Το World of Warcraft Shadowlands, ο νέος fastest-selling PC τίτλος όλων των εποχών

Το World of Warcraft Shadowlands, πλέον έχει πάρει τον τίτλο του παιχνιδιού με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, συμφώνα με όσα ανακοίνωσε η Blizzard μέσω ενός επίσημου δελτίου τύπου.

Το τελευταίο expansion για το δημοφιλές MMORPG της Blizzard πούλησε περισσότερα από 3,7 εκατομμύρια αντίτυπα

την ημέρα της πρώτης πλήρους ημέρας από την κυκλοφορία του, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων των 3,5 εκατομμυρίων αντιγράφων που είχε θύσει το Diablo III. Επιπλέον, η Blizzard ανακοίνωσε ότι μετά την κυκλοφορία του Shadowlands, η συμμετοχή των παικτών στο World of Warcraft έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα σε μια δεκαετία.

“Είναι τεράστια συγκίνηση να μπαίνουμε σε αυτήν την ολοκαίνουργια διάσταση του σύμπαντος του Warcraft μαζί με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο J. Allen Brack, πρόεδρος της Blizzard Entertainment. “Είναι εξίσου ικανοποιητικό το να βλέπουμε παίκτες να απολαμβάνουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο στο Shadowlands – είτε εξερευνούν νέες πτυχές των χαρακτήρων τους με τους Covenants είτε περπατούν στο WoW για πρώτη φορά με την εμπειρία του νέου παίκτη στο Exile’s Reach – και υπάρχουν πολλά ακόμη να έρθουν”.

Το World of Warcraft Shadowlands, το όγδοο expansion του παιχνιδιού, είναι διαθέσιμο για PC.

The post Το World of Warcraft Shadowlands, ο νέος fastest-selling PC τίτλος όλων των εποχών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα