Το Titanfall έρχεται σε φορητές συσκευές

Το Titanfall: Assault θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS.

Όπως ανακοίνωσε η Respawn Entertainment, η σειρά Titanfall σύντομα θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, αυτή τη φορά για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια για μεταφορά της γνωστής πλέον σειράς σε φορητές συσκευές, καθώς είχε προηγηθεί το Titanfall: Frontline, ένας card based

τίτλος, ο οποίος όμως αποσύρθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Το Titanfall: Assault, όπως θα ονομάζεται, θα είναι ένας RTS τίτλος, ο οποίος αναπτύσσεται από την Particle City. Ο νέος τίτλος θα συνδυάζει τις γρήγορες, real time μάχες, με τη στρατηγική που απαιτεί ένα card game, καθώς -σύμφωνα με το επίσημο site του παιχνιδιού- οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους decks με Pilots, Titans και Burn cards. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο, όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποια screenshots, τα οποία θα βρείτε παρακάτω.

mobileClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα