GTA Online: ''Αποζημίωση'' για τα προβλήματα από την Rockstar

Ετοιμαστείτε να γεμίσετε τα εικονικά σας ταμεία!

Όπως μάλλον θα γνωρίζετε ήδη το πρόσφατο update του GTA V, το οποίο πρόσθετε το online κομμάτι του τίτλου, προξένησε διάφορα προβλήματα σε πολλούς παίκτες έπειτα από την εγκατάστασή του. Τα προβλήματα αυτά αφορούσαν από την αδυναμία σύνδεσης στο online περιβάλλον μέχρι και την αλλοίωση των saves, οδηγώντας

στο χάσιμο σημαντικού μέρους της προόδου που μπορεί να είχατε κάνει.

Προκειμένου να εξιλεωθεί για αυτήν την προβληματική ενσωμάτωση του multiplayer η Rockstar αποφάσισε να προσφέρει μισό εκατομμύριο in-game δολάρια σε όσους από εσάς έχετε το GTA V, με μοναδική προϋπόθεση να έχετε παίξει ή να παίξετε στο online περιβάλλον τουλάχιστον μία φορά εντός του Οκτωβρίου.

{youtube}N-xHcvug3WI|500|300{/youtube}

Σύμφωνα με την Rockstar, όσοι εκπληρώσετε την προαναφερθείσα προϋπόθεση, από την επόμενη εβδομάδα θα δείτε το εικονικό σας ταμείο να γεμίζει. Πάντα σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρία, προκειμένου να διατηρηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια η οικονομία του παιχνιδιού τα χρήματα θα δοθούν σε δύο δόσεις των 250.000 δολαρίων, η πρώτη εκ των οποίων θα έρθει εντός της ερχόμενης εβδομάδας ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το νέο update που θα διορθώσει τα εναπομείναντα προβλήματα του GTA Online θα διατεθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Από εκεί και ύστερα τα χρήματα θα μπούνε αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα