Forza Horizon 2

Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Η σειρά Forza Motorsport δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις στους φίλους των Racing. Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως το Forza Motorsport 5, η τελευταία δημιουργία της Turn 10 Studios, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων εξαιτίας κάποιων “ατυχών” επιλογών (microtransactions, λίγες διαδρομές κ.ο.κ.). Παρά τα προβλήματά του πάντως, το εν λόγω

exclusive για το Xbox One ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο χώρο των Racing πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, δύο χρόνια νωρίτερα η Playground Games μας είχε παρουσιάσει το Forza Horizon, ένα spin-off της δημοφιλούς σειράς, το οποίο μας είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Μάλιστα το ομώνυμο open world Racing αποτέλεσε ένα από τα ελάχιστα αξιοπρεπή exclusives του Xbox 360 για το 2012. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Playground Games είναι μία νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξης, παρόλα αυτά στο ενεργητικό της συναντάμε μια πλειάδα έμπειρων στελεχών, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες άλλες εταιρείες με παράδοση στον χώρο των Racing. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Ubisoft Reflections (Destruction Derby), Bizarre Creations (Project Gotham Racing), Codemasters και Criterion Games.


Με δεδομένο ότι το Forza Horizon κέρδισε την εκτίμηση του κοινού, η κυκλοφορία ενός sequel θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη και κάπως έτσι εν έτη 2014 φτάνουμε στο Forza Horizon 2. To τελευταίο παρουσιάστηκε εκτενέστατα στις πρόσφατες E3 και Gamescom και είναι φανερό ότι διαφέρει σε αρκετά σημεία από τον προκάτοχό του. Ποιες είναι όμως οι διαφορές αυτές και κατά πόσο το sequel αυτό έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω; Ας μην μακρηγορούμε περαιτέρω όμως, καθώς μας περιμένει ένα εντυπωσιακό road trip στους δρόμους της Μεσογειακής Γαλλίας και Ιταλίας. Βάλτε μπρος λοιπόν τα αμάξια σας και πατήστε γκάζι σαν να μην υπάρχει αύριο, το νέο Horizon Festival ξεκινά.

Ο Darius Flynt έμεινε στο Colorado
Μετά από ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό cutscene, το ταξίδι σας στον κόσμο του Forza Horizon 2 ξεκινά αμέσως χωρίς περιττές φιοριτούρες. Το σκηνικό εδώ θυμίζει το πρώτο κεφάλαιο της σειράς, καθώς θα πρέπει να οδηγήσετε το πρώτο αμάξι σας στον χώρο που λαμβάνει χώρα το Horizon Festival. Μάλιστα το αμάξι αυτό δεν είναι όποιο και όποιο αλλά μία πανέμορφη Lamborghini Huracan, απολαύστε λοιπόν το road trip αυτό όσο διαρκεί, καθώς μόλις φθάσετε στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα πιο...συμβατικό αμάξι.

https://www.youtube.com/watch?v=C-ILDbgbhc8


Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο Forza Horizon 2 δεν συναντάμε κάποιο κεντρικό story mode, όπως είχαμε δει στο παρελθόν. Θυμίζουμε ότι στον προκάτοχό του αναλαμβάνατε τον έλεγχο ενός οδηγού και σταδιακά θα έπρεπε να κερδίσετε διάφορα τουρνουά για να ανεβείτε στην κατάταξη. Στο τέλος του story mode σας περίμενε και μία αναμέτρηση με των Darius Flynt, τον προηγούμενο νικητή του τουρνουά.

Βέβαια η έλλειψη του story mode δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η solo εμπειρία στον κόσμο του Forza Horizon 2 διαφέρει σημαντικά. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα έχουν παραμείνει ίδια, καθώς και αυτή την φορά θα πρέπει να κερδίσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό από τουρνουά για να διεκδικήσετε τον τίτλο του κορυφαίου οδηγού του Horizon Festival. Για να αναδειχθείτε ως ο καλύτερος οδηγός του τουρνουά λοιπόν θα χρειαστεί να κερδίσετε 15 συνολικά events και το καθένα εξ' αυτών χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστούς αγώνες. Να προσθέσουμε εδώ ότι υπάρχουν 10 διαφορετικά championship groups, τα οποία μάλιστα χωρίζονται σε ξεχωριστές υποκατηγορίες. Σε κάθε championship group συναντάμε συγκεκριμένους τύπους αμαξιών, όπως τα Super Saloons, Supercars, Retro Rally κ.ο.κ.


Οδήγηση χωρίς περιορισμούς
Το Forza Horizon 2, όπως και ο προκάτοχός του ανήκει στην κατηγορία των open world Racing. O στόχος σας παραμένει να κερδίσετε στο Horizon Festival, παρόλα αυτά υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην εξερεύνηση του κόσμου και αρκετές ακόμη δραστηριότητες που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για καιρό. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι αγώνες ακολουθούν μια τυπική δομή, τουλάχιστον αρχικά. Κοινώς ξεκινάτε με ένα road trip σε μία από τις έξι βασικές τοποθεσίες του χάρτη και στην συνέχεια καλείστε να επιλέξετε το championship group, στο οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο Forza Horizon οι διάφοροι αγώνες αντιστοιχούσαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες αμαξιών. Κοινώς έπρεπε συνεχώς να αγοράζετε νέα αμάξια, εδώ παρόλα αυτά μπορείτε να ολοκληρώσετε τo single player με όποιο αμάξι επιθυμείτε. Βέβαια όπως προαναφέραμε υπάρχουν αρκετές ακόμη δραστηριότητες στον χάρτη, στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε για να κερδίσετε νέα οχήματα και να αυξήσετε τα αποθέματα των credits σας. Από το πρώτο Forza Horizon επιστρέφουν τα Showcase Events όπου σας παρέχεται ένα συγκεκριμένο αμάξι για να αγωνιστείτε, το οποίο μάλιστα το προσθέτετε στο garage σας αν κερδίσετε. Επίσης και εδώ συναντάμε τα Barn Finds, τα οποία σας ανταμείβουν με σπάνια πανάκριβα οχήματα. Για να βρείτε τα τελευταία θα πρέπει να ψάξετε για διάφορους αχυρώνες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του χάρτη.


Εν τω μεταξύ, μία νέα προσθήκη που συναντάμε εδώ είναι τα Bucket Challenges. Σε αυτά τα events θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα objectives με το αμάξι που σας παρέχεται. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ταξιδέψετε σε μία νέα τοποθεσία σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να αναπτύξετε συγκεκριμένη ταχύτητα και να ενεργοποιήσετε ένα speed trap. Τα Bucket Challenges χωρίζονται σε τρία επίπεδα δυσκολίας (Easy, Medium και Hard) ανάλογα με τον βαθμό πρόκλησης που προσφέρουν και αξίζει να σημειωθεί ότι έχετε την δυνατότητα να τα ολοκληρώσετε και με κάποιον συμπαίκτη.

Ο χάρτης του Forza Horizon 2 είναι πραγματικά τεράστιος, καθώς το μέγεθος του είναι τρεις με τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Βέβαια το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στις τοποθεσίες που θα συναντήσετε. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι θα οδηγήσετε σε μικρούς γραφικούς επαρχιακούς δρόμους, σε λεωφόρους, στην κοσμοπολίτικη Νίκαια, μέσα σε μεσαιωνικά κάστρα, σε γήπεδα του γκολφ (!), ακόμη και σε αεροδρόμια. Μάλιστα στον χάρτη βρίσκονται διάσπαρτα 150 collectables, τα οποία σας προσφέρουν έκπτωση στα credits που απαιτούνται για να κάνετε fast travel ή πολύτιμα exp.


Φιλικό στους αρχάριους
Η οδηγική εμπειρία της σειράς Forza Motorport μεταφέρεται αυτούσια στο Forza Horizon 2, αλλά εδώ θα λέγαμε ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο ευνοϊκά για τους αρχάριους στον χώρο των Racing. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμη και τα πιο "δύστροπα" αμάξια ανταποκρίνονται άμεσα στις εντολές σας. Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένα assistances σε κάθε αγώνα δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κερδίσετε στο Easy ή στο Medium επίπεδο δυσκολίας.

Από την άλλη πλευρά οι έμπειροι παίκτες μπορούν να απενεργοποιήσουν τα assistances ή ακόμη και τα rewinds κερδίζοντας παράλληλα περισσότερα credits από κάθε επιτυχημένο αγώνα. Θα λέγαμε λοιπόν ότι μπορείτε να προσαρμόσετε απόλυτα τον βαθμό πρόκλησης ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ικανότητες σας κάτι που αν μη τι άλλο είναι ένα εξαιρετικά θετικό στοιχείο. Βέβαια όπως και στο Forza Motorsport 5 καλείστε να αντιμετωπίσετε τα drivatars διαφόρων άλλων παικτών του Xbox Live.

Για τους αμύητους θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα drivatars αποτελούν στην ουσία "ghosts" άλλων παικτών. Για τις λειτουργίες αυτές χρησιμοποιούνται οι cloud servers της Microsoft και μάλιστα εδώ συναντήσαμε αρκετά drivatars από το περυσινό Racing της Turn 10 Studios, αλλά και κάποια από άτομα που έπαιξαν το demo του Forza Horizon 2. Η συμπεριφορά των drivatars είναι πολύ πιο ρεαλιστική από την Α.Ι που είχαμε συναντήσει στο πρώτο κεφάλαιο της σειράς, καθώς θα παρατηρήσετε ότι αρκετές φορές οι αντίπαλοί σας κάνουν λάθη στα μικρότερα επίπεδα δυσκολίας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το αμάξι σας δεν επηρεάζεται από στούκες και τρακαρίσματα, εκτός και αν έχετε επιλέξει το simulation mode από τα credits. Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και στο Forza Motorsport 5. Είναι αλήθεια πάντως ότι στο damage model θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά. Αυτό γιατί οι όποιες φθορές του οχήματος σας είναι κυρίως αμυδρές και περιορίζονται σε εκδορές της μπογιάς ή σε κάποια σπασμένα φανάρια. Αντίθετα στο πρώτο Forza Horizon είχαμε ένα πιο ρεαλιστικό damage model, καθώς αν χτυπούσατε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κάποιο κιγκλίδωμα έφευγαν προφυλακτήρες, αεροτομές κ.ο.κ.

Εάν σας άρεσε το Forza Horizon, το sequel του θα σας ενθουσιάσει!


Δείξε τις ικανότητες σου
Όπως είχαμε δει στο παρελθόν, έτσι και εδώ συναντάμε ένα skill system, το οποίο σας ανταμείβει ανάλογα με τις ικανότητες σας στην οδήγηση. Για να είμαστε ακριβείς στην παρούσα δημιουργία έχουμε ένα exp και ένα skill system, τα οποία ως έναν βαθμό είναι αλληλένδετα. Για παράδειγμα, για κάθε αγώνα, Bucket Challenge ή Showcase Event που ολοκληρώνετε κερδίζετε exp και σταδιακά ανεβαίνετε level, κερδίζοντας παράλληλα credits ή ενδεχομένως νέα αμάξια. Επιπλέον, για κάθε επιτυχημένη αλληλουχία των skills που εκτελείτε κερδίζετε και τα ανάλογα exp.

Από την άλλη πλευρά το skill system, λειτουργεί όπως στο πρώτο Forza Horizon. Η μόνη διαφορά εδώ είναι ότι όταν ανεβαίνετε level κερδίζετε skill points, τα οποία σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα perks. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν 25 συνολικά perks και θα πρέπει να αφιερώσετε δεκάδες ώρες για να τα ξεκλειδώσετε όλα. Κάποια εξ' αυτών αυξάνουν τα skill points που κερδίζετε από συγκεκριμένες μανούβρες όπως τα drifts, ενώ κάποια άλλα σας προσφέρουν έκπτωση για τα αμάξια που αγοράζετε από το Autoshow ή σας επιτρέπουν να κάνετε fast travel σε οποιαδήποτε τοποθεσία του χάρτη επιθυμείτε.


Η λίστα με τα αμάξια
Το Forza Horizon 2 περιλαμβάνει 200 περίπου αμάξια που χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Όπως είναι φυσικό, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τους προσεχείς μήνες με την κυκλοφορία των σχετικών DLC, κατά την πάγια τακτική της Microsoft. Με δεδομένο πάντως ότι στο Forza Motorsport 5 είχε παραγίνει το κακό με τα microtranscactions, η απουσία τους από το Forza Horizon 2 είναι ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο. Κοινώς για να αγοράσετε νέα αμάξια αρκεί να έχετε τα απαραίτητα credits, καθώς τα tokens που αγοράζετε με πραγματικά λεφτά εδώ δεν υπάρχουν.

Όσον αφορά την λίστα με τα αμάξια πάντως θα λέγαμε ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις. Το βασικό πρόβλημα που παρατηρήσαμε είναι ότι σε κάποια championship groups υπάρχουν πολύ λίγα διαθέσιμα αμάξια, κατόπιν αυτού ενδέχεται και οι 12 οδηγοί που συμμετέχουν στον αγώνα να οδηγούν το ίδιο όχημα. Να σημειωθεί ότι στην έκδοση για το Xbox 360 ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές στα διαθέσιμα αμάξια, αλλά και πάλι ο αριθμός τους θα ξεπερνά τα 200.


Φυσικά όσον αφορά το tuning, τα upgrades και τις κοσμητικές επιλογές το Forza Horizon 2 συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση της σειράς. Οι επιλογές που προσφέρονται για το customization των οχημάτων σας είναι πραγματικά δεκάδες, καθώς για παράδειγμα έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τα διάφορα μέρη της μηχανής, τις αεροτομές, τις ζάντες και τις αναρτήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να βάψετε το αμάξι σας σε όποιο χρώμα επιθυμείτε ή να το διακοσμήσετε με δεκάδες σχέδια. Μάλιστα έχετε την δυνατότητα να κάνετε upload τα tuning setups και τα desings στο Xbox Live, έτσι να τα χρησιμοποιήσουν άλλοι παίκτες. Να σημειωθεί ότι αν κάποιος κατεβάσει κάποια από τις...δημιουργίες σας ανταμείβεστε με πολύτιμα credits.

Αυτό το road trip θα κρατήσει για πάντα
Η συνολική αντοχή του Forza Horizon 2 στον χρόνο κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική. Εάν επιλέξετε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τα 15 βασικά single-player events θα αφιερώσετε γύρω στις 6-7 ώρες, αλλά όπως είπαμε υπάρχουν δεκάδες ακόμη δραστηριότητες, όπως η συλλογή των collectables, το ξεκλείδωμα των perks, τα Bucket Challenges, τα Showcase Events ή ακόμη και το Photo mode, το όποιο σας ανταμείβει με credits κάθε φορά που φωτογραφίζετε κάποιο αμάξι στο τουρνουά!


Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο δικό μας playthrough αφιερώσαμε περίπου 30-35 ώρες και στο γενικό completion του παιχνιδιού είμαστε ακόμη στο 15%. Κοινώς εάν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί εκτενέστερα με το Forza Horizon 2, η δημιουργία της Playground Games θα του κρατήσει συντροφιά για δεκάδες ώρες.

Online αναμετρήσεις
Το Forza Horizon 2 προσφέρει μια ολοκληρωμένη και συνάμα διαφορετική multiplayer εμπειρία σε σχέση με τα αντίστοιχα Racing της αγοράς. Ουσιαστικά υπάρχουν δύο βασικά modes το Horizon Online και το Horizon Free Roam. Το πρώτο δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την single player εμπειρία, καθώς οι αντίπαλοι σας αντικαθιστούν ουσιαστικά τα drivatars που ελέγχονται από την CPU.


H βασική διαφορά εδώ είναι ότι ο νικητής του κάθε event είναι αυτός που έχει κερδίσει τα περισσότερα exp. Κοινώς ακόμη και αν τερματίσετε στην πρώτη θέση και στους τέσσερις αγώνες του εκάστοτε event δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα το κερδίσετε. Το σύστημα αυτό ανταμείβει όσους οδηγούν "καθαρά" χωρίς να τρακάρουν δηλαδή σκόπιμα τον αντίπαλο τους για να τον βγάλουν εκτός πορείας.

Εν τω μεταξύ, στο Horizon Free Roam, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στον χάρτη και να συμμετάσχετε σε διάφορες αγώνες, Επίσης εδώ μπορείτε να συμμετάσχετε στα Bucket Challenges μαζί με κάποιον συμπαίκτη. Εν τω μεταξύ, στο mode αυτό συναντάμε και κάποιες ακόμη μορφές αγώνων όπως το King. Στο συγκεκριμένο ένας οδηγός επιλέγεται ως King τυχαία και οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούν να τον τρακάρουν και να του πάρουν το...στέμμα. Νικητής ανακηρύσσεται ο παίκτης που έμεινε για περισσότερο χρονικό διάστημα ως King στον αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=8l_lclrnWTI

Το πιο όμορφο Forza που έχουμε δει
Από τεχνικής πλευράς θα λέγαμε ότι το Forza Horizon 2 είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Xbox One. H μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται είναι παραπλήσια με αυτή που είχαμε δει στο Forza Motorsport 5, παρόλα αυτά οι developers της Playground Games προέβησαν σε σημαντικές βελτιώσεις. Η κυριότερη εξ' αυτών είναι το dynamic weather system, κάτι που για πρώτη φορά βλέπουμε στην σειρά. Παράλληλα, συναντάμε και μια ρεαλιστική εναλλαγή ημέρας-νύχτας. Να σημειωθεί ότι δεν είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε την έκδοση του Xbox 360, αν και γνωρίζουμε ήδη ότι το συγκεκριμένο port το έχει αναλάβει η Sumo Digital και η engine που θα χρησιμοποιείται θα είναι αντίστοιχη με αυτή που είχαμε δει στο πρώτο Forza Horizon.

Βέβαια για να υπάρξει αυτό το εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα χρειάστηκε να γίνουν και ορισμένες παραχωρήσεις. Συγκεκριμένα το Forza Horizon 2 τρέχει σε native 1080p ανάλυση, αλλά σε 30fps και όχι σε 60 όπως είχαμε δει στο Forza Motorsport 5. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι το frame rate παραμένει σταθερό ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις. Ένα αρνητικό στοιχείο πάντως που εντοπίσαμε έχει να κάνει με τα μεγάλα loading times.

Λίγη παραπάνω dubstep δεν θα έβλαπτε
Ένα από τα παράπονά μας στο πρώτο Forza Horizon ήταν ο σχετικά μικρός αριθμός τραγουδιών που υπήρχε στο soundtrack του. Η Playground Games προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα αυτό εισάγοντας παραπάνω ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι όποιοι παίζουν κομμάτια από όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής. Μάλιστα ένας τοπικός ιταλικός σταθμός παίζει μόνο κλασσική μουσική από μεγάλους συνθέτες (Μπετόβεν, Βάγκνερ, Μπάχ). Η αλήθεια είναι πως υπάρχει περισσότερη ποικιλία στα ακούσματα σε σχέση με το πρώτο κεφάλαιο της σειράς, παρόλα αυτά εδώ δεν συναντάμε πιασιάρικα κομμάτια όπως το Show Me A Sign των Modestep ή το Cinema του Skrillex.

Από την άλλη πλευρά τα ηχητικά εφέ είναι εξαιρετικά, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η GPS υποστήριξη μέσω του Kinect. Για να ενεργοποιήσετε τις φωνητικές εντολές αρκεί να πείτε "ΑΝΝΑ" και στην πορεία το GPS θα σας καθοδηγήσει στο κοντινότερο event. Η απόκριση του Kinect είναι ικανοποιητική και σας γλυτώνει αρκετό άσκοπο χρόνο από το να επιλέξετε χειροκίνητα μέσω του χάρτη την τοποθεσία που θέλετε να επισκεφθείτε.

Θέτει ψηλά τον πήχη
Το 2014 είναι μία ιδιαίτερα κομβική χρονιά στον χώρο των Racing, καθώς τους προσεχείς μήνες αναμένουμε τα Project Cars, Driveclub και The Crew. H δημιουργία της Playground Games κρίνεται άρτια σε όλους τους τομείς πλην του soundtrack και είναι φανερό ότι οι άμεσοι ανταγωνιστές του θα πρέπει να μας παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο για να καταφέρουν να το συναγωνιστούν. Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με ένα βελτιωμένο sequel που θα ικανοποιήσει αφάνταστα τους φίλους των Racing. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία λοιπόν φροντίστε να το αποκτήσετε άμεσα.

Θετικά:
- Μεγάλη διάρκεια
- Εξαιρετικός τεχνικός τομέας
- Πληθώρα customization επιλογών
- Άριστη online εμπειρία
- 25 κατηγορίες αμαξιών και 165 συνολικά championships

Αρνητικά:
- Αδιάφορο soundtrack
- Το damage model δεν είναι αρκετά ρεαλιστικό
- Ορισμένες ελλείψεις στην λίστα αμαξιών

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 7.5
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.4

Θέτει υποψηφιότητα για το κορυφαίο Racing της χρονιάς.

Παντελής Δασκαλέλος

Keywords
εν λόγω, xbox one, xbox 360, road trip, xbox live, studios, exclusive, xbox, games, world, εταιρεία, ubisoft, derby, project, codemasters, sequel, road, trip, γαλλια, festival, lamborghini, https, youtube, σημαίνει, συγκεκριμένο, group, super, retro, rally, νέα, single, player, speed, easy, νικαια, γκολφ, travel, live, ghosts, cloud, microsoft, demo, system, dlc, tuning, upload, photo, online, free, cpu, king, dynamic, weather, engine, frame, times, dubstep, sign, cinema, gps, αννα, πήχη, cars, crew, κινηση στους δρομους, auto show 2010 athens, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, νικητη, γηπεδα, γκαζι, δουλεια, ζαντες, ηχος, μουσικη, τυχη, cars, cinema, cpu, dlc, dubstep, games, gps, microsoft, times, ubisoft, weather, xbox 360, xbox live, youtube, αγωνες, αξιζει, αμαξια, βαγκνερ, βρειτε, γεγονος, γινει, δεδομενο, διαστημα, δυνατοτητα, δομη, εφε, υπαρχει, εκτιμηση, ελευθερια, ελλειψη, εν λόγω, εξι, επρεπε, εταιρεία, ετη, ιδια, ιδιο, ηχητικα, θετικο, θυμιζει, γκολφ, κεφαλαιο, λαθη, λεφτα, μηνες, μπορειτε, οδηγος, οδηγηση, ονομα, ουσιαστικα, ουσια, οχηματων, οχηματα, οχημα, προβληματα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, σειρα, σχεδια, τρια, φεστιβαλ, φυσικο, φορα, χρωμα, ωρες, group, ανηκει, super, sequel, cloud, codemasters, crew, demo, free, easy, ειλικρινεις, ειπαμε, engine, road, exclusive, festival, photo, frame, χωρα, ιδιαιτερα, project, king, lamborghini, οδηγοι, travel, dynamic, πήχη, player, rally, retro, road trip, speed, studios, σημαίνει, sign, single, system, ταξιδι, tuning, online, trip, θετικα, upload, world
Τυχαία Θέματα