Transformers: Rise of the Dark Spark

Διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Οι Activision και Hasbro ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία του Transformers: Rise of the Dark Spark. Η ανακοίνωση αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί την προηγούμενη εβδομάδα για ένα νεό τίτλο Tranformers.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}Sj-lD5gthQ8|500|300{/youtube}

Σύμφωνα με

τις πρώτες πληροφορίες το επερχόμενο Third-Person Shooter θα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της κινηματογραφικής σειράς του Michael Bay και της ομώνυμης σειράς video games, η οποία αποτελείται από τα War for Cybertron, Fall of Cybertron και Dark Side of the Moon. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει ένα single-player campaign, στο οποίο θα πρέπει να σώσετε ή να καταστρέψετε την Γη, ανάλογα με την παράταξη που θα ακολουθήσετε (Autobots ή Decepticons). Την ανάπτυξη του Transformers: Rise of the Dark Spark την έχει αναλάβει η Edge of Reality, η οποία είχε εργαστεί στις console εκδόσεις του Dragon Age: Origins, αλλά και στο Mass Effect για το PS3.

To Transformers: Rise of the Dark Spark θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2014 για PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Wii U και 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα