Diablo 3: Reaper of Souls preview

Επιτέλους. Επιστροφή στις ρίζες του παρελθόντος;

Η αλήθεια είναι ότι δεν βρεθήκαμε προ εκπλήξεως όταν η Blizzard ανακοίνωσε στην φετινή Gamescom το Reaper of Souls, το πρώτο κατά σειρά expansion του Diablo 3. Ήταν κάτι το οποίο και περιμέναμε να αποκαλυφθεί από μήνα σε μήνα. Αυτό που μας άφησε ίσως με το στόμα ανοικτό ήταν η παράλληλη ανακοίνωση του «κλεισίματος» του πολυσυζητημένου Auction House

του παιχνιδιού.

Μία βαρύγδουπη ανακοίνωση λοιπόν από τους developers οι οποίοι μάλλον προσπαθούν να δώσουν στο φανατικό κοινό τους το παιχνίδι το οποίο ανέκαθεν ζητούσαν από την αρχή. Μέχρι τον Μάρτιο του 2014 λοιπόν ότι πουλήσατε – πουλήσατε οπότε όσοι ακόμα ασχολείστε με τις αγοραπωλησίες στο Diablo 3 (που μετά την παραπάνω ανακόινωση δεν νομίζουμε να είναι και πολλοί) καλό θα ήταν να έχετε στο νου σας ότι τέσσερις μήνες απομένουν σχεδόν για την πλήρη κατάργηση του Auction House.

Πότε θα βγεί; Soonish…
Τώρα το πόσοι μήνες απομένουν για την κυκλοφορία του Diablo 3: Reaper of Souls είναι φυσικά μια άλλη εύλογη ερώτηση που λογικά ούτε η ίδια η Blizzard δεν μπορεί ακόμα να μας απαντήσει. Πάντως ρισκάρουμε και η πρόβλεψή μας είναι ότι κατα πάσα πιθανότητα και απ΄ όσα ακούγονται θα συμπέσει σχεδόν μαζί με το κλείσιμο του Auction House. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι το Reaper of Souls θα κυκλοφορήσει για PC και Mac το 2014 και φυσικά θα υπάρξουν πιθανότατα, λίγο αργότερα και τα αντίστοιχα ports στις κονσόλες. Εδώ να αναφέρουμε ότι στην Blizzcon υπήρχε ήδη μια playable edition του Reaper of Souls για το PS4!

Το Gameworld φυσικά και έλαβε μέρος στην closed beta του Reaper of Souls και πιο συγκεκριμένα για το PC και είναι εδώ για να σας πει τις πρώτες εντυπώσεις του απ’ αυτήν. Έχουμε ένα νέο Act λοιπόν, το Act V, ένα ολοκαίνουριο class, τον Crusader, νέους μηχανισμούς/τέρατα/skills, level cap στα 70 και άλλα πολλά τα οποία είδαμε στην αποκλειστική closed beta. Πάμε όμως πριν μπούμε στο ζουμί της υπόθεσης να ξεκινήσουμε από το Lore και το τι ακριβώς έχει προηγηθεί.

And the story begins
Εφόσον ο Diablo πλέον έχει εξολοθρευθεί γι’ ακόμη μια φορά ο Tyrael ανακτά επιτέλους την Black Soulstone. Γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να την καταστρέψει και ταυτόχρονα είναι πολύ επικίνδυνο να την αφήσει στα χέρια είτε των θνητών είτε των Αγγέλων, μαζί με την συνοδεία του (τέσσερις Horadrim) θα ταξιδέψουν πίσω στο Sanctuary για να την κρύψουν κάπου «ώστε να μην μπορεί να βρεθεί ποτέ ξανά». Όπως θα έχετε δει και στο άκρως εντυπωσιακό opening cinematic του Reaper of Souls (η Blizzard φυσικά σε κάτι τέτοια είναι «μανούλα») το ταξιδάκι τους δεν εξελίσσεται σε «Roadtrip» όπως θα θέλανε ο Tyrael και η παρέα του, μιας και τους την «πέφτει» ο Malthael, πρώην Αρχάγγελος της Σοφίας και ταυτόχρονα μέλος του Angiris Council.

Ο Malthael είχε εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια (θα το θυμάστε από το Lord of Destruction, το μοναδικό expansion του Diablo 2). Πλέον ο Malthael αυτοαποκαλείται Angel of Death (μάλλον αυτά τα χρόνια που ήταν απών άκουγε πολύ...Slayer) και αφού παίρνει πρώτα τις ψυχές των τριών Horadrim, αρπάζει την Black Soulstone προκειμένου να τερματίσει την «Αιώνια Σύγκρουση» (τον πόλεμο δηλαδή μεταξύ Ουρανού και Διαβόλου). Για να το επιτύχει αυτό είναι πεπεισμένος ότι πρέπει να καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα αφού την θεωρεί δαιμονική φυλή από την ανάλογη προέλευση που έχει. Φυσικά και ο Tyrael θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τα παραπάνω και στέλνει τον εναπωμείναντα Horadrim να εντοπίσει τον Nephalem (εσάς δηλαδή!) που σκότωσε τον Diablo για να τον βοηθήσει.

{youtube}QkodxoMw7EE|500|300{/youtube}

Κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι σας στο ολόφρεκο πέμπτο Act του Diablo 3. Ένα Act το οποίο ξεκινάει άκρως εντυπωσιακά με μια κάμερα που δεν είχαμε ξαναδεί στο παιχνίδι και με την μυρωδιά του θανάτου να έιναι παντού διάχυτη και πολύ έντονη. Ανάλογα με τα levels σας όπως επίσης και ανάλογα με τα paragons που έχετε αποκτήσει στο Diablo 3 μπορείτε να διαλέξετε σε ποιο επίπεδο δυσκολίας θέλετε να ξεκινήσετε ή μάλλον καλύτερα να...συνεχίσετε το campaign.

Θα σας προτείναμε πάντως να μην το παρακάνετε με την δυσκολία από την αρχή μιας και πέρα από τα levels και τα paragons θα πρέπει να έχετε και ένα αρκετά αξιοπρεπές gear. Τα skills σας θα πρέπει να τα ξέρετε...νεράκι και φυσικά να επιλέγετε τα σωστά ανάλογα με την περίσταση και με τα αντίστοιχα runes φυσικά.

Όλα είναι πιο δύσκολα ή μου φαίνεται;
Aπό την αρχή θα καταλάβετε ότι όλοι οι εχθροί είναι αρκετά δυνατοί με καινούριες τακτικές προσέγγισης πόσο μάλλον τα elite groups αλλά και τα bosses. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα ειδικό επίπεδο δυσκολίας για τα 70 level το Torment το οποίο προϊδεάζει φυσικά ότι η ζωή σας θα γίνει...μαρτύριο με το ανάλογο όμως loot/xp κτλ. Φυσικά και μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και στα μικρότερα επίπεδα δυσκολίας τα οποία είναι κατα σειρά τα εξής: Normal, Hard, Expert, Master και φυσικά το προαναφερθέν Torment.

Τα Normal, Hard και Expert είναι διαθέσιμα από την αρχή όμως εμείς κατά κύριο λόγο παίξαμε στο προ-τελευταίο επίπεδο, το Master, το οποίο ξεκλειδώνει εάν έχετε έναν character στα 60 level και παράλληλα δίνει 200% περισσότερο gold και xp. Ακόμη, στο εν λόγω επίπεδο δυσκολίας τα Bounties (τα οποία και θα αναλύσουμε τι ακριβώς είναι στη συνέχεια) σας επιβραβεύουν με τα διπλάσια χρήματα και είναι και το μοναδικό επίπεδο (μαζί φυσικά με το Torment) στο οποίο υπάρχει η πιθανότητα να σας «πέσουν» ένα από τα Legendary items.

Τα Legendary drops απ’ ότι είδαμε όμως δεν είναι και τόσο δα δυσεύρετα πλέον μιας και το drop rate τους έχει αυξηθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Μην ξεχνάτε ότι στο expansion δεν θα υπάρχει Auction House οπότε μόλις σας πέσει ένα Legendary προσέξτε μην αρχίσουν τα μάτια σας να μεταμορφώνονται σε... ευρώ! Το loot πλέον θα είναι αποκλειστικά για εσάς ή για κάποιο μελλοντικό trade. Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο στον συγκεκριμένο τομέα αλλά πιστεύουμε ότι η στάση της Blizzard κλίνει προς τα παραπάνω. Δηλαδή στο να μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολα ένα αρκετά hardcore αντικείμενο για τον end-game χαρακτήρα σας από loot και όχι να χρειαστεί να ψάχνετε πλέον με τις ώρες στο Auction House για κάτι καλό. Όπως και να 'χει ένα άγχος σας φεύγει όταν πέσει το Legendary κάτι το οποίο σίγουρα κάνει το Diablo 3 πιο διασκεδαστικό.


Act V. Darker, larger, better!
Στα του καινούριου Act τώρα ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η Blizzard σίγουρα προσπαθεί να κάνει μια μεταστροφή στις ρίζες της. Διότι σίγουρα είναι ένα από τα πιο σκοτεινά, gothic και βίαια act που έχουμε παίξει στο Diablo 3. Αλήθεια θυμάστε το πρώτο Diablo; Που το opening cinematic είχε ένα κοράκι να καταβροχθίζει το μάτι ενός πτώματος; Που βρίσκατε παντού διαμελλισμένα -γεμάτα αίματα- κορμιά, ανάποδους σταυρούς και πεντάλφες; Ε, αυτήν την gothic ατμόσφαιρα προσπαθούν (και το τονίζουμε αυτό) να επαναφέρουν στην περιοχή της Westmarch όπου διαδραματίζεται και το Act V. Φυσικά και η ιστορία βοηθάει αρκετά ώστε να γίνουν όλα πιο σκοτεινά και πιο τρομακτικά μιας και η παρουσία του «Άγγελου του Θανάτου» είναι έκδηλη και παράλληλα προσπαθεί να αντικατοπτρίσει τις σκέψεις των συντελεστών του Reaper of Souls.

Πιο κλειστοί χώροι αλλά παράλληλα και πιο σκοτεινοί, άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι φωνάζοντας ότι επρόκειτο να πεθάνουν και άλλα αρκετά πιο βίαια σκηνικά από τα προηγούμενα acts προσπαθούν να σας βάλουν στο κλίμα και ταυτόχρονα να νιώσετε και εσείς τον φόβο και τον τρόμο του θανάτου ο οποίος παραμονεύει στην επόμενη γωνία (ή καλύτερα στο επόμενο Waypoint). Αν και δεν ήταν όλο το Act V διαθέσιμο στην beta (τα τελικά στάδια λείπουν) μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα ξεχωριστό από τα προηγούμενα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας πούμε και πολλά πράγματα για το πως εξελίσετε το Lore του Diablo στο Act αυτό για... προφανής λόγους αλλά μια μάγισσα είναι αυτή που μονοπολεί επι το πλείστον το ενδιαφέρον. Αυτό όμως που αξίζει πραγματικά να σας πούμε είναι για το νέο mode το οποίο, όπως αναφέρει η Blizzard θα αλλάξει ριζικά το πως θα παίζετε το ιστορικό action role-playing game της.

Adventure Mode
Σκεφτείτε το σαν μια νέα εκδοχή του World of...Diablo! Μόλις το επιλέξετε θα εμφανιστεί ένας «ανοικτός» κόσμος μπροστά σας με όλα τα Waypoints ξεκλείδωτα ώστε να μπορείτε να πάτε όπου επιθυμείτε. Τα Waypoints είναι τοποθετημένα επάνω σ’ έναν χάρτη ανάλογο του Act που είστε. Θέλετε να πάτε απευθείας από το πρώτο Act στο τέταρτο και να αρχίζετε να σφάζετε; Κανένα πρόβλημα! Διαλέγετε το map του αντίστοιχου Act πατάτε επάνω στο Waypoint και άμεσα βρίσκεστε στην περιοχή της επιλογής σας.

Αυτό όμως που κάνει αρκετά ενδιαφέρον το Adventure Mode είναι η επιλογή των bounties τα οποία απεικονίζονται στο map με ένα θαυμαστικό δίπλα από τα Waypoints. Τα bounties σας δίνουν διάφορες αποστολές όπως π.χ. να σκοτώσετε ένα από τα boss ή να ολοκληρώσετε ένα special event όπως το Last Stand στα Festering Woods ή ακόμη να ψάξετε συγκεκριμένα για ένα unique monster ή ακόμη να μπείτε μέσα σ’ ένα dungeon και να μην αφήσετε δαίμονα για δαίμονα όρθιο!



Με αυτή την επιλογή η Blizzard προσπαθεί να δείξει όλο το content του Diablo (αλήθεια πόσοι από εσάς έχετε κάνει όλα τα special events;) αλλά και να αυξήσει παράλληλα την διάρκεια του gameplay παρουσιάζοντας αυτόν τον καινούριο μηχανισμό. Εφόσον λοιπόν ολοκληρώσετε κάποιο bounty πέρα από τα ανάλογα drops και xp που θα αποκτήσετε αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο, μιας και είναι η ουσία των bounties είναι τα Rift Keystones. Μ’ αυτά και αφού φυσικά μαζέψετε έναν σεβαστό αριθμό θα έχετε πρόσβαση στα λεγόμενα (και ολόφρεσκα) Nephalem Rifts. Αυτές οι περιοχές στην ουσία είναι τυχαία dungeons τα οποία εμπλουτίστηκαν με διάφορες περιοχές αλλά και τέρατα από ολόκληρο το παιχνίδι και από διάφορα acts.

Εννοείται ότι επικρατεί ένας πανικός μέσα σ’ αυτά, είναι εξαιρετικά δύσκολα μιας και μπορεί να σας παρουσιαστούν συνδυασμοί από τέρατα που είναι σχεδόν απίθανο να σκοτώσετε αμέσως. Φυσικά μπορεί να πεταχτεί και ο ίδιος ο Diablo ανάμεσα σε 2-3 elite groups οπότε μπορείτε να καταλάβετε για τι χαμό μιλάμε μιας και τα Boss στα Nephalem Rifts έχουν την τιμητική τους. Και ναι! Επιτέλους μέσα σ’ ένα απ’ αυτά θα μπορέσετε να σφάξετε τις...αγελάδες σας που όλοι μας τόσο καιρό επιθυμούσαμε μιας και ένα από τα boss είναι μια τεράστια αγελάδα o –κρατηθείτε- Lord of Bells!

Όμως μην νομίζετε ότι δεν θα έχετε κατα καιρούς τις ανάλογες βοήθειες για να αντιμετωπίσετε τις ορδές που θα έρχονται με μανία κατα πάνω σας μιας και υπάρχουν buffs τα οποία σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Μερικά απ’ αυτά λοιπόν θα σας κάνουν άτρωτους για ένα χρονικά διάστημα, ή μπορεί να μην έχετε καθόλου cooldown στα skills σας ή ακόμη να μπορείτε να σκοτώσετε τον οποιονδήποτε κυριολεκτικά μ’ ένα δεξί κλικ! (one – hit kill). Τα Rifts τελικά είναι πολύ δισκεδαστικά μιας και μπορείτε να ξεφύγετε λίγο από την μονότονη κατάσταση των απλών dungeon και παράλληλα μπορείτε να δείτε και μια άλλη όψη του χαρακτήρα σας ο οποίος μπορεί να σκοτώσει τον...Diablo μ’ ένα hit!

New bestiary και dungeons!
Στα κανονικά επίπεδα τώρα ο κόσμος του Diablo έχει εξοπλιστεί μ’ αρκετές νέες προσθήκες και φυσικά μια απ’ αυτές είναι και τα νέα τέρατα/beasts τα οποία θα αντιμετωπίσετε. Υπάρχουν αρκετά τα οποία θα δείτε στο νέο Act αλλά αυτά που μας εντυπωσιάσαν εξ’ αρχής και φυσικά θέλουν και την ανάλογη προσοχή όταν τα αντιμετωπίζετε είναι τα Brutes and Boggits, τα Terror Bats και οι Realm Walkers.

Τα πρώτα είναι όπως καταλάβατε ένας συνδυασμός μικρών και μεγάλων τεράτων τα οποία συνεργάζονται με τον εξής τρόπο. Οι Brutes που είναι και τα πιο μεγαλόσωμα κάνουν summon τα Boggits τα οποία με την σειρά τους εκτοξεύονται κατευθείαν σχεδόν καταπάνω σας. Τώρα το αστείο πιο είναι. Ότι εάν τα Terror Bats (που συνήθως υπάρχουν σίγουρα εκεί τριγύρω) δαγκώσουν τα μικρόσωμα Boggits αυτά μεταμορφώνονται σε Brutes τα οποία κάνουν και αυτά με την σειρά τους summon νέα Boggits! Μπορεί δηλαδή να μπλέξετε πολύ άσχημα εάν δεν προσέξετε και να βρεθείτε να σας κυνηγάνε χιλιάδες τέτοια τέρατα όποτε καλό θα ήταν να κάνετε focus αμέσως τις νυχτερίδες και μετά τα Brutes. Η άλλη κατηγορία τώρα, οι Realm Walkers, έχουν το εξής φανταστικό. Ανοίγουν διάφορα portals για να εξαφανιστούν ή για να κάνουν teleport κοντά σας με σκοπό να σας αιφνιδιάσουν. Το θέμα είναι ότι εάν καταφέρετε και σκοτώσετε κάποιο απ’ αυτά και το portal παραμείνει ανοικτό μπορείτε να μπείτε εσείς μέσα σ’ αυτό και να εμφανιστείτε σ’ ένα διαφορετικό dungeon (συνήθως μικρό σε μέγεθος) και στη μέση μιας άλλης μάχης!

Οι βελτιώσεις στον τομέα των ήδη υπάρχοντων beasts είναι αρκετά εμφανείς και η πιο καραμπινάτη απ’ αυτές είναι οι archers οι οποίοι όταν οπισθοχωρούν ή όταν αλλάζουν θέση δεν σταματάνε να ρίχνουνε με τα τόξα τους κάτι το οποίο φυσικά και δείχνει πιο αληθοφανές. Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες τις οποίες οι πιο «ψείρες» θα παρατηρήσουν και πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μιας και αναφερθήκαμε όμως στα dungeons να κάνουμε και μια μικρή παρένθεση για να αναφέρουμε την δέουσα προσοχή που έχει δώσει η Blizzard στο randomization αυτών. Στη ήδη υπάρχουσα μορφή τους δείχνουν εντυπωσιακά μιας και ποτέ σχεδόν δεν μπήκαμε σε κάποιο dungeon το οποίο να ήταν ίδιο με κάποιο άλλο. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο και προφανές σε σχέση με τις προηγούμενες σας επισκέψεις στα αρκετά προεραιτικά dungeons που υπάρχουν στο Diablo 3. Οι μέρες που το βαρετό και ανούσιο grinding ήταν απλά καθημερινότητα για τους παίκτες του Diablo (μιας και γνώριζαν επι το πλείστον τι τους περιμένει) ελπίζουμε να ανήκουν πλέον στο παρελθόν όταν το Reaper of Souls βγει επιτέλους στην αγορά.

Crusader=Imba Paladin!
Και φυσικά σας αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Το νέο class είναι ο Crusader κι είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι πολλοί θα τον προτιμήσουν αμέσως με το που αγοράσουν το expansion. Μην σας μπερδεύει πάντως η ονομασία του μιας και λόγω του heavy armor που φοράει αλλά και των skills που χρησιμοποιεί μέσω της ασπίδας του είναι σχεδόν ίδιος με έναν Paladin, ένα class το οποίο αγαπήσαμε στο Diablo 2.

Σίγουρα έλειπε ένα τέτοιο class από το lineup του Diablo 3 μιας και μπορεί να χαρακτηριστεί ως υβριδικό, αποδίδοντας όποιο ρόλο του δώσετε. Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να εμπλακείτε άμεσα σε close range μάχες και σε ρόλο tank μιας και το armor σας θα μπορέσει να σας καλύψει και τα skills σας να σας κρατήσουν ζωντανό για αρκετή ώρα. Εκεί όμως πραγματικά διέπει ο Crusader είναι στις mid-range αποστάσεις και ως semi-dps/disabler. Βλέπετε, το set των skills που σας προσφέρονται είναι περισσότερο για να κάνετε disrupt, knockback ή ακόμα και blind τους εχθρούς σας και μετά να μπορέσετε να τους αποτελειώνετε με τα πανίσχυρα AoE spells και επιθέσεις σας. Τέλος εάν θέλετε μπορείτε να παίξετε και σαν support φυσικά μιας και τα abilities σας μπορούν να δώσουν τα αντίστοιχα βοηθητικά buff σ’ εσάς αλλά και στο πάρτυ σας κάτι το οποίο φυσικά και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους Monks.

{youtube}h8PLu40Z4Fo|500|300{/youtube}

Ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί o Crusader για τα skills του ονομάζεται Wrath και δεν είναι και τόσο πρωτότυπος μιας και μοιάζει κατα πολύ με το αντίστοιχο Fury του Barbarian. Όμως σίγουρα καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον τελευταίο μιας και κάτι τα χτυπήματά του, κάτι η ασπίδα του και κάτι τα αρκετά εντυπωσιακά εφέ στα skills του τον κάνουν σίγουρα ξεχωριστό σαν class. Για παράδειγμα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ability του είναι το Steed Charge και μέσω του οποίου καβαλάτε ένα άλογο για τρία δευτερόλεπτα! Μ’ αυτό μπορείτε και να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις αλλά και να επιτεθείτε μιας και μια επιλογή που έχετε είναι να αφήνει φλόγες στο διάβα του και όποιο τέρας σας ακολουθήσει να καίγεται φυσικά ζωντανό. Σίγουρα το συγκεκριμένο ability θα το αγαπήσετε όλοι και θα είναι ένα must για σχεδόν όλους τους Crusaders. Η passive ability του σας επιτρέπει να κάνετε dual-wield διάφορα όπλα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα skills σας όπως π.χ.το Fist of the Heavens όπου μια ακτίνα από τον ουρανό σκάει και διαλύει κυριολεκτικά ότιδήποτε βρεθεί στο δρόμο της μπορείτε να βγάλετε...άπειρο dps.

Τον Crusader γενικά πιστεύουμε θα τον εκτιμήσετε αρκετοί σαν class ακόμα και αυτοί που δεν εντυπωσιάζονταν με τους Paladins στον παρελθόν. Φαίνεται ιδιαίτερα σκληρός, ανθεκτικός στις μάχες και κάνει πολύ dps ειδικά σε AoE και mid-range καταστάσεις. Α ναι! Και ίσως να είναι καλύτερος από τον Barbarian αλλά αυτό αφήνουμε εσάς να το αποφασίσετε πάντως πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν μεγάλες μελλοντικές διαφωνίες στο εν λόγω versus.

Διαλογισμοί, γκρίνια, συμπεράσματα!
Συνοψίζοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι δυστυχώς δεν ευχαριστηθήκαμε τόσο όσο θα θέλαμε την closed beta μιας και το latency στους PTR (Public Test Realm) servers ήταν ιδιαίτερα υψηλό (σχεδόν πάντα πάνω από 250 ms) και αντιμετωπίζαμε συνεχώς κολλήματα στο παιχνίδι αλλά και αρκετά errors τα οποία μας έκλειναν εντελώς τον client. Σίγουρα αυτά είναι προβλήματα τα οποία πιστεύουμε θα επιλυθούν με την άρση της beta. Όπως επίσης ευελπιστούμε ότι η Blizzard είναι σε καλό δρόμο με το νέο expansion.

Πλέον δεν παίζει μόνη της στον τομέα των Action RPG μιας και το Path of Exile (περισσότερο) αλλά και το Torchlight 2 (λιγότερο), κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Γι’ αυτό πιστευούμε ότι με το Diablo 3: Reaper of Souls θα παίξει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της και δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο loot και στο ίσως προβλεπόμενο για πολλούς story. Προσθέτει ένα νέο act βγαλμένο από τα παλιά, ένα class το οποίο φαίνεται πολύ προσεγμένο και πολυδιαστατό ως προς το playstyle του αλλά και ένα νέο mode το οποίο θα είναι και το μεγάλο της στοίχημα στο εάν μπορεί να κρατήσει περεταίρω τους αρκετά οργισμένους φανατικούς της παίκτες. Το ερώτημα είναι εάν σύμφωνα με όλα τα παραπάνω μπορεί τελικά να τα καταφέρει. Όπως επίσης εάν όλα τα παραπάνω είναι αρκετά για να επενδύσετε στο νέο expansion του Diablo 3. Ελπίζουμε την απάντηση να την έχουμε σε μερικούς μήνες. Εμείς πάντως ανυπομονούμε.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
diablo 3, diablo, diablo 3, diablo, εν λόγω, blizzard, house, mac, class, black, opening, angel, slayer, gear, elite, expert, master, συγκεκριμένο, gothic, σταυροι, game, adventure, νέα, world, map, boss, monster, rift, hit, focus, σημαίνει, heavy, armor, tank, set, blind, support, fury, άπειρο, versus, public, test, rpg, click, image, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, end, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη, δυνατα, το θεμα, γωνια, θεμα, οψη, τα νεα, τυχη, υβριδικο, ωρα, boss, game, map, mac, rift, rpg, test, versus, αγελαδα, αγελαδες, αγορα, αγχος, αξιζει, αλογο, απλα, ασπιδα, άπειρο, ατμοσφαιρα, βρειτε, γινει, διαστημα, δυστυχως, δειτε, δειχνει, δωσει, εδαφος, εφε, ευκολα, υπαρχει, εν λόγω, ερχονται, εχθροι, ζωη, ιδια, ιδιο, ιστορικο, καιγεται, κλιμα, λεπτομερειες, λογο, ματια, ματι, μηνες, μικρο, μορφη, μπορειτε, νυχτεριδες, ξερετε, παντα, ουσια, παμε, προβληματα, παρτυ, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, σκεψεις, στομα, τοξα, τρια, φυσικα, φορα, χρονικα, ωρες, αιματα, angel, απων, armor, black, blind, blizzard, class, tank, dual, adventure, elite, focus, fury, gear, gothic, house, heavy, hit, ιδιαιτερα, μια φορα, μοιαζει, monster, μπροστα, master, opening, παιχνιδι, support, set, σημαίνει, σκηνικα, ταξιδι, world, χερια, ψυχες
Τυχαία Θέματα