Borderlands 2: Ρεκόρ πωλήσεων και τελευταίο DLC

Το Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax έρχεται τον Απρίλιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/2/14] Το Borderlands 2 αποτελεί πλέον τον τίτλο της 2K με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, καθώς έχουν διατεθεί στην αγορά 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Η ανακοίνωση αυτή έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου για τα οικονομικά της μητρικής Take-Two για το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Ο πρόεδρος και διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, Strauss Zelnick, εξήγησε:

"Τo Borderlands 2 αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πως μπορούμε να παράγουμε κέρδος και να επωφεληθούμε από το επιπρόσθετο περιεχόμενο ενός τίτλου για μια μεγάλη χρονική περίοδο. Στους 16 μήνες που ακολούθησαν από την πρώτη εμφάνιση του παιχνιδιού κυκλοφορήσαμε εννέα DLC, δεκάδες μικρότερα customizations για τους χαρακτήρες και έχουμε σχέδια για περισσότερο downloadable περιεχόμενο μέσα στους ερχόμενους μήνες."

Τα 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα του Borderlands 2 σε PC, Xbox 360 και PS3, έχουν σίγουρα συνεισφέρει σημαντικά στα 572 εκατομμύρια δολάρια των κερδών της Take Two.

Για να διαβάσετε το review του Borderlands 2 από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE: 13/2/14] Η 2K Games ανακοίνωσε το τελευταίο DLC για το Borderlands 2.

Θα ονομάζεται Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax και θα είναι διαθέσιμο στις 15 Απριλίου για PC (Steam) και Xbox 360 και στις 16 Απριλίου για PS3. Θα κοστίζει 3 ευρώ.

Η 2K υπόσχεται ότι το DLC αυτό θα μας παρουσιάσει "το μεγαλύτερο add-on κυνηγού κεφαλών (Headhunter) στη μέχρι τώρα πορεία της σειράς". Από τους χαρακτήρες θα επιστρέψουν οι Brick, Crazy Earl, Mordecai και Lilith.

Προς το παρόν όσοι θέλετε μπορείτε να αγοράσετε το αυριανό Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δουλειά δεν είχαν οι developers μέρα που είναι...είπαν να την εκμεταλλευτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα