Wii U: Με Network ID αλλά χωρίς achievements

Τι θα ισχύσει για τις online δυνατότητες του Wii U.

Η Nintendo ανακοίνωσε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την online αλληλεπίδραση που θα έχετε με το Wii U.

Όπως οι κάτοχοι PS3 έχετε το PSN

ID και οι κάτοχοι Xbox 360 το Xbox Live gamertag, έτσι αντίστοιχα όσοι αποκτήσετε το Wii U θα έχετε το Nintendo Network ID, που ουσιαστικά θα αποτελέσει τον online λογαριασμό σας. Μέσω αυτού θα κατεβάζετε demos ή θα αγοράζετε games απ' το eShop, θα κάνετε video chat και γενικά θα κρατάτε τα saves των games σας ή τα αγαπημένα sites που θα έχετε ορίσει στον browser. Το Network ID θα αντικαταστήσει τα Friend Codes του Wii.

Watch YouTube video

Η πρόσβαση στο Nintendo Network θα γίνεται και μέσω PC ή smartphone, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας. Ακόμη, θα υποστηρίζονται μέχρι 12 IDs σε μία κονσόλα (κάτι θετικό έναντι των δύο που υποστηρίζονται απ' τη Sony), δεν θα μπορείτε να παίξετε ότι κατεβάζετε σε άλλες κονσόλες (δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης σε SD card) και τέλος δεν θα υπάρχουν achievements.

Το Wii U θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 315 ευρώ (για τη φθηνή έκδοση) και από τα 365 ευρώ για την ακριβή. Η ακριβή έκδοση του Wii U μαζί με το ZombiU θα κοστίζει 400 ευρώ. Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές της κονσόλας και των περιφερειακών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα