"Ζωντανό" το Scalebound;

Αλλά άγνωστα τα πλάνα της Microsoft για το παιχνίδι.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα ότι το Scalebound, το IP της Microsoft που αναπτυσσόταν από την Platinum Games και που ακυρώθηκε πριν από λίγο καιρό, φαίνεται πως μάλλον... τη γλίτωσε και πως εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη για λογαριασμό της Microsoft.

Η αρχή έγινε από την ίδια τη Microsoft, η οποία και ανανέωσε τα δικαιώματα του IP, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ακυρώθηκε από την ίδια τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, αν και έχει διαρρεύσει το υλικό με το οποίο πιστοποιείται η ανανέωση των δικαιωμάτων, η Microsoft εξακολουθεί να κρτατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά στο μέλλον της σειράς. Ωστόσο, διάφορες πηγές στο Ίντερνετ ισχυρίζοντται ότι το Scalebound βρίσκεται ξανά υπό ανάπτυξη, αν και το έργο αυτό το έχει αναλάβει πλέον ένα στούντιο πολύ κοντά στην εταιρεία του Redmond και όχι η Platinum Games. Πιο συγκεκριμένα, το Scalebound φέρεται να αναπτύσσεται ξανά από την αρχή και πως, γι'αυτό το λόγο, δεν πρόκειται να έχουμε νέα από το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον.

Για την ώρα, η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει - ή απορρίψει- το γεγονός της επιστροφής του ακυρωθέντος IP. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερα νέα για τη φημολογούμενη επάνοδο του Scalebound στο άμεσο μέλλον - ίσως και κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3.

Insider Report: Do you remember Scalebound? Development is resumed, led by and entrusted to an important "close" MS team. Info soon!

— X-Rays ♏ (@XRays_Insider) May 18, 2017xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα