Assassin's Creed 4: Co-op mode και επιπλέον levels

Νέα στοιχεία στο Co-op και η επιστροφή της Veline.

Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει πολλά στοιχεία για το νέο Assassin's Creed, παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια αναφορά στο Co-op mode.

Πριν από μερικές ώρες, η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο εξηγεί αναλυτικά πως δουλεύουν τα δύο Co-op modes, Discovery και Unleashed. Σύμφωνα με το βίντεο, τα modes αυτά θα μοιάζουν με μια αναβαθμισμένη έκδοση του Wolfpack από το Assassin's Creed 3.

{youtube}DZI1zm8OhM0|500|300{/youtube}

Στο

Discovery mode θα μπορούν να πάρουν μέρος μέχρι και τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα mini-campaign στο οποίο θα μπορέσετε να μάθετε πως λειτουργεί το Co-op. Η όλη διαδικασία θα σας προετοιμάσει ώστε να εξοικειωθείτε στους μηχανισμούς του Unleashed mode. Στο τελευταίο θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους φίλους σας έτσι ώστε να προστατέψετε θησαυρούς, να σκοτώσετε εχθρούς, να εκτελέσετε συγχρονισμένα kills και να σκοτώσετε μολυσμένους αντιπάλους.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπορέσετε να φτιάξετε τους κανόνες στο multiplayer πριν παίξετε, μέσω του Gamelab mode. Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να απαγορεύσετε για παράδειγμα τα πυροβόλα όπλα και άλλα πολλά. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα μπορέσετε να παίξετε ναυμαχίες online. Ο λόγος είναι ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα απαιτούσε περισσότερο development, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα το Assassin's Creed 4 να καθυστερήσει στην κυκλοφορία του.

Αποκλειστικά levels για τους κατόχους των κονσολών της Sony
Αξίζιε να σημειωθεί ότι η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της πως η Aveline, πρωταγωνίστρια του Assassin’s Creed III: Liberation για το PS Vita, θα επιστρέψει στο Assassin's Creed ΙV Black Flag αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony.

Η πρόσβαση στις αποστολές της που έχουν γραφτεί από την ίδια βραβευμένη συγγραφέα Jill Murray, θα επιτυγχάνεται μέσω αναβαθμίσεων που έχουν γίνει στο Animus από την Abstergo. Η Aveline δεν θα είναι ακριβώς όπως την θυμάστε, καθώς θα έχει μεγαλώσει λίγο, ενώ η συγγραφέας παρομοίωσε την ιστορία της με ένα "μικρού μήκους διήγημα" σε σύγκριση με το μυθιστόρημα του κυρίως παιχνιδιού, αφού η περιπέτεια της ηρωίδας θα διαρκεί μόλις μία ώρα.

Αναφέρθηκε επίσης πως η μοντέρνα εποχή του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται μέσα στην Abstergo Entertainment, μια φαινομενικά μοδάτη εταιρεία που απλά ψάχνει στις αναμνήσεις διαφόρων ανθρώπων για να βρει ένα προϊόν με προοπτικές, κάτι που φυσικά θα αποδειχθεί απλή βιτρίνα ενός σκοτεινού μυστικού.

Το Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις των Xbox One και PlayStation 4 ενώ η έκδοση για PC θα μας έρθει τελευταία.

Keywords
Τυχαία Θέματα