Infinite Crisis beta

Ξεκινάει και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/6/13] Η εταιρεία ανάπτυξης Turbine κυκλοφόρησε το announcement τρέιλερ για το επερχόμενο MOBA game Infinite Crisis.

Πρόκειται για ένα free-to-play παιχνίδι με ήρωες από τον κόσμο των κόμικ της DC. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταφέρει να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο στα δεδομένα ενός MOBA game

καθώς άλλες παλιότερες προσπάθειες δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Στο τρέιλερ μπορείτε να διακρίνετε κάποιους από τους ήρωες που θα συμμετέχουν στο Infinite Crisis, όπως οι Gaslight Batman, Green Lantern, Wonderwoman και The Joker. Ακόμη, το βίντεο περιέχει και ένα μικρό intro του story του παιχνιδιού.

{youtube}2AMIDlPlg6Y|400|300{/youtube} Η επίσημη παρουσίασή θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στην έκθεση Ε3 στο Λος Άντζελες και θα συνοδεύεται από την έναρξη του πρώτου τουρνουά του Infinite Crisis ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές ομάδες, την Complexity και την Curse Academy. Το Infinite Crisis θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 αποκλειστικά για PC. Kάντε κλικ εδώ και δείτε την πρώτη παρουσίαση του Infinite Crisis στο GameWorld.
[UPDATE 14/6/13] Η εταιρεία ανάπτυξης Turbine ανακοίνωσε την προσθήκη του Batman στο ρόστερ του Infinite Crisis.

Ο Batman ανήκει στην κατηγορία των ηρώων που θα χαρακτηρίζονται ως champions λόγω του ότι διαθέτουν ειδικές ικανότητες ενώ ως κύρια όπλα του χρησιμοποιεί τις ίδιες τις γροθιές του αλλά και την δυνατότητα να αναζωογονεί ο ίδιος την ενέργειά του. Επίσης μπορεί να παραμένει αόρατος στους εχθρούς του σε κάποια συγκεκριμένα σημεία και να τους εξουδετερώνει πετώντας τους το γνωστό του όπλο batarang.

Επιπλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινήσεις πολεμικών τεχνών αλλά και των σφαιριδίων τα οποία είναι γνωστά από τις ταινίες και δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού στον χώρο που σας βοηθούν να ξεφύγετε από μία δύσκολη κατάσταση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}3LFjyBDkpRk|500|300{/youtube}

Το Infinite Crisis θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 αποκλειστικά για PC. Kάντε κλικ εδώ και δείτε την πρώτη παρουσίαση του Infinite Crisis στο GameWorld.

[UPDATE 2: 28/2/14 - Beta και τρέιλερ] Η Warner ανακοίνωσε ότι η beta του Infinite Crisis θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου.

Πρόκειται για open beta του MOBA της Turbine. Δείτε και το σχετικό τρέιλερ που ανακοινώθηκε.

{youtube}kcTCYGmGx94|500|300{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα