League of Legends: Ο Rengar

Ο νέος Champion του LoL που θα σας αναγκάσει...να μείνετε μακριά από τους θάμνους!

Ο απόλυτος κυνηγός από το Βάλοραν είναι πια επίσημα μέλος του Leage of Legends. Μεγαλωμένος από θετό πατέρα, άριστο κυνηγό και πολεμιστή, ο Ρένγκαρ πήρε τα κατάλληλα μαθήματα από πολύ νωρίς. Έχοντας κινήσει οποιονδήποτε αντίπαλο της περιοχής του, ο Ρένγκαρ ένιωσε βαριεστημένος αλλά η μεγάλη ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα τέρας. Από αυτόν τον αγώνα

βγήκε ηττημένος και έχασε το μάτι του. Έκτοτε ορκίστηκε εκδίκηση και με το μότο «Κυνήγα τους αδύναμους και θα επιβιώσεις, κυνήγα τους δυνατούς και θα ζήσεις» τριγυρνάει αναζητώντας αντάξιους αντίπαλους αλλα κυρίως το αποκρουστικό τέρας που πλήγωσε την περηφάνια του.

Μετά την Diana, η Riot δημιούργησε άλλον έναν χαρακτήρα ειδικό για jungling. Μπορεί να καθαρίσει όλη την ζούγκλα στον χάρτη και μετά να μην έχει τι να κάνει. Ο Ρένγκαρ είναι απίστευτα δυνατός champion αυτήν την στιγμή και μπορεί να σκοτώσει τον οποιοδήποτε χαρακτήρα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Επιπλέον η παθητική ικανότητά του τον κάνει τον νούμερο ένα ήρωα για να πάρει το Firstblood από το πρώτο κιόλας επίπεδο. Θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με τον Warwick αφού μοιάζουν αρκετά αλλά ο συγκεκριμένος έχει πιο επιθετικό στυλ και βάρβαρο. Όσο για τους ρόλους του, κατατάσσεται στους assassins χάρη στην δύναμή του και στα off-tank χάρη στην ικανότητά του να αντέχει.

Οι ικανότητες του Ρένγκαρ είναι:

Θηριωδία: Η επόμενη βασική επίθεση του Ρένγκαρ προκαλεί επιπλέον ζημιά και ο Ρένγκαρ αποκτά αυξημένη ταχύτητα επίθεσης.
Μπόνους Κτηνωδίας: Ο ήρωας προκαλεί αυξημένη ζημιά και διπλάσια Ταχύτητα Επίθεσης.

Πολεμικός Βρυχηθμός: Απελευθερώνετε μια κραυγή μάχης που προκαλεί ζημιά. Επιπλέον αποκτάτε Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για λίγη ώρα.
Μπόνους Κτηνωδίας: Ο Ρένγκαρ θεραπεύει ένα μεγάλο ποσό της ζωής του.

Χτύπημα Μπόλα: Ο Ρένγκαρ πετάει μια σφαίρα στους αντιπάλους και τους επιβραδύνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Μπόνους Κτηνωδίας: Το Χτύπημα Μπόλα με το οποίο ακινητοποιείτε τον στόχο σας.

(Υπέρτατη) Συγκίνηση του Κυνηγιού: Ο Ρένγκαρ ενεργοποιεί τις ικανότητες κυνηγιού του με το να γίνει αόρατος και να αποκαλύψει όλους τους εχθρούς σε μια μεγάλη εμβέλεια. Αποκτά Ταχύτητα Κίνησης και παράγει Κτηνωδία πολύ γρήγορα.

(Παθητική ικανότητα) Αόρατος κυνηγός: Όσο ο Ρένγκαρ είναι στη βλάστηση, πηδάει στο στόχο του όταν χρησιμοποιεί την βασική του επίθεση.

{youtube}gbHGFazlpCA|400|300{/youtube}

Αρκετά σημαντικό είναι ότι οι πόντοι Κτηνωδίας είναι πέντε και αυξάνονται με κάθε επίθεση του Ρένγκαρ. Το κύριο build του νέου ήρωα είναι το attack damage. Επίσης η Riot έφτιαξε ένα αντικείμενο ειδικά για αυτόν, τα Περιδέραιο από Δόντια το οποίο καλό θα είναι να το αγοράσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού κάθε φορά που σκοτώνετε εχθρούς, σας δίνει και από ένα bonus.

Ο Ρένγκαρ κοστίζει 975 RP ή 6300 IP και έχει ένα ενδιαφέρον skin, το "Κυνηγός Κεφαλιών Ρένγκαρ" που κοστίζει

Keywords
Τυχαία Θέματα