Destiny: Queen's Wrath event

Δείτε επίσης τις αλλαγές που φέρνει το νέο update.

H Bungie ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ξεκίνησε το Queen's Wrath event για το Destiny. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο event θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια του event έχουν προστεθεί νέα

bounties στον σχετικό vendor στο Tower. Τα τελευταία δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά που είχαμε συναντήσει ως τώρα στο Destiny. Για παράδειγμα θα πρέπει να σκοτώσετε 200 Fallen με Precision Kills (headshots) ή να σκοτώσετε συγκεκριμέα bosses όπως τον Riksis (Restoration mission στην Γη) και τον Draksis (Scourge of Winter mission στην Αφροδίτη). Παρόλα αυτά με την ολοκλήρωση των διαφόρων bounties αποκτάτε ξεχωριστό reputation στον Queen's Emmisary vendor, το οποίο απαιτείται για να αγοράσετε τα rare και legendary αντικείμενα που πουλάει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι συνολικά μπορείτε να προμηθευτείτε εννιά νέα όπλα, τρία class items, δύο shaders και δύο emblems.

https://www.youtube.com/watch?v=JuKLxtN2xWc

Εν τω μεταξύ, η Bungie κυκλοφόρησε το update 1.0.1.4 για το Destiny, το οποίο ουσιαστικά μειώνει τον βαθμό δυσκολίας σε συγκεκριμένες αποστολές. Συγκεκριμένα στις Shrine of Onyx, Sword of Cota και Exclusion Zone στο Heroic επίπεδο δυσκολίας θα ελαττωθεί ο αριθμός των Major mobs. Για τους αμύητους στο Destiny να αναφέρουμε ότι οι Majors αποτελούν πιο δυνατές παραλλαγές των βασικών εχθρών με αυξημένα hit points και μπορείτε να τους ξεχωρίσετε από το κίτρινο χρώμα στην life bar τους. Επίσης, με το νέο update φαίνεται να διορθώνεται ένα bug που είχε εμφανιστεί στο Vault of Glass Raid mission με βάση το οποίο κάποιοι παίκτες δεν κέρδιζαν καθόλου loot. Να σημειωθεί πάντως ότι το νέο update δεν φαίνεται να διορθώνει την loot cave στο Destiny, οπότε για την ώρα μπορείτε να farmάρετε άνετα.

Εσείς θα αφιερώσετε χρόνο στα νέα bounties για να αποκτήσετε τα νέα όπλα; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας και δηλώστε το username/gamertag σας για να βρείτε συμπαίκτες στο Destiny.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα