Τα νέα Etrian Odyssey

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία τους.

Πριν από λίγες ώρες η Atlus αποκάλυψε το Etrian Odyssey 5, το νέο κεφάλαιο της ομώνυμης JRPG σειράς.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στα πλαίσια ενός livestram, στο οποίο δόθηκε παράλληλα στην δημοσιότητα ένα teaser τρέιλερ από την ιαπωνική Atlus. Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=NHbWGrYa_-E

Όπως είναι φυσικό, την δεδομένη χρονική στιγμή γνωρίζουμε ελάχιστα

για το πέμπτο μέρος της σειράς Etrian Odyssey, παρόλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του Gematsu υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Shigeo Komori, ενώ το soundtrack θα το επιμεληθεί ο διάσημος Yuzo Koshiro (Streets of Rage, Revenge of the Shinobi II, Etrian Odyssey IV).

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Etrian Odyssey 5, αν και το πιο φυσικό είναι ότι θα το δούμε μέσα στο 2015 για το 3DS.

Πέρα από το πέμπτο Etrian Odyssey η Atlus αποκάλυψε και το Etrian Odyssey and the Mystery Dungeon. To τελευταίο είναι ένα crossover top-down RPG στα πλαίσια της σειράς Mystery Dungeon και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Spike Chunsoft.

https://www.youtube.com/watch?v=ujTUHNpxK-E

To Etrian Odyssey and the Mystery Dungeon θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 5 Μαρτίου 2015 για το 3DS. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία διάθεσής του στην Δύση.

Διαβάστε το review του Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα