βίντεο
Υποστηρίζει αρχεία: jpg, gif, bmp, png, mp3, wav, wma, aac, 3gp, mp4, avi, flv, wmv, rm, rmvb
Μηνύματα: SMS, MMS, Email
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPRS, WAP, EDGE, micro-5-pin USB με υποστήριξη λειτουργικότητας δίσκου USB
Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο
Διαστάσεις: 123x69x12 χιλιοστά
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά Πορτογαλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ρωσικά, Ταϋλανδέζικα, Τουρκικά, Ινδονησιακά, Εβραϊκά, Πολωνικά, Τσέχικα.
Συνομιλία: Handsfree, Ηχογράφηση συνομιλίας, επιλεκτική απόρριψη κλήσεων
Μπαταρία: Λιθίου 1.500mAh με χρόνο ομιλίας 4-6 ώρες και χρόνο αναμονής 5-7 ημέρες
Βάρος: 145g
Δίκτυο & συχνότητα: WCDMA 2.100 + GSM 850/900/1.800/1.900 Mhz
Άλλα χαρακτηριστικά: Πλοηγοί GPS και A-GPS, Ραδιόφωνο FM. Στο πακέτο παρέχονται μπαταρία, φορτιστής σπιτιού, φορτιστής αυτοκινήτου, φορτιστής αυτοκινητου, ακουστικό και καλώδιο σύνδεσης USB. Το κινητό έχει εγγύηση δύο ετών.
Site: MLSiQTalk.gr
Tιμή: Από 232 ευρώ

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται τεχνολογικά πίσω σε σχέση με τις περισσότερες χώρες του κόσμου, όμως ορισμένες προσπάθειες ιδιωτών αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Στην αγορά των games έχουμε αρχίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα από την κούνια, με μεγάλα projects όπως οι σειρές Darkfall της Aventurine, World Basketball Manager της icehole, Conspiracies της Anima Interactive και Chicken Invaders της Interactive Studios. Στην αγορά των κινητών τηλεφώνων όμως βρισκόμασταν πάντοτε στην αφάνεια.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πρότινος, καθώς από φέτος το καλοκαίρι η MLS Πληροφορική, μια ελληνική εταιρεία με κεντρική έδρα την Θεσσαλονίκη που έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα GPS της, έρχεται να ταράξει τα νερά και να μας παρουσιάσει το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα είναι smartphone. Έχοντας εισάγει την τεχνογνωσία της στον τομέα των GPS και με φθηνό κατασκευαστικό κόστος, μας προσφέρει ένα κινητό με μεγάλη οθόνη αφής (4.3") και λειτουργικό σύστημα Android, που αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να συνδυάσουν χαμηλό κόστος με ενσωμάτωση φωνητικού GPS σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Χαρακτηριστικά και κατασκευή
Καταρχήν οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το MLS iQ Talk διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός κοινού smartphone. Πρώτα απ' όλα είναι σημαντικό το ότι διαθέτει 512MB RAM. Αντίστοιχη μνήμη έχουν τα iPhone 4 και 4S (με το iPhone 5 που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες να είναι το πρώτο της Apple με 1G

Keywords
Τυχαία Θέματα