Dead Rising 3: Ζόμπι εναντίον Mega Man!

Μια next gen γεύση από τον αγαπημένο ήρωα.

Μπορεί το μέλλον της σειράς Mega Man να φαντάζει κάπως αβέβαιο, αλλά μέσα από το exclusive του Xbox One Dead Rising 3, μπορούμε να πάρουμε μία αρκετά καλή ιδέα για το πως θα μπορούσε να δείχνει από εδώ και πέρα μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στην ιστορία των video games.

Ακoλουθώντας

την παράδοση της σειράς, εάν ολοκληρώσετε και το Dead Rising 3 επιτυχώς θα ξεκλειδώσετε ένα Mega Man costume, κάτι το οποίο ένας πολύ καλός λόγος αν μας ρωτάτε για να ξαναπαίξετε το παιχνίδι από την αρχή. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να ελέγξετε μια εκδοχή του ήρωα η οποία βασίζεται στο παιχνίδι του SNES Mega Man X, του 1993.

Για να αποκτήσετε το όπλο Mega Buster ωστόσο, θα χρειαστεί να ρίξετε αρκετές ποσότητες ιδρώτα, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι στο Nightmare Mode όπου η δυσκολία ανεβαίνει κατακόρυφα. Παρόλα αυτά, όπως μπορείτε στο παρακάτω βίντεο να δείτε και εσείς, η ιδέα του να πολεμάτε τα ζόμπι με τον Mega Man δείχνει αρκετά διασκεδαστική:

{youtube}ha9-hnEQjIM|500|300{/youtube}

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το gameplay του Dead Rising 3, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Xbox One

Keywords
Τυχαία Θέματα