Assassin's Creed IV: Αποκλειστικό περιεχόμενο στα PS3 και PS4

Η Aveline επιστρέφει σε νέες περιπέτειες.

Πριν από μερικές ώρες η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι η κεντρική ηρωιδα του Assassin's Creed III: Liberation για το PS Vita θα πρωταγωνιστήσει σε τρεις νέες αποστολές στο επερχόμενο Assassin's Creed IV: The Black Flag. To περιεχόμενο αυτό θα διατεθεί αποκλειστικά

στις εκδόσεις για PS3 και PS4, όπως είχαμε δει δηλαδή στο παρελθόν στο side-quest Copernicus στο Assassin's Creed: Revelations.

Δείτε την Aveline de Grandpre στο Assassin's Creed III: Liberation:

{youtube}7A06me5gbWc|400|300{/youtube}

Τώρα όσον αφορά το τι ακριβώς θα είναι αυτές οι αποστολές και σε ποιο σημείο τοποθετούνται σεναριακά (το Black Flag λαμβάνει χώρα χρονολογικά πριν από τα γεγονότα του Assassin's Creed III) δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες. Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από την κυκλοφορία ενός ακόμη spin-off για το PlayStation Vita, το οποίο αν τελικά δημιουργηθεί δύσκολα θα το δούμε μέσα στο 2013, καθώς δεν αναφέρθηκε κάτι γύρω από αυτό στα πλαίσια της E3.

To Assassin's Creed IV: The Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U και πιθανόν μέσα στο 2013 θα διατεθεί και στις next gen κονσόλες.

Δείτε την παρουσίαση της press conference της Ubisoft από το GameWorld.

Για να διαβάσετε το review του Assassin's Creed III: Liberation από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα