Dragon Quest Heroes: Gameplay βίντεο

Μάχες ενάντια σε δράκους και golems! Αποκαλύφθηκε το Metal Slime Edition PS4 σε ασημί χρώμα.

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show σήμερα, η Square Enix έδωσε στους παρευρισκόμενους μια πρώτη γεύση από το Dragon Quest Heroes.

Το Dragon Quest Heroes πρόκειται για ένα spin-off της γνωστής RPG

σειράς και σηματοδοτεί την επιστροφή της στις κονσόλες της Sony μετά από απουσία σχεδόν μιας δεκαετίας. Βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Omega Force, η οποία είναι γνωστή για την σειρά Dynasty Warriors. Η ομοιότητες του Dragon Quest Heroes με το Hyrule Warriors είναι εμφανέστατες μιας και τα δύο games δημιουργήθηκαν από την ίδια προγραμματιστική εταιρεία και έχουν το ίδιο στυλ στους μηχανισμούς του gameplay.

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε τον ήρωα ονόματι Acht να αντιμετωπίζει πολλούς αντιπάλους, ένας από τους οποίους είναι ένας τεράστιος δράκος που έχει αδυναμία στην ουρά και το πρόσωπο του. Στη συνέχεια βλέπουμε γνωστούς εχθρούς της σειράς όπως τα slimes και τα golems.

https://www.youtube.com/watch?v=FjFCfX7g3Rw

Η Sony, με την ευκαιρία της επιστροφής των Dragon Quest Heroes, θα κυκλοφορήσει και το Metal Slime Edition PS4, μια ειδική έκδοση της κονσόλας σε ασημί χρώμα που θα έχει επάνω της σχέδια από τα slimes του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε την πρώτη φωτογραφία της συγκεκριμένης έκδοσης της κονσόλας στην gallery στο τέλος του άρθρου.

Συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

To Dragon Quest Heroes θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS3 μέσα στο 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα