Τα νέα Shin Megami στην Ευρώπη

Τα δυο παιχνίδια της σειράς έρχονται από τα μέρη μας. [UPDATE]


[Αρχική δημοσίευση: 20/4] Πριν από περίπου ένα μήνα σας είχαμε ενημερώσει στο forum του GameWorld, ότι η Ghostlight απέκτησε άδεια από την Nintendo για να κυκλοφορήσει τίτλους στο 3DS. Μερικές ώρες πριν, η αγγλική εταιρία ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Shin Megami Tensei: Devil Survivor

Overclocked στο 3DS, αλλά και του Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 για το Nintendo DS, τα οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στις αγορές της Ιαπωνίας και της Αμερικής. Την ανάπτυξη των παραπάνω JRPG ανέλαβε η Atlus.

Το Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked αποτελεί remake του ομώνυμου παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2009 στο DS, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από reviewers σε παγκόσμιο επίπεδο. Το σενάριό του εκτυλίσσεται στο σύγχρονο Τόκιο, όπου μια δαιμονική εισβολή έχει αναγκάσει την κυβέρνηση να θέσει την πόλη σε καραντίνα. Στόχος του κεντρικού πρωταγωνιστή και της παρέας του είναι να σώσει την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και παράλληλα να παραμείνει ζωντανός μέσα σ' αυτό το χάος.

Watch YouTube video

Το παραπάνω remake προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον πρωτότυπο τίτλο, όπως ένα εξτρά κεφάλαιο, περισσότερους δαίμονες για να αιχμαλωτίσετε, ένα ακόμη διαφορετικό φινάλε και πλήρες voive-acting. Σας δίνει επίσης την δυνατότητα να επιλέξετε επίπεδο δυσκολίας, ενώ στο τεχνικό κομμάτι, τα γραφικά του έχουν υποστεί σημαντικές αναβαθμίσεις.

To Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2, κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Αμερική. Η Atlus στην συγκεκριμένη δημιουργία εισήγαγε στοιχεία από το Shin Megami Tensei: Persona 3 με το σύστημα Bond. Έτσι, όσο πιο ισχυρές είναι οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, τόσο πιο δυνατοί είναι και οι δαίμονες που μπορείτε να δημιουργήσετε. Αυτή τη φορά η ιστορία εκτυλίσσεται όχι μόνο στο Τόκιο, αλλά σε ολόκληρη την έκταση της Ιαπωνίας.

Watch YouTube video

Τα Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked και Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012 για το 3DS και το DS αντίστοιχα. [UPDATE 13/10] Την περασμένη εβδομάδα o Satoru Shibata, πρόεδρος της ευρωπαϊκής Nintendo, μέσω της Nintendo Direct έδωσε αρκετές πληροφορίες σχετικά με διάφορους νέους τίτλους για το 3DS, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο (o Shibata μιλάει για το παιχνίδι στο 21ο λεπτό), το remake του δημοφιλούς JRPG Shin Megami Tensei: Devil Survivor που ονομάζεται Devil Survivor: Overclocked θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2012. Η Ghostlight, η οποία ανέλαβε να κάνει port το παιχνίδι στην Ευρώπη (υπεύθυνη για την ανάπτυξή του είναι η Atlus), επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του στην επίσημη ιστοσελίδα της. Watch YouTube video Χαρμόσυνα νέα λοιπόν για τους φίλους των JRPG, καθώς με εξαίρεση το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, δεν υπάρχουν άλλοι ποιοτικοί τίτλοι στην συγκεκριμένη κατηγορία για το 3DS. Η Ghostlight αναμένεται τ
Keywords
Τυχαία Θέματα