Το Layers of Fear Legacy έρχεται στο Switch

Remastered και με έξτρα, αποκλειστικό περιεχόμενο.

Το Layers of Fear αναπτύχθηκε από την Blooper Team και κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου 2016 σε PS4, Xbox One και PC. Μία καινούργια έκδοση, που ονομάζεται Layers of Fear: Legacy, θα κυκλοφορήσει στο Nintendo

Switch στις αρχές του 2018 με κάποιες βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα και αρκετά updates.

Στο Layers of Fear: Legacy έχουμε το ρόλο ενός "τρελού" ζωγράφου, ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει το αριστούργημά του. Το παιχνίδι παίρνει μέρος σε μία έπαυλη Βικτωριανής εποχής, όπου ο παίκτης θα δει το βάθος της νοητικής ασθένειας που βιώνει ο πρωταγωνιστής. Η έκδοση για το Switch θα περιλαμβάνει το Inheritance DLC, όπου ο παίκτης θα χειρίζεται ένα νέο χαρακτήρα ώστε να βιώσει το παιχνίδι από μία άλλη οπτική γωνία, ενώ ο τίτλος θα επανασχεδιαστεί με νέα χαρακτηριστικά που θα εκμεταλεύονται τις δυνατότητες της κονσόλας της Nintendo, συμπεριλαμβάνοντας βελτιωμένα γραφικά και περιβάλλοντα, και ανανεωμένο σύστημα χειρισμού, όπως motion controlls, αλληλεπίδραση με την οθόνη αφής και HD Rumble.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer για την εν λόγω έκδοση του τίτλου. To review μας για το Layers of Fear μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα