GameWorld TV: Εκπομπές 12-15

DotA 2, Dust 514, Path of Exile και ο αγώνας μας στο League of Legends!

Στις τελευταίες εκπομπές του GameWorld TV είχαμε τη χαρά να παίξουμε δύο ολοκαίνουργια games και συγκεκριμένα τις beta εκδόσεις των DotA 2 και Dust 514.

Στην 12η εκπομπή, η DotA 2

είχε την τιμητική της, καθώς το νέο MOBA game της Valve έδειξε εύχρηστο και πολύ εθιστικό. Δείτε την εμπειρία μας (αυτή τη φορά το πήραμε το game έστω και δύσκολα!)

Watch YouTube video

Η beta του Dust 514 δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα, καθώς είχε φτωχής ποιότητας γραφικά και πολλά bugs. Επίσης, δεν άρεσε ούτε στο...YouTube, το οποίο αποφάσισε να μας την αφαιρέσει. Μπορείτε ωστόσο να την δείτε στο Twitch.tv, σε τρία μέρη:
Μέρος 1/3 | Μέρος 2/3 | Μέρος 3/3.

Την Πέμπτη παίξαμε για άλλη μια φορά το Path of Exile μαζί σας και ολοκληρώσαμε με επιτυχία το Act 1 του επιτυχημένου Online Action RPG!

Watch YouTube video

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε beta keys για το Path of Exile τότε ζητήστε τα μέσω του forum.

Τέλος, την Κυριακή παίξαμε μαζί σας δύο ακόμη παιχνίδια League of Legends. Στο πρώτο (Συντάκτες vs Αναγνώστες) χάσαμε...πανηγυρικά. Στο δεύτερο (μεικτό game) το παλέψαμε αλλά επίσης χάσαμε, αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες. Μήπως θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι "δεν μας θέλει"; Δείτε αναλυτικά το επίμαχο game.

Watch YouTube video

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld TV καθώς αυτή την Κυριακή στις 16:00 θα παίξουμε παρέα το Star Wars: The Old Republic, το οποίο από αυτή την Πέμπτη γίνεται free-to-play!

Θα μοιράσουμε για άλλη μια φορά PC games (Limbo-Amnesia, Torchlight και Saints Row 3), καθώς και 200xp σε όσους μας κρατήσουν συντροφιά. Δηλώστε συμμετοχή μέσω του forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα