Blacklight: Retribution

Και εγένετο (μαύρο) φώς!

Μετά το Special Forces: Team X που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγο καιρό, πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε ακόμη ένα video game της Zombie Studios, το Blacklight: Retribution. Η Zombie Studios

δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1994 και διαθέτει πάνω από 30 τίτλους στο ενεργητικό της, ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως έχει συνεργαστεί και με τον αμερικάνικο στρατό στη δημιουργία εφαρμογών προσομοίωσης μάχης και πολεμικών τακτικών.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τη συνέχεια του Blacklight: Tango Down, ενός επίσης online multiplayer First-Person Shooter που κυκλοφόρησε το 2010 και είχε δεχθεί τότε μέτριες κριτικές. Η Zombie Studios αρχικά είχε -και ενδεχομένως ακόμα να έχει- μεγάλα σχέδια για το όνομα Blacklight, καθώς ήθελε να το μετατρέψει σε ένα multimedia franchise που θα περιλαμβάνει τα video games, μία κινηματογραφική ταινία και μια τριλογία κόμικς. Τα δικαιώματα για τα δύο τελευταία ήδη έχουν αγοραστεί από την Imagine Entertainment (μετά το κλέισιμο της Fox Atomic που ήταν ο αρχικός αγοραστής) και περιμένουμε να δούμε αν θα υλοποιηθεί αυτή η μεγαλεπήβολη μεταφορά του σύμπαντος του παιχνιδιού.

Στο ημίφως του μέλλοντος
Το Blacklight: Retribution ακολουθεί το free-to-play μοντέλο με μικροπληρωμές, ενώ είναι ένα αμιγώς multiplayer FPS, επομένως μην περιμένετε την ύπαρξη κάποιου campaign. Το μοναδικό single-player κομμάτι του είναι το training mode (ένα σύντομο tutorial που σας εξοικειώνει με τους πιο βασικούς χειρισμούς) και το practice mode. Στο τελευταίο μπορείτε να παίξετε ενάντια σε bots που ελέγχει ο υπολογιστής για να κάνετε εξάσκηση, αλλά δεν αξίζει καν να ασχοληθείτε μαζί του καθώς η A.I. των εχθρών είναι τραγική.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σενάριο που ακολουθείτε, αλλά ένα γενικότερο μελλοντικό sci-fi υπόβαθρο. Τυπικά βρίσκεστε σε ένα «ψυχρό» -όχι τόσο μακρινό- μέλλον, όπου δύο φατριές μάχονται για την κυριαρχία. Σίγουρα η Zombie Studios έχει σκεφτεί περισσότερα πράγματα σχετικά με το lore, ειδικά εφόσον θέλει να το επεκτείνει και σε άλλα τμήματα της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά προς το παρόν δεν μας δίνει κανένα επιπλέον στοιχείο.

Παρόλα αυτά, η ατμόσφαιρα του Blacklight: Retribution, όπως προκύπτει τελικά μέσα από το σχεδιασμό των levels του και το gameplay, είναι αρκετά καλή. Θα λέγαμε πως θυμίζει μια μίξη του Deus Ex με το Syndicate, χωρίς φυσικά το βάθος των δύο προαναφερθέντων. Το σκηνικό κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητικό, ειδικά αν είστε φίλοι της επιστημονικής φαντασίας, περιλαμβάνοντας μάχες σε ένα φουτουριστικό cyberpunk αστικό περιβάλλον.

Delivering the goods
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Blacklight: Retribution το οποίο θα αντιληφθείτε γρήγορα με μια σύντομη πλοήγηση στο αρχικό μενού είναι το πολύ έντονο customization, κυρίως όσον αφορά τον εξοπλισμό σας. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει κάποιο είδος δημιουργίας χαρακτήρα -πέρα από την επιλογή φύλου- και χειρίζεστε έναν τυχαίο αρχικά πράκτορα στον οποίο όμως σταδιακά μπορείτε να βάλετε τη προσωπική σας σφραγίδα. Οι επιλογές είναι πραγματικά πάρα πολλές, σε σημείο που ο τρόπος με τον οποίο εμπλουτίζεται το loadout θα σας θυμίσει RPG.

Αρχικά μπορείτε να αλλάξετε το armor, το οποίο χωρίζεται σε τρία επιμέρους τμήματα: κράνος, body armor και μπότες. Εκτός από την εμφάνισή σας, τα διάφορα κομμάτια που επιλέγετε επηρεάζουν τα στατιστικά σας όπως το health, την ταχύτητα και το armor rating. Στη συνέχεια υπάρχει το Εquipment το οποίο περιλαμβάνει έξτρα εξοπλισμό όπως melee και thrown items (μαχαίρια, μασέτες, χειροβομβίδες κτλ.) αλλά και ορισμένα deployables που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά (πχ. νάρκες) και κάποια αντικείμενα για μεγαλύτερη προστασία του χαρακτήρα σας.

Άλλη κατηγορία είναι το Tactical gear που περιλαμβάνει βοηθητικά αντικείμενα τα οποία σας παρέχουν διάφορα πλεονεκτήματα αν χρησιμοποιηθούν σωστά, όπως η δυνατότητα να γίνεστε αόρατοι ή το Respawn Beacon που σας επιτρέπει να κάνετε respawn σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Το Tactical gear δεν επηρεάζει τα στατιστικά σας, αλλά είναι χρήσιμο στο κομμάτι της στρατηγικής.

Μια γεύση από Adam Jensen
Σε αντίθεση με το Tactical gear που δεν επηρεάζει τα attributes σας, υπάρχουν τα Data Nodes τα οποία είναι αντικείμενα που σας δίνουν διάφορα boosts και skills. Στη διάθεσή σας υπάρχουν πέντε slots τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε με αυτά. Τα Data Nodes δεν είναι μόνιμα, αλλά διαρκούν για ένα διάστημα 1-90 ημερών, ανάλογα με το Effeciveness Level του καθενός. Υπάρχει ακόμα η επιλογή Fusion όπου συνδυάζετε κάποια Data Nodes μεταξύ τους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα Depot Items, δηλαδή τα αντικείμενα που θα εμφανίζονται στα διάφορα Weapon Depots (σταθμοί εφοδιασμού) που είναι διάσπαρτα σε κάθε χάρτη. Τα τελευταία αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής σας προσέγγισης καθώς εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε ορισμένα «προχωρημένα» όπλα (πχ. φλογοβόλο) αλλά και health packs. Όλα τα παραπάνω όπως αντιλαμβάνεστε δημιουργούν πάρα πολλούς συνδυασμούς και μπορείτε να πειραματιστείτε και να προσαρμόσετε τις επιλογές σας στον προσωπικό σας τρόπο παιξίματος.

Pimp your gun
Εκεί όμως που το παιχνίδι «δίνει ρέστα» είναι στο customization των όπλων σας. Αρχικά ξεκινάτε με έναν τυπικό οπλισμό όπως πχ. assault rifle ή shotgun και ένα πιστόλι. Σταδιακά όμως, όσο παίζετε και ξεκλειδώνετε αντικείμενα, πειράζετε όλα τα επιμέρους τμήματα του κάθε όπλου, δημιουργώντας τον δικό σας προσωπικό «θεριστή». Οι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν σε όλα σχεδόν τα εξαρτήματα, από το βασικό σώμα, την κάννη και τον γεμιστήρα μέχρι και τον φλογοκρύπτη, ενώ φυσικά καθένα από αυτά επηρεάζει σημαντικά την συμπεριφορά του όπλου σας στην μάχη και την αποτελεσματικότητά του, καθώς αλλάζει ουσιαστικά τα στατιστικά του (χρόνοι reload και σκόπευσης, διασπορά πυρών, ανάκρουση, βεληνεκές κτλ.).

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως το Blacklight: Retribution σας δίνει πολύ «χώρο» για να «παίξετε» με όλα τα παραπάνω customizations, να βρείτε τον εξοπλισμό που σας ταιριάζει και τελικά να φτιάξετε ένα χαρακτήρα εντελώς «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας, με τα όπλα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Η όλη διαδικασία προσδίδει αρκετό ενδιαφέρον στο (κατά τα άλλα βαρετό για πολλούς) experience grinding, καθώς μόνο διακοσμητικές δεν είναι όλες αυτές οι τροποποιήσεις.

Πωλείται όπως είναι εξοπλισμένο
Για να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω υπάρχουν ουσιαστικά δύο τρόποι. Είτε μέσω ZEN, είτε με Game Points. Το πρώτο είναι το συνάλλαγμα του παιχνιδιού και ίσως ορισμένοι το γνωρίζετε ήδη καθώς η Perfect World Entertainment το χρησιμοποιεί σε όλα της τα video games. Προφανώς για να αποκτήσετε ZEN πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο σε πραγματικά χρήματα. Τα Game Points από την άλλη είναι δωρεάν και είναι οι πόντοι που κερδίζετε όσο παίζετε matches και ανεβαίνετε level.

Όλα τα αντικείμενα είναι διαθέσιμα από την επιλογή Marketplace στο κεντρικό μενού. Ανάλογα με το αντίτιμο που θα δώσετε, η αγορά σας είτε θα είναι μόνιμη, είτε θα ισχύει για κάποιο περιορισμένο χρονικό διάστημα. Βέβαια, για να αποκτήσετε ένα αντικείμενο με Game Points θα πρέπει να έχετε φτάσει το level που θέτει ως προϋπόθεση, κάτι το οποίο παρακάμπτεται με τα ZEN points. Ένας ακόμη τρόπος να αποκτήσετε διάφορα «καλούδια» είναι με κάποια πακέτα που σας προσφέρoνται σαν δώρο όσο παίζετε

Το κακό με όλα τα παραπάνω είναι πως το Blacklight: Retribution χαρακτηρίζεται οριακά ως Pay-to-Win καθώς θα χρειαστείτε αρκετές ώρες ώστε να μαζέψετε έναν αξιοπρεπή αριθμό από Game Points για να κάνετε κάποιες αξιόλογες αγορές. Ειδικά εάν θέλετε να αποκτήσετε για πάντα διάφορα αντικείμενα θα χρειαστεί να «λιώσετε», καθώς η μόνιμη αγορά είναι αρκετά ακριβή, προβλήματα που δεν υπάρχουν με τα ZEN. Ωστόσο, το γεγονός αυτό εξισορροπείται αρκετά από το gameplay, καθώς το παιχνίδι ανταμείβει την ικανότητα και την ευστοχία, όπως θα δούμε παρακάτω. Έτσι, ένας πραγματικά καλός παίκτης μπορεί να κοντράρει έναν μεγαλύτερου level και «φτιαγμένο» αντίπαλο.

Τέλος, υπάρχουν και τα Combat Points που είναι πόντοι που κερδίζετε στη διάρκεια κάθε match και χρησιμοποιούνται στα Weapon Depots. Οι πόντοι αυτοί είναι ουσιαστικά «μίας χρήσεως» και ισχύουν αποκλειστικά για εκάστοτε match καθώς χάνονται μόλις τελειώσει η αναμέτρηση. Όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται κάπως μπερδεμένα σε αυτή τη φάση, αλλά έχουν υλοποιηθεί σωστά από την Zombie Studios και μόλις εξοικειωθείτε λίγο με τις επιλογές του παιχνιδιού θα βρείτε αρκετά ενδιαφέρον το σύστημα των αγορών και του εξοπλισμού, όντας από τα πιο ουσιώδη που έχουμε συναντήσει σε free-to-play FPS.

Παλιό καλό FPS
Ωραία όλα τα παραπάνω θα πείτε, αλλά δεν παίζουμε WoW ή Diablo. Tι γίνεται με το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι ενός τέτοιου video game, δηλαδή την δράση και τους μηχανισμούς μάχης; Το Blacklight: Retribution λοιπόν είναι ένα FPS απροσδόκητα καλό! Το gameplay είναι γρήγορο, οι ρυθμοί ενίοτε καταιγιστικοί, το gunplay είναι πολύ προσεγμένο με τις ιδιότητες των όπλων να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά και τον τρόπο χρήσης τους, ενώ η αίσθηση που έχουν είναι αρκετά στιβαρή.

Να σημειωθεί πως εάν κάνετε headshot ο αντίπαλός σας σκοτώνεται άμεσα, ακόμα και αν είναι πχ. 20 level παραπάνω από εσάς, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ευστοχία. Ωστόσο, αρκετές φορές λόγω της ανάκρουσης των όπλων και της διασποράς των βλημάτων θα νιώσετε πως το headshot ήταν περισσότερο αποτέλεσμα τύχης παρά ικανότητας, κάτι που θα σας απογοητεύσει ειδικά εάν είστε ο παίκτης που το «έφαγε».

Όλα αυτά φυσικά υλοποιούνται χάρις στον εξαιρετικό χειρισμό που είναι απλός, με σωστή ταχύτητα απόκρισης, δίνοντάς σας έτσι τον πλήρη έλεγχο. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για ένα FPS καθώς «μεταφράζει» το skill σας μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας τη δυνατότητα στους ικανότερους να ξεχωρίσουν. Το Blacklight: Retribution, χωρίς να περιλαμβάνει κανένα απολύτως πρωτότυπο στοιχειό, υλοποιεί άψογα τους απλούς αλλά βασικούς μηχανισμούς ενός First-Person Shooter χαρίζοντάς μας ένα γρήγορο, εύκολο στο χειρισμό και άκρως διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Ένα FPS που διαδραματίζεται στο μέλλον με γερές βάσεις από το παρελθόν και πλούσιο customization.

Όπως τα ξέρετε
Τα modes του Blacklight: Retribution είναι τα κλασικά και… δοκιμασμένα χωρίς να υπάρχει και εδώ καμιά έκπληξη. Ανάμεσα στα δέκα διαθέσιμα περιλαμβάνονται τα Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Domination αλλά και το καινούριο Onslaught, το οποίο είναι ένα horde mode που προστέθηκε (μεταξύ άλλων) στο τελευταίο update πριν από λίγες ημέρες. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα καθώς οι επιλογές είναι πασίγνωστες σε όλους, ενώ αποδεικνύεται ότι οι κλασικές αυτές συνταγές αντέχουν ακόμα εν έτει 2013, προσφέροντας δράση και διασκέδαση και καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Σε κάθε match μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 16 παίκτες, ενώ υπάρχουν διάφορες ρυθμίσεις που εφαρμόζονται σε κάθε παιχνίδι, όπως πχ. instant kills σε Deathmatch, αυξάνοντας έτσι τη ποικιλία. Τα ομαδικά modes όπως τo Capture the Flag, είναι σωστά φτιαγμένα προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ των παικτών. Οι γρήγοροι μηχανισμοί του gameplay οδηγούν σε αγώνες υψηλής έντασης με ανεβασμένους ρυθμούς. Στο τέλος κάθε match εμφανίζονται σε ένα είδος απονομής οι τρείς κορυφαίοι παίκτες, όπου μάλιστα μπορεί ο καθένας να επιδείξει το προσωπικό του taunt (το αγοράζετε και αυτό όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα).

Sight beyond sight
Όπως και ο προκάτοχός του (Blacklight: Tango Down) έτσι και το Blacklight: Retribution περιλαμβάνει το Hyper Reality Vision ή πιο απλά το HRV, το οποίο αποτελεί μια ενισχυμένη όραση τύπου x-ray. Όταν το ενεργοποιείτε πατώντας το V, τότε βλέπετε μέσα από τοίχους και εντοπίζετε τη θέση των εχθρών και των φίλων σε ολόκληρο τον χάρτη, όπως και τα Weapon Depots και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της πίστας. Το HRV είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, όμως για να μη νομίζετε ότι όλα γίνονται εύκολα με αυτό, ας αναφέρουμε δύο σημαντικές λεπτομέρειες.


Πρώτον, το HRV διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να αδειάσει η μπάρα που βρίσκεται κάτω δεξιά στο HUD σας και θα πρέπει να περιμένετε μετά να γεμίσει πλήρως για να το ενεργοποιήσετε ξανά. Δεύτερο και πιο σημαντικό, όσο… χαζεύετε τον γύρω χώρο με το HRV, είναι ότι δεν μπορείτε να πυροβολήσετε, οπότε είστε ουσιαστικά εκτεθειμένοι στα πυρά των αντιπάλων. Έτσι απαιτείται στρατηγική και έξυπνη χρήση του εν λόγω χαρακτηριστικού για να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Επίσης μη ξεχνάτε πως όσο το χρησιμοποιείτε εσείς, άλλο τόσο το κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Το HRV, αν και δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε video game του είδους (βλέπε Crysis, Syndicate) είναι μια προσθήκη που δεν συναντάμε συχνά σε online multiplayer και προσδίδει ένα ευπρόσδεκτο βάθος στο τομέα της τακτικής. Με αυτό μπορείτε επίσης να εντοπίσετε τα αδύνατα σημεία των Hardsuits. Τα τελευταία είναι μεγάλα mechs τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από τα Weapon Depots και είναι πολύ ισχυρά και ανθεκτικά, βάλλουν με minigun και railgun και διαθέτουν afterburners με τα οποία προωθούνται στιγμιαία με μεγάλη ταχύτητα. Ένα Hardsuit μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός match, ενώ χρειάζεται στρατηγική για την εξολόθρευσή του.

Unreal engine=εγγύηση
Έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα μας να λέμε το πόσο καλή δείχνει πάντα η μηχανή γραφικών της Epic Games. Το Blacklight: Retribution χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3 και τα αποτελέσματα είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιακά. Οι 16 διαθέσιμοι χάρτες έρχονται σε διάφορα μεγέθη και περιλαμβάνουν όλα όσα περιμένουμε σε ένα sci-fi Shooter: φώτα neon, επιγραφές πολυεθνικών, τεράστιους ουρανοξύστες και φουτουριστικά κτίρια, βιομηχανικές περιοχές και πολλά άλλα παρόμοια.

Η απεικόνιση του περιβάλλοντος είναι εντυπωσιακή, με πολύ καλά εφέ και μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας. Το αποτέλεσμα κρίνεται πολύ άνω του μετρίου, ειδικά εφόσον μιλάμε για δωρεάν παιχνίδι και ο οπτικός τομέας συμβάλλει τα μέγιστα στην απόδοση της ατμόσφαιρας ενός «μουντού» μέλλοντος. Μόνη μικρή ένσταση το γεγονός ότι τα γραφικά είναι κάπως «βαριά» και ειδικά οι χρήστες συστημάτων τριετίας και βάλε θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τα χαμηλότερα settings για να μπορέσουν να παίξουν. Σε ένα σύγχρονο σύστημα ωστόσο δεν θα έχετε πρόβλημα να απολαύσετε το παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο. Κάποια μικρά glitches δεν θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα, ενώ τα τελευταία patches έχουν διορθώσει αρκετά από αυτά, δείχνοντάς μας πως η Zombie Studios στηρίζει το προϊόν της.

Ο ηχητικός τομέας είναι επίσης αρκετά προσεγμένος. Τα μουσικά θέματα που «ντύνουν» το Blacklight: Retribution κυμαίνονται σε ηλεκτρονικό και «μπιτάτο» ύφος (ναι είναι dubstep) και ταιριάζουν απόλυτα με το γενικότερο σκηνικό. Τα ηχητικά εφέ είναι επίσης καλά, οι πυροβολισμοί ακούγονται δυνατά έτσι ώστε να σας μεταδίδουν την ένταση της μάχης, ενώ οι διάφορες φωνές και οι υπόλοιποι ήχοι του περιβάλλοντος «δένουν» απόλυτα με το συνολικό αποτέλεσμα. Ένα πρόβλημα που παρατηρήσαμε είναι όταν μαζεύονται πολλοί παίκτες κοντά και πυροβολούν οι ήχοι των όπλων πολλαπλασιάζονται και το αποτέλεσμα είναι ένας «μπουκωμένος» θόρυβος σχετικά μεγάλης έντασης.

From the darkness came blacklight
Το Blacklight: Retribution είναι ένα FPS με σωστούς μηχανισμούς και όλα τα γνωστά και αγαπημένα χαρακτηριστικά. Το φουτουριστικό περιβάλλον σίγουρα αποτελεί μεγάλο συν για τους φίλους της sci-fi θεματολογίας, ενώ το πλούσιο customization θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον για καιρό. Τα διαθέσιμα modes περιλαμβάνουν όλα τα κλασικά και αγαπημένα στοιχεία ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Αν πρέπει να βρούμε ορισμένα αρνητικά είναι ο αρκετά αργός ρυθμός με τον οποίο αποκτάτε Game Points ώστε να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε πιο χρήσιμα αντικείμενα και κυρίως η αίσθηση ότι δεν παίζετε κάποιο καινοτόμο FPS που δεν έχετε ξαναδεί. Ωστόσο το παιχνίδι υλοποιεί πολύ καλά τα επιμέρους βασικά και απαραίτητα στοιχεία ενός Shooter, έχει γρήγορη δράση και διασκεδαστικές μάχες με ένταση και θα σας κάνει να «κολλήσετε» για αρκετές ώρες. Δεν παραβλέπουμε φυσικά και το γεγονός πως είναι free-to-play.

Θετικά:
- Όμορφα γραφικά σε ένα σκηνικό του μέλλοντος
- Είναι δωρεάν
- Απλό, διασκεδαστικό και γρήγορο gameplay
- Η προσθήκη του HRV μπορεί να μην πρωτοτυπεί, ωστόσο δίνει βάθος
- Δικαιώνει τους ικανούς παίκτες

Αρνητικά:
- Game Points…με το σταγονόμετρο, σε σχέση με τις τιμές
- Μια αίσθηση Pay-To-Win καθώς πληρώνοντας έχετε άμεσα full πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα
- Δεν διαφοροποιείται τρομερά σε σχέση με ένα τυπικό FPS
- Μέτρια ποιότητα ήχου

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.3

Ακόμα ένα free-to-play με ορισμένα πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά και «γεμάτο» περιεχόμενο που καλωσορίζουμε στην ολοένα και μεγαλύτερη λίστα των ποιοτικών δωρεάν παιχνιδιών.

Γρηγόρης Βούλγαρης

Keywords
unreal engine 3, deus ex, εν λόγω, unreal engine, team, video, game, zombie, studios, συγκεκριμένο, tango, online, franchise, games, imagine, fox, αμιγώς, fps, practice, rpg, armor, health, tactical, gear, επηρεάζει, adam, data, slots, fusion, gun, reload, zen, perfect, world, wow, diablo, δραση, βασεις, onslaught, update, vision, crysis, unreal, engine, dubstep, full, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , στρατος, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, εξτρα, ξανα, αποτελεσματα, μποτες, δυνατα, συναλλαγμα, reload, δωρεαν, εργαλεια, ηχος, ρυθμος, χαρτες, fps, games, game, imagine, rpg, wow, zen, αγορα, αγωνες, αξιζει, αμιγώς, απλα, αργος, ατμοσφαιρα, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γευση, γινεται, γινονται, γλωσσα, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειχνει, δωρο, εφε, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εν λόγω, ενιοτε, ενσταση, εμφάνιση, επηρεάζει, ερχονται, ειδος, ισχυει, υφος, ηχητικα, ηχοι, θυμιζει, θορυβος, κτιρια, λεπτομερειες, ματια, μιξη, μπορειτε, παντα, ονομα, οντας, οραση, ουσιαστικα, παμε, περιβαλλον, ποιοτητα, ροη, προβληματα, ρυθμισεις, ρυθμοι, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, σωμα, συγχρονο, σφραγιδα, σχεδια, τρια, φαινονται, φυσικα, φορα, ομορφα, ωρες, αγορες, adam, armor, health, crysis, data, deus ex, free, diablo, δικαιωματα, engine, φιλοι, fox, franchise, fusion, full, gear, ημιφως, ιδιαιτερα, κομματι, κομικς, μεινει, μια ματια, μια φορα, onslaught, pay, παιχνιδι, play, player, perfect, practice, ray, studios, single, slots, tactical, tango, team, online, update, θεματα, unreal engine, unreal, unreal engine 3, vision, win, world, zombie
Τυχαία Θέματα
Blacklight,Retribution