Apocalypse Cow και Tulpa στο Steam

Δύο νέα ελληνικά games στο Steam στις αρχές του 2015!

Μετά το Darkfall Unholy Wars (MMORPG) της Aventurine το 2013 και τα Real Horror Stories (Horror Adventure, Game ORE) και Hunters

of the Dead (Strategy/RPG της Traptics) που προστέθηκαν φέτος στο Steam, τρία ακόμη ελληνικά video games έλαβαν έγκριση για ένταξη στην πλατφόρμα της Valve μέσω του Steam Greenlight!

Το INSECTION (Co-Op FPS) έγινε Greenlit (έγκριση μέσω του Stream Greenlight) την Άνοιξη. Δύο ακόμη games ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο! Πρόκειται για το Apocalypse Cow της Monsters και το Tulpa της Rising Star Games. Με το Apocalypse Cow είχαμε ασχοληθεί εκτενώς τον Σεπτέμβριο (preview μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Τα τρία αυτά games θα τα δούμε στην πλατφόρμα της Valve μόλις έχουν ολοκληρωθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=3aPQ-LXXnFc

Tulpa
To Tulpa είναι ένα 2D Puzzle Platform με αρκετά ενδιαφέροντες γρίφους και μια κάπως αποπνιχτική ατμόσφαιρα. Στο παιχνίδι ελέγχετε δύο χαρακτήρες, την Ophelia και τον Oliver. Το σενάριο διεξάγεται σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από περίεργες υπάρξεις και μηχανισμούς που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικές ικανότητες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

http://www.youtube.com/watch?v=1ArF_NXGMVc

Πότε αναμένουμε τα τρία ελληνικά games στο Steam
Τα Apocalypse Cow και Tulpa αναμένεται να κυκλοφορήσουν για PC στις αρχές του 2015, μέσω του Steam. Η έγκριση απ' την Valve έχει δοθεί (το Greenlight) δεν απαιτεί ολοκληρωμένα games), συνεπώς θα περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό προϊόν από τους developers.

Το Insection αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2015. Ως Online Co-Op First-Person Shooter χρειάζεται περισσότερο χρόνο για development, έως ότου στηθούν οι servers, γίνει το απαραίτητο beta testing κτλ.

Μέχρι στιγμής στη χώρα μας είχαμε μόλις ένα Steam game ανά έτος, όμως η χρονιά που θα μας έρθει ίσως μας χαρίσει τρία. Ευχόμαστε λοιπόν και στις τρεις ελληνικές προσπάθειες καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα