Contre Jour

Ένα εθιστικό 2D puzzle game στον Internet Explorer 10!

Το Contre Jour είναι ένα ασπρόμαυρο free-to-play 2D puzzle από την Microsoft. Πρωταγωνιστής του είναι ο Petit, μία μαύρη μονόφθαλμη μπάλα.

Σχεδιασμένο από τον ουκρανικής καταγωγής

Max Hyvriv, το Contre Jour προσφέρει μια ατμοσφαιρική εμπειρία, με στοιχεία που παραπέμπουν σε σύγχρονα φιλμ νουάρ και μια αφήγηση που εμπνέεται από τον Μικρό Πρίγκιπα. Παίξτε το Contre Jour κάνοντας κλικ εδώ. Για να το παίξετε καλύτερα χρησιμοποιήστε Internet Explorer 10 και ακόμη καλύτερα κάποιο tablet PC, καθώς ο συνδυασμός αυτών των δύο θα εκτοξεύσει το gameplay στα ύψη μέσω της οθόνης αφής που υποστηρίζεται.

Οι ανάγκες του Contre Jour για σχεδιασμό με ιδιαίτερα γραφικά και πλούσιο gameplay, βρίσκουν την ιδανική απάντηση στον Internet Explorer 10, ο οποίος διαθέτοντας πλούσιες multi-touch δυνατότητες, σας επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό. Ωστόσο, την εμπειρία του Contre Jour μπορείτε να την γνωρίσετε μέσω οποιουδήποτε browser, απλά με μια επίσκεψη στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Watch YouTube video

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την εμπειρία του Contre Jour στον Internet Explorer 10, σε ένα tablet με Windows 8.

Ο Internet Explorer 10 είναι διαθέσιμος από τις 26 Οκτωβρίου και κυκλοφορεί μαζί με την παγκόσμια διάθεση των Windows 8. Όσο για το Countre Jour, αναμείνατε σύντομα το σχετικό review.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld