Diablo III: Reaper of Souls: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Δείτε επίσης το περιεχόμενο των συλλεκτικών εκδόσεων.

Το Reaper of Souls, το πολυαναμενόμενο expansion του Diablo III θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2014 σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Blizzard. Μάλιστα στο Battle.net έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες, οπότε όσοι από εσάς επιθυμείτε να το αποκτήσετε άμεσα έναντι 39.99 ευρώ κάντε κλικ εδώ.

Εν τω μεταξύ, η αμερικανική εταιρεία

ανακοίνωσε τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του Reaper of Souls, οι οποίες θα ονομάζονται Digital Deluxe Edition και Collector's Edition αντίστοιχα. H Digital Deluxe Edition κοστίζει 59.99 ευρώ και περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό in-game helm, διάφορες weapon-transmogrification συνταγές για crafting και το Spectral Hound Minion. Επιπροσθέτως, σας δίνει πρόσβαση σε τρία επιπλέον character slots, ένα in-game Treasure Goblin pet για το World of Warcraft, Crusader-themed πορτραίτα για τον λογαριασμό σας στο Battle.net και Malthael-themed decals για το Starcraft II.

{youtube}zGp5dkJdi0w|500|300{/youtube}

Η Collector's Edition του Reaper of Souls θα κοστίζει 79.99 ευρώ και θα περιλαμβάνει ότι και η Digital Deluxe Edition συν τα εξής αντικείμενα:

- Ένα Malthael mouse pad
- Ένα συλλεκτικό artbook με σκληρό εξώφυλλο με εικαστικό από το Reaper of Souls
- Ένα Behind-the-Scenes Blu-Ray/DVD συνεντεύξεις των developers και μελών της community του Diablo III.

Το Diablo III: Reaper of Souls θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2014 για PC και Mac, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία διάθεσης για το PS4.

Διαβάστε το review του Diablo III για PC και Mac, καθώς και το review των console εκδόσεων από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα