Game of the Year: Οι μεγάλοι νικητές

Ποιοι κερδίζουν τις κονσόλες PlayStation 3 και Xbox 360!

Το Game of the Year, ο μεγαλύτερος online διαγωνισμός, έφτασε σήμερα στη λήξη του.

Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3, οι δύο μεγάλοι νικητές που κερδίζουν τις κονσόλες PlayStation

3 (προσφορά της Sony) και Xbox 360 (προσφορά της Microsoft Hellas) είναι οι εξής.

Κονσόλα PlayStation 3 Super Slim με Assassin's Creed 3
Μιχάλης Χαλάς (silahim, GameWorld.gr)

Κονσόλα Xbox 360 με Halo 4 και ένα μήνα συνδρομή
Κώστας Πλατώνης (plako, GameWorld.gr)

Το Game of the Year διεξήχθη για τέταρτη χρονιά με απόλυτη επιτυχία έχοντας περί τις 800 συμμετοχές. Δόθηκαν δώρα συνολικής αξίας 6.500 ευρώ από τις εταιρείες:
- Sony
- Microsoft Hellas
- Zegetron
- CD Media
- EA UK
- IGE Hellas
- Aventurine
- Namco Bandai
- Panda Security
- Enarxis

Δείτε επίσης τους νικητές της Β' Κατηγορίας που κέρδισαν 80 games! Οι υπόλοιποι 200 νικητές που κέρδισαν games της Γ' Κατηγορίας έχουν ήδη ειδοποιηθεί με email. Η ενημέρωση για την παραλαβή των δώρων θα γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας ενώ όσοι διαμένετε εκτός Αττικής θα παραλάβετε τα δώρα σας μέσα στον Ιανουάριο.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να παρακολουθήσετε την βράβευση της ελληνικής αντιπροσωπείας για το Game of the Year, καθώς και των δύο μεγάλων νικητών οι οποίοι θα βρίσκονται αύριο Σάββατο στις 19:00 στο Meeting του GameWorld στο Super Bowl των Village Park.

Είτε είστε νικητές, είτε όχι, σας περιμένουμε στο ρεβεγιόν μας για να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά, να διασκεδάσουμε και να μοιράσουμε δωράκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα