Αφιερωμένο στην πολυδιάστατη μεσογειακή ομορφιά το νέο τεύχος του WOW NOW

17:30 19/7/2013 - Πηγή: PC Nea
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο καλοκαιρινό τεύχος του ψηφιακού μηνιαίου γυναικείου περιοδικού για iPad WOW NOW, εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στην πολυδιάστατη μεσογειακή ομορφιά. Πρόκειται για ένα τεύχος απολαυστικό, γεμάτο αρώματα, γεύσεις, χρώματα και εικόνες από τη θελκτική Μεσόγειο.

Πάρτε κι εσείς μια μοναδική αίσθηση του κοσμοπολίτικου αέρα της Cote d’Azur και της Riviera Amalfitana, θαυμάστε την επιτομή της μεσογειακής γοητείας στο πρόσωπο του απόλυτου μεσογειακού θυληκού, της Monica Bellucci και διαβάστε
τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του Leonardo DiCaprio, ενός από τους πέντε πιο ισχυρούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, της Μαριάννας Γουλανδρή, σχεδιάστριας της σειράς μαγιό «Marianna G», της Victoria Hislop, που αφηγείται ιστορίες των Ελλήνων μέσα από το λογοτεχνικό έργο της, και της ελληνικής καταγωγής Helen Kapalos, που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά αστέρια της Αυστραλίας.

Το καλοκαίρι ζωντανεύει μέσα από τις σελίδες του περιοδικού με τη νέα μανία του frozen yogurt, τα υπέροχα virgin cocktails και με σερφάρισμα στα κύματα με το δημοφιλές SUP.

Το WOW NOW είναι διαθέσιμο δωρεάν στους χρήστες iPads σε αυτό το σύνδεσμο:
https://itunes.apple.com/gr/app/wow-now/id628446622?mt=8

Μπορείτε να δείτε το video με τα περιεχόμενα του τέταρτου τεύχους εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=7Lm9EocC4qQ
Keywords
Τυχαία Θέματα