Hackers στο World of Tanks

Μόλις ελάχιστοι κωδικοί παραβιάστηκαν.

Τους τελευταίους μήνες οι ομάδες των hackers που επιτίθενται σε servers παιχνιδιών ολοένα και αυξάνονται. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά ήταν το online παιχνίδι World of Tanks.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι πιστωτικές κάρτες των χρηστών έμειναν ανέπαφες. Τα μόνα που παραβιάστηκαν ήταν "ορισμένοι κωδικοί και email

διευθύνσεις" όπως δηλώνει η εταιρεία ανάπτυξης Wargaming.net. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι λευκορώσοι διεξήγαγαν αμέσως μετά μια έρευνα ώστε να αυξήσουν την προστασία των accounts του World of Tanks. Σας συμβουλεύουν επίσης να αλλάξετε τον κωδικό σας σε περίπτωση που είναι ίδιος με αυτόν του email σας, ώστε να είστε απόλυτα προστατευμένοι από ενδεχόμενες επιθέσεις στο email account σας, το PayPal που ενδεχομένως έχετε, το Facebook κ.ο.κ.

{youtube}hJd9iCbpwuI|400|300{/youtube}

Η Warming.net ζήτησε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και μάλιστα προσφέρει 300 gold (in-game) για κάθε παίκτη που θα αλλάξει τον κωδικό του. Κάντε κλικ εδώ για να αλλάξετε κι εσείς τον κωδικό σας και να τα αποκτήσετε. Αν θέλετε περισσότερο gold τότε απλά παίξτε μαζί μας στο GameWorld TV καθώς κάθε Κυριακή σας δίνουμε μεταξύ άλλων κωδικούς για έξτρα gold και τανκς στο παιχνίδι.

Διαβάστε το review του World of Tanks από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα