Destiny: Τα επερχόμενα events

Νέο Crucible playlist σήμερα και περισσότερο PvE περιεχόμενο την επόμενη εβδομάδα.

Η Bungie ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο επερχόμενων public events του Destiny.

Το πρώτο event ονομάζεται Combined Arms και πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο playlist για το Crucible mode. Στο Combined Arms δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις μονομαχίες με διάφορα οχήματα, οπότε οι φίλοι της σειράς Halo καλό θα είναι να το τσεκάρουν.

Το event θα διεξαχθεί από σήμερα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν Crucible Gear, Marks και Reputation. Να σημειωθεί ότι σε αυτό το playlist θα είναι αυξημένα τα ammo drops για τα Heavy weapons, ώστε να μπορείτε να καταστρέψετε με μεγαλύτερη άνεση τα αντίπαλα οχήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=Q95cgGoxySU

Εν τω μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και ένα δεύτερο event με έμφαση στο PvE ονόματι The Queen's Wrath. Στο event αυτό θα υπάρχουν νέα bounty missions και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν Unique Legendary και Unique Rare Gear. To The Queen's Wrath event θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη τρίτη προστέθηκαν τα Raids στο Destiny, ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη public events.

Εσείς θα συμμετάσχετε στα events; Δηλώστε το username/gamertag σας εδώ για να βρείτε συμπαίκτες.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα