7 Days to Die

Ένα πολλά υποσχόμενο FPS που συγκεντρώνει χρήματα από το Kickstarter.

H εταιρεία ανάπτυξης The Fun Pimps κυκλοφόρησε το πρώτο της βίντεο για το Survival Horror FPS με την ονομασία 7 Days to Die. Επίσης ξεκίνησε την ανάλογη εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το project

μέσω του Kickstarter θέτοντας έναν στόχο 200.000 δολαρίων σε ένα μήνα. Ακόμη, μπορείτε να δείτε και το σχετικό περιεχόμενο στην σελίδα του Steam Greenlight κάνοντας κλικ εδώ.

Το 7 Days to Die είναι ένα open world FPS το οποίο διαδραματίζεται στο έτος 2034 κατά το οποίο οι πυρηνικές συγκρούσεις που έγιναν εξαφάνισαν μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού ενώ μόλυναν με έναν άγνωστο ιό πολλούς από τους εναπομείναντες κατοίκους (κλασικό κλισέ σενάριο με απλά λόγια). Οι μολυσμένοι πεθαίνουν μέσα σε επτά ημέρες και στη συνέχεια μεταμορφώνονται σε αιμοβόρα zombies ενώ εσείς από την άλλη ελέγχετε έναν από τους λίγους επιζήσαντες από την μόλυνση και αγωνίζεστε με κάθε τρόπο για την επιβίωσή σας. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}MS066QnJsnU|500|300{/youtube}

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το βίντεο θα πρέπει να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που είναι απαραίτητες για την επιβίωσή σας, όπως τα να κυνηγάτε ζώα, να βρίσκετε αντικείμενα από εγκαταλελειμμένα σπίτια αλλά και να μαζεύετε πρώτες ύλες κόβοντας ξύλα ή σπάζοντας πέτρες. Αυτό συνεπάγεται στο ότι θα ασχοληθείτε με crafting, καθώς τα περισσότερα υλικά που συγκεντρώνετε μπορούν να φανούν χρήσιμα σε παραπάνω από μία εφαρμογές.

Γενικά μπορούμε να θεωρήσουμε το 7 Days to Die μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσπάθεια από μια μικρή εταιρεία ανάπτυξης όπως η The Fun Pimps, που όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, εφόσον το παιχνίδι συγκεντρώσει το απαραίτητο χρηματικό ποσό, θα κυκλοφορήσει για PC ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για κυκλοφορία σε κάποια από τις κονσόλες.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα