Dishonored: Νέο gameplay video

Πως θα απαλλαγείτε από τους εχθρούς σας.

Η δημιουργικότητά μας ως gamers, συνήθως ικανοποιείται από adventures, puzzle games και λοιπά παρεμφερή. Όταν όμως διοχετεύουμε αυτήν την ορμή για την ενορχήστρωση των τελευταίων στιγμών κάποιου εχθρικού NPC, εκεί δίνουμε ρεσιτάλ.

Στο νέο τρέιλερ του επερχόμενου τίτλου της Bethesda, Dishonored, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσιάζονται μερικοί από τους τρόπους εξόντωσης των άτυχων εχθρών που

θα βρεθούν στον διάβα μας.

{youtube}JZDYq6HufNs|400|300{/youtube}

Συνδυάζοντας τις υπερφυσικές δυνάμεις με τα όπλα και gadgets (αλλά και των αντιπάλων απ’ ότι φαίνεται), ξεκινάμε μια σειρά “ατυχών” γεγονότων, που κάνει τον Agent 47 να μας βγάζει το καπέλο. Το μόνο που λείπει είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο του τύπου στο 2:20, με τον πρωταγωνιστή Corvo Atano να λέει “Συγνώμη φίλε, κακό timing”. Ό έλεγχος του χρόνου, ποτέ δεν ήταν πιο διασκεδαστικός!

Η Arkane Studios που έχει αναλάβει το development του τίτλου, έχει στο δυναμικό της αρκετά στελέχη που εργάστηκαν στο Deus Ex, καθώς και τον εμπνευστή της City 17 του Half Life 2, Viktor Antonov. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον μείγμα ταλαντούχων ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν δουλεύουν πάνω σε έναν Action-Adventure όπως το Dishonored.

Η κυκλοφορία του Dishonored αναμένεται στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360. Μπορείτε επίσης να δείτε τα νέα screenshots που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα