Balliland XL

Όταν οι Έλληνες αποφασίζουν να ασχοληθούν με smartphones.

Η RebelCrew είναι μία σχετικά νέα ελληνική προγραμματιστική εταιρία, που φτιάχνει εδώ και πέντε περίπου χρόνια παιχνίδια εφαρμογές και websites στο Internet. Το Balliland είναι το πρώτο παιχνίδι της εταιρίας για smartphones και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως με πολλές διακρίσεις. Η ανάπτυξή του πήρε περισσότερο

από μισό χρόνο.

Είναι το νούμερο ένα board game σε 18 χώρες και συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα puzzle games σε 44 χώρες. Επίσης φέτος βραβεύτηκε στα 16α ετήσια Webby Awards στην κατηγορία Games (Handheld Devices) ανάμεσα σε 10.000 συμμετοχές από 50 πολιτείες των ΗΠΑ και 60 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.



Το Balliland ακολουθεί την λογική των περισσότερων games στα smartphones. Διαθέτει συγκεκριμένα free levels και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε προχωρημένα levels θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Συνολικά υπάρχουν τέσσερα stages με 40 επίπεδα έκαστο, ενώ περισσότερα stages αναμένονται στο μέλλον. Τα δύο από τα τέσσερα stages (The forest, Xmas edition) διατίθενται δωρεάν, ενώ τα άλλα δύο (The desert, The arctic) κοστίζουν $0.99 το καθένα. Εναλλακτικά μπορείτε να συλλέξετε κέρματα και να τα αποκτήσετε κατεβάζοντας άλλες εφαρμογές που σας προτείνονται.

Οι τρείς ''αχώριστες'' μπάλες
Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πολύ απλός. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο είναι να φέρετε τις τρεις μπάλες, την μια δίπλα στην άλλη, στην ίδια ευθεία. Βέβαια υπάρχουν τρία κέρματα σε κάθε πίστα τα οποία καλείστε να μαζέψετε, πράγμα που ανεβάζει ιδιαίτερα την δυσκολία όσο προχωράτε στο παιχνίδι. Είναι προφανές πως οι προγραμματιστές δεν ήθελαν να σας δώσουν απλά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μία δυνατή σπαζοκεφαλιά που θα σας κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να καταφέρετε να μαζέψετε όλα τα κέρματα σε κάθε πίστα.

Ένα χαλαρό puzzle σαν τα άλλα; Ούτε καν!
Ξεκινώντας την εμπειρία σας στον κόσμο του παιχνιδιού σχηματίζετε την εντύπωση πως είναι ένα απλό και χαλαρό puzzle game το οποίο θα καθαρίσετε με σχετική ευκολία. Αντιθέτως όμως, προχωρώντας στα επίπεδα, το παιχνίδι θέλει να σας κάνει την ζωή δύσκολη προσθέτοντας συνεχώς νέα αντικείμενα και παγίδες.

Αρχικά έχετε τις τρεις μπάλες, κάποιες πέτρες που δεν μπορείτε να μετακινήσετε και κιβώτια τα οποία μετακινούνται. Σιγά-σιγά όμως αρχίζουν να εμφανίζονται λεπίδες οι οποίες μετακινούνται απαιτώντας από εσάς διπλή σκέψη πριν δράσετε και τέλειο συγχρονισμό! Σαν να μην έφταναν αυτά έρχονται και τα diverters τα οποία είναι βελάκια που σας στέλνουν προς την κατεύθυνση που δείχνουν. Σε πολλά επίπεδα έχετε και την δυνατότητα να τα μετακινήσετε.



Μόλις όμως μπείτε στα τελευταία 10 επίπεδα του πρώτου stage εμφανίζονται τα πλέον τα εκνευριστικά spikes. Αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά καρφιά στο έδαφος τα οποία για να απενεργοποιηθούν ή θα πρέπει να θυσιάσετε ένα από τα κιβώτια σας ή να πατήσετε κάποιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld