E3 2013: Ubisoft press conference

Watch Dogs, The Crew, Assassin's Creed 4 και δύο δυνατά games απ' τη σειρά Tom Clancy!

Η press conference της Ubisoft μόλις ολοκληρώθηκε και οι αποκαλύψεις της γαλλικής εταιρείας ήταν για άλλη μια φορά πάρα πολλές.

Αναμέναμε μεταξύ άλλων η γαλλική εταιρεία

να επικεντρωθεί στα Assassin's Creed IV: Black Flag, Splinter Cell Blacklist και στον νέο της τίτλο Watch Dogs. Απ' ότι φαίνεται όμως μας ετοίμαζε πολύ περισσότερα!

Η γαλλική Ubisoft είναι ο μόνος publisher που εκπροσωπεί την Ευρώπη με αξιώσεις κάθε χρόνο. Ιδιαίτερα τα τελευταία 2-3 χρόνια δείχνει να έχει ανέβει πάρα πολύ, καθώς επενδύει κάθε σεζόν στις πιο γνωστές σειρές της, όπως τα Assassin's Creed, Splinter Cell, Rayman και τόσες άλλες. Από πέρυσι όμως άρχισε να μπαίνει πολύ δυνατά στην αγορά με το Watch Dogs, ένα open world Action-Adventure που είναι από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους της φετινής χρονιάς (σ.σ. θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC και όλες τις κονσόλες).

Η σημερινή παρουσίαση είχε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Δεν ήταν μόνο τα αναμενόμενα Assassin's Creed 4 και Splinter Cell: Blacklist, αλλά πολλές νέες ανακοινώσεις που έκλεψαν την παράσταση. Τα Rocksmith 2014 Edition και Might Quest for Epic Loot (RPG με top-down κάμερα σε πιο casual ύφος) ήταν μόνο η αρχή. Στα μέσα της παρουσίασης είδαμε το The Crew, ένα open world racing στο οποίο θα πρέπει με τη συμμορία σας να καταρρίψετε άλλες συμμορίες.

Κι ενώ κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα νέα Just Dance και η τηλεοπτική σειρά Rabbids Invasion, πιστεύαμε ότι η συνέντευξη τύπου θα έκλεινε με το βίντεο του Assassin's Creed IV: Black Flag αλλά τελικά...διαψευστήκαμε. Ανακοινώθηκε νέο Trials για (κυριολεκτικά σχεδόν) όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή PC, κονσόλες και smartphones, ενώ το καλύτερο η Ubisoft το κρατούσε για το τέλος. Πρόκειται για το The Division, τον νέο τίτλο της σειράς Tom Clancy που θα είναι ένα Open World Online RPG με στοιχεία Shooter, κάτι που σπανίζει στο χώρο! Φανταστείτε κάτι σαν το Deus Ex: Human Revolution...αλλά online!

Με τα φετινά της βήματα η Ubisoft εξακολουθεί να ανεβαίνει στην εκτίμηση του παγκόσμιου gaming κοινού. Πλέον καλύπτει όλα τα είδη των gamers, με multiplatform τίτλους, με έμφαση σε Action, Shooters και ενίοτε σε Open Word στοιχεία, αλλά παράλληλα κλείνοντας το μάτι προς τους casual gamers, όπως έκανε άλλωστε πιο συχνά τα προηγούμενα χρόνια. Από όλη αυτή την ευρεία γκάμα τίτλων τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι θα απολαύσουμε πολύ σοβαρές δουλειές. Η αρχή φυσικά θα γίνει φέτος με τα Splinter Cell: Blacklist, Assassin's Creed 4 και Watch Dogs. Το τελευταίο θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, καθότι έχει τεράστιο hype γύρω του και αποτελεί μία ολοκαίνουργια σειρά. Εν αναμονή λοιπόν!

[LIVE UPDATE]

01:00: Για αρχή ξεκινάμε με live παρουσίαση του Rocksmith 2014 Edition από τον Jerry Cantrell του συγκροτήματος Alice in chains. Το πρώτο Rocksmith σας μάθαινε πραγματική κιθάρα, το δεύτερο θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με περισσότερα χαρακτηριστικά.

{youtube}FLQvVe2y-GE|400|300{/youtube}

01:05: Η Aisha Tyler παρουσιάζει το show και φέτος. Κάντε tweet ότι θέλετε στο #girlwood και θα τις απαντήσει μετά ως συνήθως. Το Twitter αξιοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απ' τη Ubi.

01:08: Ξεκινάμε με το Splinter Cell: Blacklist και τις νέες περιπέτειες του Sam Fischer. Προβάλλεται το πρώτο τρέιλερ. Θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

01:12: Rayman Legends. Μπείτε στο hashtag #Rayman για να τον σχολιάσετε. Ένας ακόμη ήδη γνωστός τίτλος. Προφανώς η Ubi κρατάει τα κρυφά χαρτιά προς το τέλος, όπως συνηθίζουν όλες οι εταιρείες άλλωστε. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

{youtube}WOQuCtvVybE|400|300{/youtube}

01:16: O Luis-Pierre Pharand, Creative Director της Ubisoft Montreal παρουσιάζει το Mighty Quest for Epic Loot. Λίγο μεγάλος σε μέγεθος τίτλος για ένα Action RPG στο στυλ του Diablo, αλλά με πιο casual ύφος, τουλάχιστον ως προς το παρουσιαστικό των χαρακτήρων. Το επίσημο site είναι το TheMightyQuest.com. Μπείτε από τώρα για να συμμετάσχετε στην beta! Τώρα προβάλλεται τρέιλερ, όπου το χιούμορ ρέει άφθονο, ενώ το voice acting των ηθοποιών βγάζει επίσης άφθονο γέλιο!

{youtube}GGWChAnCISo|400|300{/youtube}

01:21: Έρχεται η ώρα για το South Park: The Stick of Truth από την Obsidian για το οποίο βλέπουμε τρέιλερ. Θα κυκλοφορήσει φέτος τα Χριστούγεννα.

{youtube}aO8xIJW1qN0|400|300{/youtube}

01:24: Ανεβαίνει στο stage ο συνιδριτής και διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot. Εν τω μεταξύ η Aisha Tyler του ρίχνει κυριολεκτικά δύο κεφάλια! Ανακοινώνει ένα racing από τους developers Ivory Tower και Reflection. Θα ονομάζεται The Crew και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014. Ο creative diretor, Julian Gerighty, ανεβαίνει στο stage. Μας λέει ότι οι χάρτες του The Crew θα περιλαμβάνουν ολόκληρη την Αμερική. Το παιχνίδι θα είναι open world και θα μπορείτε να συνεργαστείτε με φίλους όποτε θέλετε κι αν το πράξετε θα έχετε πλεονεκτήματα (λογικά με drop-in drop-out Co-Op).

01:33: Live gameplay demo του The Crew από την Ubisoft. Ο developer παίζει real-time. Μεγάλη μαγκιά το live. Οι μάχες θα διεξάγονται μεταξύ συμμοριών, ενώ θα μπορείτε να παραμετροποιήσετε το αυτοκίνητό σας απ' ότι βλέπουμε. Τα γραφικά στο γκαράζ παρατηρήσαμε ότι είναι ανώτερα από τα in-game. Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος μοιάζει πολύ στατικός. Στην αποστολή αυτή θα πρέπει να ανατρέψετε το αμάξι του αντιπάλου σας και μετά από μια καταδίωξη ο developer τα καταφέρνει περίφημα.

{youtube}D6aSa84OfFw|400|300{/youtube}

01:37: 15 λεπτά κράτησε η παρουσίαση του The Crew. Η Ubisoft θα βασίζει σίγουρα αρκετά σε αυτό. Τώρα έρχεται η ώρα του Watch Dogs για το οποίο μας μιλάει ο Dominique Guay. Βλέπουμε ένα νέο τρέιλερ του οποίου τα γραφικά μοιάζουν λες και πρόκειται για αληθινή ταινία! Σε αυτό πρωταγωνιστεί ένας τύπος με γυαλιά, ο Joshua Kramer. Πραγματικά πρόκειται για ένα από τα αρτιότερα cutscenes που έχουμε δει ποτέ! Στο τέλος του βίντεο ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Watch Dogs, Adam Pearce (ο γνωστός τύπος που καλύπτεται με καπέλο και μαντήλι) καταφέρνει και ενοχοποιεί τον Joshua Kramer ο οποίος συλλαμβάνεται.

{youtube}-tGIB_sWeP8|400|300{/youtube}

01:44: Τρέιλερ του Just Dance 2014. Η μουσική δυναμώνει, αλλά το κοινό δεν χειροκροτάει καθόλου. Μάλλον ο ρυθμός...έπεσε απότομα. Έρχεται τον Οκτώβριο του 2013 σε όλες τις πλατφόρμες και αργότερα για τις next-gen κονσόλες.

{youtube}DAFEVxByiGA|400|300{/youtube}

01:46: Ανακοίνωση της τηλεοπτικής σειράς Rabbids Invasion στο αμερικάνικο κανάλι Nickelodeon. Αν θέλετε να έρθει και στο ελληνικό Nickelodeon αρχίστε να παίρνετε τηλέφωνο από αύριο......κανείς; Δεν σταματάμε εδώ όμως, καθώς ο Adrian Lacey της Ubisoft θα μιλήσει για τη σειρά. Θα υπάρχει αλληλεπίδραση με το Xbox One. Συγκεκριμένα θα χορεύετε με τους λαγούς με τη χρήση του Kinect ή θα πρέπει να φωνάξετε όπως αυτοί. Οκ, απομακρύνετε όλους τους ενήλικες από το GameWorld αυτή τη στιγμή!

{youtube}EXhd8W9PC-Y|400|300{/youtube}

01:52: Επιτέλους επιστρέφουμε στους hardcore gamers. Assassin's Creed IV: Black Flag. Μπείτε επίσης στο Twitter και συγκεκριμένα στο #AC4BlackFlag και συζητήστε ότι αφορά το παιχνίδι. Τώρα προβάλλεται ένα νέο επικό τρέιλερ του παιχνιδιού με μάχες σε πλοία. Ακολουθεί ομιλία απ' τον Jean Guedson, Creative Director της Ubisoft. Ο Guedson ανακοινώνει "το πρώτο gameplay video του Assassin's Creed IV: Black Flag". Κατά βάση όμως δεν είναι gameplay video.

{youtube}KaX36S0J62k|400|300{/youtube}
{youtube}f7s0wYRt8oA|400|300{/youtube}

01:58: Τώρα η παρουσίαση είτε θα κλείσει με αυτό το βίντεο, είτε θα δούμε ένα νέο video game και θα μείνουμε με ανοιχτό το στόμα.

02:01: Η παρουσίαση κλείνει με ένα νέο Trials, το οποίο θα ονομάζεται Trials Fusion και θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες 7ης και 8ης γενιάς (πλην Nintendo). Παράλληλα, αναπτύσσεται το Trials Frontier για smartphones. Θα κυκλοφορήσουν το 2014.

02:04: Όχι, η press conference δεν κλείνει ακόμη! O Yves Guillemot ανακοινώνει ένα νέο video game της Massive Entertainment. Για να δούμε. Το τρέιλερ μας ενημερώνει ότι η Αμερική ξοδεύει 90 δις δολάρια κάθε μέρα σε ψώνια. Αρχίζει να μιλάει για την Black Friday και αναφέρει ότι με τέτοια ψώνια που κάνουμε κάποια στιγμή θα έχουμε πρόβλημα με τρόφιμα, αρρώστιες, ενέργεια κτλ. Λίγο περίπλοκη η θεωρία αλλά anyway. O Niclas Cenderstorm της Massive Entertainment ανακοινώνει το παιχνίδι, το οποίο μάλλον θα ονομάζεται...Darkwinter; Βλέπουμε live gameplay video κατευθείαν. Είναι Third-Person Shooter, στο οποίο ο χάρτης δείχνει να ανοίγει στα πόδια σας ενώ βλέπετε τον χαρακτήρα από πανοραμική κάμερα.

02:12: Ο πρωταγωνιστής έχει ένα πλούσιο inventory με gadgets, όπως η τηλεκατευθυνόμενη βόμβα. Τώρα προσεγγίζει τους εχθρούς του που είναι...αστυνομικοί απ' ότι φαίνεται. Η στόχευση γίνεται με shoulder cam και από τα περιπολικά συμπεραίνουμε ότι βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη. Επίσης, οι διάλογοι θυμίζουν Rainbow Six, ενώ οι φωτισμοί δείχνουν ρεαλιστικοί ακόμα και εντός των κτιρίων, με το περιβάλλον να καταστρέφεται πλήρως. Ο χαρακτήρας πιάνει ένα Mk17 SR στα χέρια του και το παιχνίδι τελείωνει.

{youtube}Ozw4GAqH0MU|400|300{/youtube}

Tom Clancy's: The Divsion: Ένα Open World Online RPG που θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One! Τώρα μπορούμε να μην αγοράσουμε τις δύο νέες κονσόλες όγδοης γενιάς;

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
ubisoft, press, ubisoft, press, alice in chains, assassins creed, splinter cell, deus ex, south park, xbox one, black friday, playstation 4, watch, dogs, crew, games, εταιρεία, black, splinter, world, quest, rpg, νέα, dance, smartphones, online, revolution, live, tyler, tweet, twitter, creative, montreal, στυλ, diablo, site, voice, stick, Χριστούγεννα, stage, yves, demo, adam, nickelodeon, xbox, video, game, fusion, nintendo, δις, gadgets, cam, rainbow, playstation, image, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, φετος τα χριστουγεννα, δυνατα, playstation 4, βιντεο, αυτοκινητο, κιθαρα, μουσικη, ρυθμος, σημερινη, τα νεα, τηλεφωνο, χαρτες, ωρα, creative, games, game, nickelodeon, quest, real, rpg, south park, time, αγορα, αμερικη, βομβα, γινει, γινεται, γυαλια, δευτερο, δειχνει, δις, υπαρχει, εκτιμηση, ενεργεια, ενιοτε, ερχεται, εταιρεία, ευρωπη, ιδιο, υφος, θεωρια, ομιλια, ματι, μπορειτε, νεα υορκη, παρουσιαση, περιβαλλον, πλατφορμες, πλοια, σεζον, σειρες, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, στυλ, στομα, τυπος, τρειλερ, τιτλος, φυσικα, φορα, χιουμορ, ψωνια, alice in chains, adam, dance, βηματα, black, cam, crew, demo, deus ex, diablo, dogs, δουλειες, adventure, ειδη, εμφαση, revolution, fusion, gadgets, ιδιαιτερα, watch, κρυφα, μια φορα, μοιαζει, montreal, tweet, παιχνιδι, ποδια, rainbow, site, smartphones, splinter cell, splinter, stage, online, top, tyler, world, χερια, voice, yves, stick
Τυχαία Θέματα