WWE 2K15 για PS4 και Xbox One

Επιβεβαιώθηκε μαζί με το NBA 2K15.

Η σειρά WWE θα κάνει το ντεμπούτο της στα PS4 και Xbox One με το επερχόμενο WWE 2K15 σύμφωνα με ανακοίνωση της Take-Two Interactive, η οποία επιβεβαίωσε και την -αναμενόμενη- κυκλοφορία του NBA 2K15.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff:

"Επιπρόσθετα, στην διάρκεια του οικονομικού έτους 2015, οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν τις συναρπαστικές next-gen κυκλοφορίες για τις σειρές NBA 2K και WWE, καθώς και άλλους τίτλους που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί και υπόσχονται να ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας. Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε σχετικά με τα παιχνίδια μας μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς θα οδεύουμε προς την Ε3".

Επίσης, σύμφωνα με τον Strauss Zelnick, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, το WWE 2K14 αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο από όσο είχαν προβλέψει. "Οι πωλήσεις του WWE 2K14 έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και υπάρχει υποστήριξη για τον τίτλο με επιπρόσθετο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου ενός Season Pass το οποίο περιλαμβάνει πολλούς αγαπημένους σταρ και θρύλους του WWE. Θεωρούμε ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική ευκαιρία να μεγαλώσουμε την σειρά ενισχύοντας περισσότερο την αγοραστική δύναμη της 2K και την ειδίκευση στο development".

Σχετικά με την κυκλοφορία των παιχνιδιών αυτών στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς (PS3 και Xbox 360 εννοούμε!), ο Karl Slatoff άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό, καθώς τόνισε πως η ανακοίνωση για τις νέες κονσόλες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρχει κυκλοφορία για τα παλαιότερα μηχανήματα.

Παρόλο που το οικονομικό έτος της Take-Two Interactive τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2015, είναι σχεδόν σίγουρο πως οι δύο τίτλοι θα εμφανιστούν στην αγορά παραδοσιακά γύρω στον Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2014.

Διαβάστε εδώ το review του GameWorld για το NBA 2K14 στο PS4, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε το review του WWE 2K14.

Keywords
Τυχαία Θέματα