Bethesda: Ετοιμάζει free-to-play, δεν θα ασχοληθεί με το Wii U

Νέο free-to-play παιχνίδι από την Bethesda, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν εμπιστεύεται προς το παρόν την Nintendo.

Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Δημοσίων σχέσεων και marketing της Bethesda, δήλωσε ότι η εταιρεία του θα ασχοληθεί με games σε PC και κονσόλες έβδομης και όγδοης γενιάς. Εξαίρεση ωστόσο αποτελεί το Wii U.

Καταρχήν

ο Hines ανακοίνωσε ότι η Bethesda δεν ασχολείται με social games, Facebook, καθώς επίσης και mobile games. "Ξέρουμε ποιοι είμαστε και σε τι είμαστε καλοί" σχολίασε στο Eurogamer και πρόσθεσε: "Δεν έχουμε κάτι σε ανάπτυξη για το Wii U και δεν θυμάμαι να έχουμε δημιουργήσει κάποιον τίτλο για κονσόλα της Nintendo, οπότε καλύτερα να μην σχολιάσω περισσότερα για το αν θα αλλάξουμε στάση ή όχι".

Παρόλα αυτά, το στέλεχος της Bethesda δεν απέκλεισε τη δημιουργία κάποιου παιχνιδιού για το iPhone ή το Xbox Live Arcade. Άλλωστε η εταιρεία ανάπτυξης Battlecry, ένα νέο παράρτημα της Bethesda στο Austin (πρωτεύουσα της πολιτείας του Texas) ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του, εργαζόμενο πάνω σε ένα free-to-play game.

Μετά την Electronic Arts, η οποία ομολόγησε ότι δεν θα αναπτύξει άλλα games για το Wii U καθότι η κονσόλα δεν "σηκώνει" Frostbite Engine 2 και 3, η Bethesda είναι άλλος ένας σοβαρός publisher/developer που σίγουρα θα στερήσει τις κονσόλες της Nintendo από σημαντικά games. Όσο για το free-to-play που ετοιμάζεται...αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα. Άραγε θα είναι κάποιο νέο MOBA;

Keywords
Τυχαία Θέματα