GameWorld TV

Ξεκινάμε live gaming εκπομπές! Αυτή την Κυριακή παίζουμε League of Legends. Δείτε επίσης την πρώτη μας εκπομπή με το Darkfall.

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την λειτουργία του GameWorld TV. Πρόκειται για ένα κανάλι στο οποίο θα παίζουμε μαζί σας online games,

live on camera και φυσικά θα διασκεδάζουμε.

Το εβδομαδιαίο μας ραντεβού είναι κάθε Κυριακή στις 16:00 στη διεύθυνση GameWorld.gr/TV. Αυτή την Κυριακή στις 16:00 παίζουμε League of Legends μαζί σας, σε ένα επικό 5v5 match! Μία ομάδα αποτελούμενη από τους συντάκτες του GameWorld θα αναμετρηθεί με πέντε από εσάς.

Για το GameWorld θα αγωνιστούν οι:
- Νίκος Larin (Γραφίστας)
- Χριστιάνα Θάνου (Συντάκτρια Critical Hit)
- Μάνος Γρυπάρης (Αρχισυντάκτης)
- Παντελής Δασκαλέλος (Βοηθός αρχισυντάκτη)
- Μιχάλης Μητρόπουλος (Συντάκτης Tech)
- Sub: Άγγελος Φασούλης (Community Moderator)

Είστε καλοί στο League of Legends; Αν ναι τότε προσκαλέστε την ομάδα του GameWorld σε αγώνα μέσω του forum κάνοντας κλικ εδώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την χρονολογία που θα αφήσετε απάντηση. Αν ξεπεραστούν τα 5 άτομα τότε θα δημιουργηθούν δύο ή τρεις ομάδες. Αν συμμετάσχετε ακόμη περισσότεροι τότε θα στήσουμε μίνι τουρνουά 4 ομάδων. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να βρίσκεστε 10 λεπτά πριν την έναρξη στο Mumble Voice Chat από όπου και θα γίνει η συννενόηση.

Όσοι συμμετάσχετε θα κερδίσετε Batman: Arkham City, Darksiders II και Saints Row: The Third για PC, προσφορά της Zegetron και Dead Island, προσφορά της Enarxis Dynamic Media.

Darkfall Online και Path of Exile
Η πρώτη εκπομπή του GameWorld TV έλαβε χώρα την προηγούμενη Κυριακή, όπου παίξαμε Darkfall και ζήσαμε...επικές στιγμές! Δείτε το πρώτο μας βίντεο.

Watch YouTube video

Ραντεβού στη beta του πολυαναμενόμενου MMORPG Darkfall Unholy Wars που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC.

Μία εβδομάδα πριν παίξαμε το Path of Exile ως GTP Clan. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Μάνος Γρυπάρης, Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου και οι αναγνώστες Κώστας Μυλωνάς (asmilon) και Μπάμπης Χαραλάμπους (BigBoss). Δείτε τις καλύτερες στιγμές μας.

Watch YouTube video

Το Path of Exile είναι ένα Online RPG στο στυλ του Diablo 2. Μπείτε στο επίσημο site και δηλώστε συμμετοχή για την beta του.

GameWorld TV
Μέσω του παρακάτω βίντεο θα μπορείτε να δείτε live την GameWorld TV, κάθε Κυριακή στις 16:00. Οι εκπομπές μας θα ανεβαίνουν και στο κανάλι μας στο YouTube.


Δείτε τα μέχρι τώρα βίντεο στο Twitch.tv.

Το εβδομαδιαίο μας ραντεβού κάθε Κυριακή στις 16:00 είναι γεγονός! Δείτε μας live απ' το GameWorld.gr/TV και μιλήστε μας επίσης live στο Mumble Voice Chat. Κι αν θέλετε μπείτε στην παρέα μας, καθώς θα παίζουμε όλα τα free-to-play MMO games.

Καλή διασκέδαση σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld