Real Boxing

To πρώτο σοβαρό παιχνίδι πυγμαχίας που μεταφέρεται από το iOS στο PlayStation Vita.

H Vivid Games μετά από κάποιες επιτυχίες στον χώρο του iOS δοκιμάζει την αγορά των φορητών κονσολών μεταφέροντας έναν δημοφιλή της τίτλο, το Real Boxing.

Παίζοντας αυτό το Fighting θα καλείστε να φτιάξετε έναν αθλητή από την αρχή ώστε ξεκινώντας από ερασιτέχνης, μετά από προπόνηση και αγώνες, να κατακτήσετε επαγγελματικούς τίτλους.

Χρησιμοποιώντας την δύναμη της Unreal Engine 3, το Real Boxing είχε ήδη όμορφα γραφικά που τώρα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, όπως και τα περισσότερα στοιχεία αυτής της έκδοσης.Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέες λειτουργίες online multiplayer, βελτιωμένα συστήματα combo για μεγαλύτερο βάθος στο gameplay καθώς και ένα νέο σύστημα αναβάθμισης του αθλητή ώστε να εξελιχθεί όπως πραγματικά τον θέλετε.

{youtube}jLC32EU2-oo|500|300{/youtube}

Το παιχνίδι θα προσφέρει δύο συστήματα ελέγχου, ένα που χρησιμοποιεί τα κουμπιά και τους αναλογικούς μοχλούς και ένα που βασίζεται στις λειτουργίες της οθόνης αφής όπως και στο iOS, ενώ κάποιες λειτουργίες θα απαιτούν την κίνηση της ίδιας της συσκευής. To βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει όλα αυτά τα στοιχεία.

Το Real Boxing θα κυκλοφορήσει για PS Vita στις 28 Αυγούστου -μόνο μέσω PlayStation Network- και θα κοστίζει €9,99.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld