H-Hour: World's Elite

Έρχεται από τον creative director του SOCOM. Δείτε το πρώτο gameplay βίντεο. [UPDATE]

Το SOCOM αποτελεί μια από τις πιο γνωστές σειρές στον χώρο των tactical shooters που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη. Ένα μέλος όμως της ομάδας παραγωγής του SOCOM και συγκεκριμένα ο creative director, David Sears, αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι αρκετά

παραπλήσιο με την βοήθεια του Kickstarter. Το όνομα του νέου του τίτλου είναι H-Hour: World's Elite και σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα αποτελέσει τον πνευματικό απόγονο του SOCOM.

Ο Sears δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποιο HD remake του SOCOM, ούτε μια αντιγραφή του. Αντιθέτως το H-Hour: World's Elite θα σχεδιαστεί από την αρχή, θα βασίζεται στο multiplayer του και θα είναι ιδανικό για να το παίξετε παρέα με φίλους. Εδώ, όπως ακριβώς και στα SOCOM, μετράει η ομαδική δουλειά και είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε στις αποστολές. Όσο για την κάμερα, ο Sears ανέφερε ότι θα είναι τρίτου και πρώτου προσώπου ταυτόχρονα, ανάλογα με τις ανάγκες της αποστολής. Όταν θα βρίσκεστε σε οπτική τρίτου προσώπου θα βλέπετε τον χαρακτήρα σας όπως θα έπρεπε ενώ όταν θα γυρνάτε σε κάμερα πρώτου προσώπου τότε το μόνο που θα μπορείτε να δείτε μπροστά σας είναι το σκόπευτρο. Η κάμερα θα έχει κάνει αυτόματο zoom έτσι ώστε να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε πραγματικό πεδίο μάχης.

Ο David Sears έχει ζητήσει αρχικά 200.000 δολάρια στο Kickstarter με τα οποία θα μπορέσει να δημιουργήσει το demo του H-Hour: World's Elite. Αν μαζέψει 1.5 εκατομμύρια τότε θα ολοκληρώσει την έκδοση του παιχνιδιού για PC ενώ αν το ποσό φτάσει στα 2 εκατομμύρια τότε θα δούμε το H-Hour: World's Elite και σε κονσόλα νέας γενιάς και πιο συγκεκριμένα στο PS4.

[UPDATE 8/1/14] Η SOF Studios, εταιρεία ανάπτυξης του H-Hour: World's Elite, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο, το οποίο προέρχεται από μια πολύ πρώιμη έκδοσή του (pre-alpha build). Ο πνευματικός διάδοχος της σειράς από το PlayStation 2 φαίνεται πως θα είναι το νέο "σπίτι" των φίλων των team-based tactical shooters, μετά και το κλείσιμο των servers των SOCOM.

Μιας και το footage προέρχεται από την pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού, είναι λογικό να χρειάζεται ακόμα δουλειά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που έχει θέσει η SOF, παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά υποσχόμενο ακόμα και σε αυτό το στάδιο. Δείτε το βίντεο:

{youtube}HE1pERlH2ls|500|300{/youtube}

Στο World's Elite θα υπάρχουν αρχικά μόνο multiplayer modes για έως και 16 παίκτες, αλλά μετά την κυκλοφορία του θα διατεθεί και ένα single-player campaign. Οι ομάδες των Special Forces και Terrorists θα αποτελούνται από οκτώ παίκτες η καθεμία, ενώ θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε ranked matches. Το σύστημα match making θα σας βάζει σε αγώνες σύμφωνα με το skill level σας.

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας clan και να έχετε το δικό σας badge και logo, ενώ θα σας παρέχεται και μια clan page όπου θα μπορείτε μεταξύ άλλων να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της ομάδας σας και των μελών της, να δημοσιεύσετε την φιλοσοφία της clan σας ή ακόμα και να προκαλέσετε άλλες clans. Τέλος, η SOF θα διοργανώνει διάφορα τουρνουά όπου θα μπορείτε να πάρετε μέρος εσείς και η ομάδα σας.

Το H-Hour: World's Elite θα κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 4 τον Ιανουάριο του 2015. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει σε άλλες πλατφόρμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα