Apple: Κατοχυρώνει την επωνυμία iWatch στην Ιαπωνία

15:21 2/7/2013 - Πηγή: myPhone
Κατατέθηκε από την Apple εγγράφως αίτηση για την κατοχύρωση του «iWatch» ως σήματος κατατεθέν στην Ιαπωνία, με την γραπτή δήλωση να έχει παραδοθεί στο τοπικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της χώρας από τις αρχές Ιουνίου. Έτσι, φαίνεται πως τελικά υπάρχει πιθανότητα στο εγγύς μέλλον να δούμε όντως ένα smartwatch από την εταιρεία
από το Cupertino, αν και στην αίτηση που υπέβαλε η κατασκευάστρια γίνεται αναφορά για «υπολογιστή χειρός» ή «συσκευή ρολόι».

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια του μήνα Ιουνίου, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Apple να έχει καταθέσει ένα ανάλογο έγγραφο σε αντίστοιχη υπηρεσία της Ρωσίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Τώρα, με μια δεύτερη αίτηση σε διαφορετική χώρα, ίσως να υπάρχει κάποιος «κόκκος» αλήθειας στην όλη υπόθεση γύρω από ένα smartwatch. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταγραφή ενός παρόμοιου σήματος κατατεθέν από την Apple στην Ευρώπη, διότι εμποδίζεται νομικά από την Probendi της Ιταλίας, η οποία το 2008 είχε προέβη στην κατάθεση της ονομασίας iWatch. Έτσι οποιαδήποτε άλλη αίτηση που ακολουθεί αντιτίθενται στην ονομασία της Probendi και απορρίπτεται.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 177 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα