Hitman HD Trilogy

Ο δολοφόνος χτυπάει τρεις φορές.


Το πρόσφατο Hitman: Absolution της δανέζικης προγραμματιστικής εταιρείας IO Interactive επανέφερε τον Agent 47 στο προσκήνιο ύστερα από έξι χρόνια. Η Square Enix παρέα με τον developer άδραξαν την ευκαιρία από τον θόρυβο και τον ενθουσιασμό που δημιούργησε η άφιξη του νέου μέλους και μετέφεραν τα τρία προηγούμενα κεφάλαια της σειράς στις next-gen

κονσόλες αφήνοντας ωστόσο απέξω το Hitman: Codename 47.

To πρώτο επεισόδιο της σειράς το οποίο ανέπτυξε επίσης η IO Interactive παραμένει μία αποκλειστικότητα για τα PC και ίσως ήταν αρκετά παλιό για να βρει μία θέση σε συλλογή που κυκλοφορεί εν έτη 2013 για τα PS3 και Xbox 360. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το μακρινό 2000 από την Eidos Interactive και μας σύστησε τον «κλωνοποιημένο» επαγγελματία δολοφόνο με το barcode στη βάση του κεφαλιού, το σκουρόχρωμο κομψό κουστούμι και την κόκκινη γραβάτα, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό του International Contract Agency ή γνωστού απλώς ως “The Agency”.

Το Hitman HD Trilogy περιλαμβάνει τα Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts και Hitman: Blood Money που ανήκουν στο είδος των Action-Adventures και έχουν πολύ έντονο το Stealth στοιχείο. Τα δύο πρώτα μέλη της παρέας κάνουν πρεμιέρα στις next-gen κονσόλες με τη συλλογή αυτή, ενώ το Blood Money είχε βρει το δρόμο για το Xbox 360 το 2007.

Η πορεία του μυστηριώδους πράκτορα 47
Στο Hitman 2: Silent Assassin συναντούμε τον Agent 47 σε ένα μοναστήρι της Σικελίας όπου ζει ήρεμα έχοντας αλλάξει… επαγγελματικό προσανατολισμό. Ασχολείται πλέον με την κηπουρική. Δεν κρατάει επαφές με τον έξω κόσμο, αλλά έχει αποκτήσει έναν πολύ καλό φίλο μέσα στη μονή. Πρόκειται για τον Vittorio, έναν πάστορα ο οποίος γνωρίζει για την εγκληματική δράση του φιλοξενούμενού του, αλλά θεωρεί πως ο άνδρας διαθέτει θετικά στοιχεία στο χαρακτήρα του. Ο 47 έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το σκοτεινό παρελθόν του, αλλά κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη.

Ένας μαφιόζος της περιοχής βάζει τους ανθρώπους του να απαγάγουν τον πατέρα Vittorio. Ο Agent 47 αναγκάζεται να επικοινωνήσει με το The Agency και πιο συγκεκριμένα με τη Diana -ο μόνιμος σύνδεσμός του με το πρακτορείο- για να ζητήσει βοήθεια στον εντοπισμό του φίλου του. Οι εργοδότες του οι οποίοι τον θεωρούσαν νεκρό έως εκείνη τη στιγμή, δεν του αρνούνται τη βοήθειά τους, αλλά θέλουν ως αντάλλαγμα την εκτέλεση ορισμένων συμβολαίων θανάτου. Με βάση του τη Σικελία, ο 47 ταξιδεύει στη Ρωσία, την Ιαπωνία, το Αφγανιστάν, τη Μαλαισία και την Ινδία για να βγάλει από τη μέση τρομοκράτες, υψηλόβαθμα στελέχη του ρωσικού στρατού, πράκτορες και μαφιόζους.

Το ξεκίνημα του Hitman: Contracts βρίσκει τον Agent 47 σοβαρά τραυματισμένο. Έχει καταφύγει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν σιγά-σιγά. Μπροστά από τα μάτια του περνούν σκηνές από φόνους που διέπραξε στο παρελθόν. Το Hitman: Contracts αποτελεί ένα είδος remake του Codename 47 καθώς καλείστε να φέρετε εις πέρας αποστολές οι οποίες αποτέλεσαν μέρος εκείνου του παιχνιδιού και έχουν βελτιωθεί για λογαριασμό του Contracts. Ο Agent 47 θα ξαναβρεθεί στη Ρωσία, αλλά θα επισκεφθεί επίσης τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, το Χονγκ Κονγκ και τη Γαλλία.

Η ιστορία του τέταρτου μέρους της σειράς Hitman είναι πιο σύνθετη, ξετυλίγεται μέσα από πολύ ενδιαφέροντα cutscenes και αφορά στη διάλυση του The Agency και τον αφανισμό των κλωνοποιημένων εκτελεστών του. Πληρωμένοι δολοφόνοι εξοντώνουν τα μέλη του πρακτορείο το ένα μετά από το άλλο. Έρχεται σύντομα η στιγμή όπου μόνο ο Agent 47 και η Diana μένουν ζωντανοί, ενώ έχει ήδη σημειωθεί και μία απόπειρα δολοφονίας κατά του 47. H Diana φροντίζει να κλείσει οριστικά το πρακτορείο και αναθέτει μία τελευταία δουλειά στον εκτελεστή. Θα πρέπει να εξολοθρεύσει τους δολοφόνους που καταδιώκουν πλέον τους δυο τους.

Συμβόλαια θανάτου, χρήμα και «καθαρές» δουλειές
Ψυχραιμία, επαγγελματισμός, μεθοδικότητα, αποτελεσματικότητα. Αυτά είναι τα προσόντα του τέλειου δολοφόνου που ακούει στο κωδικό όνομα Agent 47 και αναλαμβάνει να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου με το αζημίωτο. Η υποχρέωσή του είναι να φέρνει εις πέρας τις αποστολές που του αναθέτει το The Agency όσο πιο «καθαρά» γίνεται. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να αφήνει πίσω του στοιχεία και μάρτυρες που θα οδηγήσουν τις αρχές και τους αντιπάλους στα ίχνη τα δικά του και των εργοδοτών του.

Τα video games της σειράς Hitman βασίζονται κυρίως στο stealth στοιχείο και όσο και αν απολαμβάνετε τα γιουρούσια, το ασταμάτητο πιστολίδι και… όποιον πάρει ο χάρος, τέτοιες πρακτικές δε θα φέρουν πάντοτε θετικά αποτελέσματα. Ο Agent 47 έχει εξαιρετικές ικανότητες, αλλά δεν είναι άτρωτος, health packs δεν διατίθενται, οι σφαίρες κάποτε τελειώνουν και το inventory του χαρακτήρα σας δεν έχει απεριόριστη χωρητικότητα. Τα κλειδιά της επιτυχίας σε όλα τα κεφάλαια του Hitman HD Trilogy είναι η κατάστρωση τακτικής με βάση τον χώρο, τις οδηγίες της Diana πριν από κάθε αποστολή, τα όπλα και τα διάφορα αντικείμενα που διαθέτει ο χαρακτήρα σας. Η ανακάλυψη των αδυναμιών του στόχου, των συστημάτων ασφαλείας και της φύλαξης παίζει βασικότατο ρόλο και η υπομονή αλλά και η επιμονή είναι αρετές οι οποίες θα σας ανταμείψουν.

Πρέπει να έχετε κατά νου πως υπάρχουν σχεδόν πάντοτε περαστικοί, φρουροί και εργαζόμενοι στους χώρους στους οποίους θα δράσετε και θα ενοχληθούν αν διαπιστώσουν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει κοντά τους. Όλοι αυτοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας χαλάσουν τη «δουλειά». Ένας τύπος στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης θα σπεύσει να ειδοποιήσει τους στρατιώτες αν αντιληφθεί ότι προσπαθείτε να παραβιάσετε μία κλειδαριά. Αν τρέξετε ενώ περνάτε δίπλα από έναν φρουρό, τότε εκείνος θα ανοίξει πυρ εναντίον σας και o θόρυβος θα προσελκύσει κι άλλους ενόπλους οι οποίοι θα κάνουν το ίδιο.

Το A.I. των εχθρών είναι υψηλό και στα τρία παιχνίδια του Hitman HD Trilogy και στην περίπτωση του Hitman 2: Silent Assassin μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και εφιαλτικό. Οι φρουροί και οι περαστικοί δε θα σας χαριστούν καθόλου και θα σημάνουν συναγερμό ύστερα από την παραμικρή ύποπτη κίνησή σας. Στον αντίποδα το A.I. των χαρακτήρων στο Hitman: Blood Money «συγχωρεί» τα λαθάκια και σας επιτρέπει να δράσετε με λιγότερο άγχος, ειδικότερα αν έχετε επιλέξει το normal mode ως επίπεδο δυσκολίας.

Δεν απαγορεύεται και δε θα σας στοιχίσει με αποτυχία στην αποστολή σας αν σκοτώσετε αθώα άτομα ή φρουρούς, αλλά τέτοιες ενέργειες δεν είναι επιθυμητές και έχουν επιπτώσεις στην βαθμολογία σας στο τέλος της αποστολής. Ο Agent 47 έχει ως σκοπό να σκοτώσει τους ανθρώπους που του υποδεικνύονται από το πρακτορείο και όχι να σπείρει τον θάνατο δεξιά και αριστερά. Το σύστημα βαθμολόγησης επιβραβεύει εξάλλου τις stealth τακτικές. Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε τις αποστολές με το απόλυτο που είναι ο χαρακτηρισμός Silent Assassin, θα χρειαστεί να μην κάνετε πάνω από ένα save, να μην αφήσετε πίσω σας μάρτυρες και να μην γίνετε αντιληπτός από τους φρουρούς.

1000 και ένας τρόποι για να σκοτώσετε
Το χαρακτηριστικό εκείνο που κάνει τα Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts και Hitman: Blood Money ιδιαίτερα και προσθέτει ρεαλισμό αλλά και replayability στο gameplay είναι η ελευθερία που έχετε στην επιλογή της μεθόδου που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας σε καθεμία από τις αποστολές. Ο δρόμος που θα ακολουθήσετε για να φτάσετε έως το επόμενο θύμα σας και ο τρόπος με τον οποίο θα το βγάλετε από την μέση εξαρτώνται από εσάς.

Ας υποθέσουμε ότι ο μελλοθάνατος βρίσκεται μόνος του σε δωμάτιο στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου. Μπορείτε να φτάσετε εκεί αφού περάσετε από την κεντρική είσοδο, ανεβείτε την εσωτερική σκάλα και ανοίξετε την πόρτα για να μπείτε στο δωμάτιο και να του φυτέψετε γρήγορα-γρήγορα μία σφαίρα. Διαπιστώνετε ότι έχετε και άλλη επιλογή! Το παράθυρο που βλέπει στον κήπο είναι ανοιχτό. Σκαρφαλώνετε από την υδρορροή στην κεραμοσκεπή του πρώτου ορόφου, μπαίνετε από το παράθυρο όταν ο τύπος έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του και τον στραγγαλίζετε πριν προλάβει να καταλάβει από που του ήρθε. Μήπως θα προτιμούσατε να σκαρώσετε ένα ατύχημα που θα στείλει τον φουκαρά αδιάβαστο; Στο Hitman: Blood Money ίσως να μπορείτε να το κάνετε κι αυτό!

Το εξαιρετικό στοιχείο το οποίο σας ανοίγει πολλές… πόρτες στο gameplay είναι η δυνατότητα που έχετε να μεταμφιέσετε τον Agent 47. Μπορείτε να «δανειστείτε» ρούχα από τα αποδυτήρια ενός επαγγελματικού χώρου και να κινηθείτε μέσα σε αυτόν παριστάνοντας τον εργαζόμενο. Έχετε επίσης την επιλογή να κλέψετε τη στολή και το όπλο ενός φρουρού που σκοτώσατε ή ναρκώσατε. Τα αποτελέσματα των μεταμφιέσεων είναι συχνά έξυπνα αλλά και αστεία. Ο Agent 47 ντυμένος Άγιος Βασίλης ή κοτόπουλο σίγουρα προσφέρει ένα ξεχωριστό θέαμα!

Το οπλοστάσιό σας αποτελείται από ποικίλα όπλα και θανατηφόρα αντικείμενα. Το μενού περιλαμβάνει κουζινομάχαιρα, μπαλτάδες, τσεκούρια, πιστόλια διαφόρων διαμετρημάτων, καραμπίνες, οπλοπολυβόλα, βαλλίστρες, βόμβες, δηλητήρια κ.α. Το σήμα κατατεθέν του 47 που δεν είναι άλλο από τα δίδυμα περίστροφα Silverballers, αλλά και το φαινομενικά αθώο αλλά άκρως θανατηφόρο σκοινί (fiber wire) δε λείπουν από καμία αποστολή. Θα βρεθούν στα χέρια του χαρακτήρα σας και μέσα -όπως σύριγγες γεμάτες υπνωτικό- τα οποία δε θα σκοτώσουν αλλά θα στείλουν για νανάκια άτομα τα οποία εμποδίζουν το έργο του εκτελεστή αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα τους να βρεθούν στα κυπαρίσσια.

User interface και χειρισμός
Τα tutorials στο ξεκίνημα των video games του Hitman HD Trilogy έχουν δημιουργηθεί για να σας εξοικειώσουν όσο γίνεται γρηγορότερα με τον χειρισμό. Tα user interface που δε διαφέρουν σημαντικά από παιχνίδι σε παιχνίδι σε γενικές γραμμές, δε θα σας δυσκολέψουν ιδιαιτέρως. Η κίνηση του χαρακτήρα γίνεται τυπικά με τον αριστερό μοχλό του gamepad, ενώ με τον δεξιό μοχλό ελέγχετε την κάμερα.

Το απαιτητικό gameplay δεν προσφέρεται για υγιεινό περίπατο και απερίσκεπτες κινήσεις. Η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητα προσόντα για την επιτυχία στις αποστολές.

Όταν έρθει η ώρα να αλληλεπιδράσετε με αντικείμενα και στοιχεία στον χώρο, εμφανίζονται στην οθόνη οι ενέργειες στις οποίες έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε. Αν βρεθείτε για παράδειγμα μπροστά σε μία κλειδωμένη πόρτα, θα έχετε την επιλογή να κοιτάξετε μέσα από την κλειδαρότρυπα για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν άτομα στο κλειστό δωμάτιο ή να παραβιάσετε την κλειδαριά και ύστερα να ανοίξετε την πόρτα.

Η ανταπόκριση του χαρακτήρα στις εντολές που δίνετε με το πάτημα των κουμπιών στο χειριστήριο είναι άμεση. Στο Hitman 2: Silent Assassin θα σας προκαλέσουν όμως προβλήματα και εκνευρισμό οι απότομες και απρόβλεπτες κινήσεις του Agent 47 που δεν εγγυώνται την ακρίβεια στις ενέργειες σας. Για παράδειγμα, θα δυσκολευτείτε για να έχετε θετικό αποτέλεσμα όταν θα πατήσετε το R2 για να στραγγαλίσετε έναν τύπο με τη χρήση του fiber wire εξαιτίας της μάλλον σπασμωδικής αντίδρασης στην εντολή σας.

Οι ενδείξεις στην οθόνη κατά τη διάρκεια του gameplay σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο χαρακτήρας σας (πυξίδα), την κατάσταση της υγείας του (health bar), τον οπλισμό του και το αν κινδυνεύει να γίνει τσακωτός από τους NPCs. Όσον αφορά το τελευταίο, καλός βοηθός αποδεικνύεται και το DualShock που δονείται όταν πλησιάζετε επικίνδυνα σε φρουρούς ή οι ενέργειες σας κινούν υποψίες.

Απαραίτητος σύμμαχός σας στα τρία μέρη της σειράς Hitman της παρούσας συλλογής είναι ο χάρτης, ο οποίος σας δείχνει το πεδίο δράσης του Agent 47 σε κάθε αποστολή. Εκεί δεν απεικονίζονται μόνο οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι με τις διόδους τους, αλλά δίνεται επιπλέον το στίγμα των φρουρών και των στόχων σας σε πραγματικό χρόνο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση των φρουρών που περιπολούν. Θα δείτε επίσης τη θέση του στόχου σας και του χαρακτήρα σας, αλλά και σε ποια σημεία θα βρείτε όπλα και ρούχα για να μεταμφιεστείτε. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στον σχεδιασμό των stealth τακτικών σας.

Καλό το λίφτινγκ, αλλά οι ρυτίδες δεν κρύβονται
Τα τρία παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο Hitman HD Trilogy τα έχουν τα χρονάκια τους! Το γεγονός δεν μπορεί να καλυφθεί με μία στρώση από «βερνίκι» γιατί αυτό έχει να προσφέρει η συγκεκριμένη έκδοση. Τα γραφικά των Silent Assassin, Contracts και Blood Money θεωρήθηκαν δικαίως πολύ καλά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα παιχνίδια και δεν κρίνονται άσχημα ακόμη και με τα σημερινά πρότυπα, απλώς φωνάζουν πως μας έρχονται από μία άλλη εποχή.

Το Hitman 2: Silent Assassin κουβαλάει στην καμπούρα του 11 χρόνια και αυτό φαίνεται στα cutscenes, τα μοντέλα των χαρακτήρων, τα backgrounds και το animation. Ο βηματισμός του 47 είναι ενοχλητικά αργός και κάπως άτσαλος, κυρίως όταν έχετε επιλέξει το sneak mode για να πλησιάσετε αθόρυβα το μελλοντικό θύμα σας. Τα προβλήματα με glitches, το clipping και bugs είναι επίσης αρκετά έντονα σε σημείο που να δυσκολεύουν σε αρκετές περιπτώσεις το έργο σας. Η υψηλή ανάλυση στα 720p δεν είναι το φάρμακο για τα παραπάνω συμπτώματα, βοηθάει ωστόσο στο να δείτε ευκολότερα που βρίσκονται οι φρουροί και να προγραμματίσετε καλύτερα τις κινήσεις σας στον ευκρινέστερο χώρο.

Τα γραφικά είναι σαφώς καλύτερα στα πιο πρόσφατα Contracts και Blood Money με εμφανείς τις βελτιώσεις στα μοντέλα των χαρακτήρων, τα textures και το animation. Η πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει στα backgrounds και κυρίως στους εσωτερικούς χώρους από την προγραμματιστική εταιρεία IO Interactive αναδεικνύεται χάρις στην υψηλή ανάλυση. Θα πιάσετε αρκετές φορές τον εαυτό σας να χαζεύει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στα κτίρια! Αξιοσημείωτη είναι και η διαπίστωση πως δεν παρατηρείται σημαντική μείωση του frame rate ακόμη και όταν η οθόνη γεμίζει με χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα σε club γεμάτο με κόσμο που χορεύει.

Η σιωπή είναι χρυσός
Η ατμοσφαιρική και συχνά επική ορχηστρική και ambient μουσική με την υπογραφή του Jesper Kyd αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό στον τομέα του ήχου, αλλά παραμένει πάντοτε διακριτική έτσι ώστε να μην αποσπά την προσοχή σας από την επίτευξη των στόχων σας στις αποστολές. Πολλές φορές και ανάλογα με την κρισιμότητα των στιγμών, η μουσική παύει να ακούγεται και αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποικίλα ηχητικά εφέ. Θα πρέπει να έχετε εξάλλου τον νου σας στους θορύβους που ακούγονται γύρω σας, όπως οι ομιλίες των NPCs πίσω από κλειστές πόρτες, τα βήματα των φρουρών που σας πλησιάζουν κ.α.

Τα ηχητικά εφέ είναι στο σύνολό τους καλοδουλεμένα και ποιοτικά με τους ήχους των διαφορετικών πυροβόλων όπλων να ξεχωρίζουν. Η ανάσα του Agent 47 όταν βρίσκεται κλεισμένος σε μία ντουλάπα και περιμένει καρτερικά είναι μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Τέλος, το voice acting κρίνεται απλά καλό για τα δεδομένα του 2013.

Μην το χάσετε!
Το Hitman HD Trilogy δεν προσθέτει τίποτα το εντυπωσιακό στα Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts και Hitman: Blood Money πέρα από υψηλή ανάλυση σε γερασμένα γραφικά και έναν αριθμό από achievements. Τα achievements που έχουν συμπεριληφθεί και είναι ένα από τα ουκ άνευ χαρακτηριστικά για κάθε τίτλο στις next-gen κονσόλες που σέβεται τον έαυτό του, δίνουν οπωσδήποτε αρκετούς πόντους στο replayability και των τριών video games της συλλογής που έτσι κι αλλιώς είναι υψηλό.

Το γεγονός παραμένει ένα! Δε θα επιλέξετε να ασχοληθείτε με τα τρία κεφάλαια της σειράς Hitman ούτε για τα γραφικά, ούτε για τα achievements, αλλά για το gameplay που μόνο γερασμένο δεν δείχνει και θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και σε 10 χρόνια από σήμερα. Οι συνολικά 40 αποστολές θα σας προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και θα σας κρατήσουν απασχολημένο για πολλές ώρες, ειδικότερα αν είστε τελειομανής και επιθυμείτε να πετύχετε την απόλυτη βαθμολογία σε όλες.

Η τιμή του Hitman HD Trilogy που ξεκινάει περίπου από τα 22 ευρώ είναι ιδιαιτέρως χαμηλή. Η ποιότητα και το replayability των Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts και Hitman: Blood Money αξίζουν και με το παραπάνω αυτά τα χρήματα, κυρίως αν δεν είχατε την ευκαιρία να τα ζήσετε όταν κυκλοφόρησαν.

Θετικά:
- Τρία ποιοτικά video games σε χαμηλή τιμή
- Απαιτητικό gameplay γεμάτο προκλήσεις
- Η ελευθερία στην επιλογή των κινήσεων σας
- Άφθονες αποστολές με εξαιρετικό replayability
- Η ατμοσφαιρική μουσική και η ποιότητα των ηχητικών εφέ

Αρνητικά:
- Επίπεδο δυσκολίας που θα αποτρέψει ορισμένους
- Το HD δεν μπορεί να κρύψει την ηλικία των γραφικών
- Οι σπασμωδικές κινήσεις του Agent 47 στο Hitman 2: Silent Assassin
- Η απουσία του Hitman: Codename 47. Θα μπορούσε να έχει συμπεριληφθεί έστω για συναισθηματικούς και συλλεκτικούς λόγους.

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7.5
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 7.4

Το συναρπαστικό gameplay που δε συγχωρεί τα λάθη με HD περιτύλιγμα.

Μαρία Αναγνωστοπούλου

Keywords
hitman, hitman, square enix, xbox 360, χονγκ κονγκ, square, άφιξη, ps3, xbox, eidos, assassin, blood, δραση, diana, ρωσία, ιαπωνια, ουγγαρια, γαλλια, video, games, health, μετρο, κοτοπουλο, fiber, wire, user, animation, εταιρεία, frame, club, voice, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Στην κορυφή του σπιτιού, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, αγιος βασιλης, ρωσία, αφγανισταν, δουλεια, ηχος, ινδια, ιχνη, κηπουρικη, μουσικη, ολλανδια, παιχνιδια, ρουχα, ρουμανια, σφαιρα, ωρα, games, ps3, square enix, square, xbox 360, αγχος, αζημιωτο, αθωο, απλα, αργος, αστεια, ατρωτος, ατυχημα, άφιξη, βαθμολογια, βοηθεια, βομβες, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, δευτερο, διδυμα, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δολοφονοι, δρομος, εφε, ευκαιρια, ευρω, ελευθερια, ενδιαφεροντα, εξι, εποχη, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ετη, ζησετε, ιδιο, ειδος, ηλικια, υπομονη, ηχητικα, θετικο, θορυβος, ηρεμα, κινηση, κυπαρισσια, λαθη, λεπτομερειες, λιφτινγκ, λογια, μαλαισια, ματια, μειωση, μοντελα, μπορειτε, ξεκινημα, οθονη, ονομα, οπωσδηποτε, πεδιο, πιστολια, ποιοτητα, υπογραφη, πορτες, προβληματα, πορτα, ρυτιδες, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συντομα, σικελια, σιωπη, σκηνες, στιγμα, τιμη, τυπος, τρια, συμπτωματα, υψηλη, χονγκ κονγκ, χρημα, ψυχραιμια, ωρες, animation, assassin, health, βηματα, blood, club, diana, δωματιο, eidos, εξυπνα, fiber, frame, γινετε, ιδιαιτερα, user, κηπο, κλειστο, μαφιοζος, μπροστα, παιχνιδι, πληροφοριες, σημα, της παρεας, θετικα, υγειας, βοηθος, wire, χερια, voice
Τυχαία Θέματα