League of Legends: Αλλαγές στη Season 4

Jungler και Support πρωταγωνιστούν.

Το γνωστό MOBA League of Legends αλλάζει με τον ερχομό της Season 4.

Η Riot Games είχε μιλήσει παλαιότερα μέσω του Reddit και του forum στο LeagueofLegends.com και είχε δηλώσει ότι παρακολουθεί τους

fans της και εξετάζει το feedback που της δίνουν με σκοπό να βελτιώσουν το gameplay όπως μπορούν. Με αφορμή τον ερχομό της τέταρτης Season του League of Legends, οι ανακοινώσεις από τη πλερά της αμερικάνικης εταιρίας είναι ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές. Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στο παρακάτω βίντεο.

{youtube}-C8e7kTj-7I|500|300{/youtube}

Στη Season 4 θα επωφεληθούμε όλοι από τις αλλαγές τις οποίες ετοιμάζει η Riot και όχι ένα συγκεκριμένο κοινό. Οι πρωταγωνιστές του βίντεο όμως είναι οι Support champions και οι Junglers. Όσοι παίζουν ως Support, θα μπορούν να αγοράζουν πλέον και Ability Power items, θα μαζεύουν ευκολότερα gold και θα έχουν πρόσβαση στα Trinkets τα οποία προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες στο warding system. Για τους Junglers προστέθηκε άλλο ένα camp με monsters για να σκοτώσουν, πράγμα που σημαίνει περισσότερα χρήματα και XP. Επίσης ο Dragon που μέχρι τώρα έδινε 150 gold θα γίνει πλέον ακόμα περισσότερα όπως και η καταστροφή των Turrets με τη μόνη διαφορά ότι θα έχει περισσότερο κέρδος αυτός που το καταστρέφει και λιγότερο οι υπόλοιποι.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις από τη πλευρά της Riot για τις αλλαγές της Season 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα