Downloads εβδομάδας: 9/11/2012

Το demo του Epic Mickey 2 είναι γεγονός.

Μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, καθώς αφενός είχαμε την ψήφιση των νέων μέτρων της κυβέρνησης και αφετέρου τις συνεχόμενες απεργιακές κινητοποίησεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Ευκαιρία είναι λοιπόν τώρα που μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο να...ξεδώσετε στα video games, αφού τις τελευταίες ημέρες έφτασαν στα ράφια των καταστημάτων νέες σημαντικές κυκλοφορίες όπως τα Halo 4, Football Manager 2013 και WWE '13. Επιπλέον την περασμένη εβδομάδα είχαμε αρκετά νέα demos και DLC για όλα τα format.

Από αυτά ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία το demo του Epic Mickey 2 στο PSN, καθώς ο Μίκυ επιστρέφει στο δεύτερο μέρους του ομώνυμου 2D platform που γνώρισε σημαντικά επιτυχία στο Wii και που στις 18/11 θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε όλα τα γνωστά format! Έχουμε ακόμη το F1 Race Stars demo για αμφότερα τα PS3 και Xbox 360, καθώς και μια ενδιαφέρουσα πρόταση retro ύφους. Ο λόγος για το ToeJam & Earl που αναμένεται να ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις στους φίλους του Sega Mega Drive. Πρόκειται για ένα Action game με random generated επίπεδα και items, στα πρότυπα της σειράς Diablo, όπου ελέγχετε τους ομώνυμους ήρωες. Οι ToeJam και Earl είναι δύο εξωγήινοι rappers που προσεδαφίστηκαν στη Γη ύστερα από ένα ατύχημα και θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα κομμάτια του διαστημοπλοίου τους, ώστε να το επισκευάσουν και στη συνεχεία να επιστρέψουν στον κόσμο τους.

Το Game of Thrones αποτέλεσε μια ακόμα προσπάθεια της Cyanide να σας μεταφέρει στον κόσμο των βιβλίων του δημοφιλούς Αμερικάνου συγγραφέα George R. R. Martin ύστερα από το περυσινό A Game of Thrones: Genesis. Πάρα τον ξεπερασμένο τεχνικό τομέα του πάντως είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον RPG που θα ικανοποιήσει τους σκληροπυρηνικούς του είδους. Σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο DLC ονόματι Beyond the Wall: Blood Bound το οποίο ρίχνει φως σε κάποιες από τις άγνωστες πτυχές του παρελθόντος του Mors Westford (ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών του παιχνιδιού). Το DLC κοστίζει 5 ευρώ μέσω Steam και 400 Microsoft Points στο Xbox 360 και η διάρκειά του κυμαίνεται στις δυο με τρεις ώρες.

Στο Steam διατίθεται επίσης το demo του Din's Curse, μιας νέας δημιουργίας από indie developers που κινείται σε Action RPG πλαίσια. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ελευθεριά που σας προσφέρει στην εξέλιξη του χαρακτήρα σας, καθώς υπάρχουν έξι διαθέσιμες classes και 18 specializations για καθεμία από αυτές. Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφερθούμε στο demo του Cognition: An Erica Reed Thriller, το οποίο αναπτύχθηκε από τoν indie developer Phoenix Online Studios και χρηματοδοτήθηκε μέσω του Kickstarter. Πρόκειται για ένα Adventure όπου η ομώνυμη κεντρική ηρωίδα θα πρέπει να επιλύσει διάφορα υπερφυσικά εγκλήματα. Την συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε η Jane Jensen, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν στην θρυλική σειρά Gabriel Knight της Sierra.

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα downloads της εβδομάδας:

PC Demos
Bridge Project Demo for Mac
Br

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld