Destiny: Ενδεχόμενες αλλαγές στα Raids

H Bungie σκέφτεται να εισάγει matchmaking.

H εταιρεία ανάπτυξης του Destiny σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εισάγει έναν matchmaking μηχανισμό στα Raids, παρόμοιο με αυτόν δηλαδή που ισχύει στις υπόλοιπες story, patrol και strike missions του δημοφιλούς FPS/RPG.

Για την ώρα στο Destiny συναντάμε μία Raid Mission, ονόματι Vault of Glass

η οποία έγινε διατέθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αποστολές του Destiny στο Vault of Glass θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα party έξι παικτών, χωρίς όμως να υποστηρίζεται matchmaking. Η Bungie υποστηρίζει πως πήρε αυτή την -αμφιλεγόμενη ομολογουμένως- απόφαση θεωρώντας πως το έργο σας θα είναι πολύ πιο εύκολο αν αναλάβετε αυτή την αποστολή παρέα με τους φίλους σας ή με τα μέλη της Clan σας ενδεχομένως.

https://www.youtube.com/watch?v=Q95cgGoxySU

Στο πρόσφατο Bungie Weekly Update ο community manager του Destiny, David "Deej" Dague, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως πλέον η αμερικανική εταιρεία σκέφτεται το ενδεχόμενο να καταργήσει τον περιορισμό που υπάρχει στα Raid missions και να επιτρέψει κανονικά το matchmaking. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι αρκετοί παίκτες που ολοκλήρωσαν το Vault of Glass τόνισαν πως ακόμη κι αν ένας μόνο παίκτης υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους το Raid είναι πολύ δύσκολο να βγει. Αντίθετα, κάποιοι άλλοι παίκτες τελείως άγνωστοι μεταξύ τους σχημάτισαν ένα Fireteam και έβγαλαν το dungeon. Ουσιαστικά γεγονότα όπως το τελευταίο έβαλαν την Bungie σε προβληματισμό και την ώθησαν να αναθεωρήσει την στάση της. Το αν τελικά θα υπάρξει matchmaking στο Vault of Glass μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Εσείς πιστεύετε ότι στα πρέπει να υπάρξει matchmaking στις Raid missions; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα