Νέες VR εμπειρίες στο PlayStation Area στο Golden Hall

Δοκιμή τίτλων και του νέου PSVR Aim Controller.

Μέσα από το ακόλουθο δελτίο Τύπου, το PlayStation ανακοινώνει μια νέα περίοδο ανοιχτών δοκιμών του PSVR, που θα λάβει χώρα στην PlayStation Area του εμπορικού κέντρου The Golden Hall.

Εκεί, το κοινό θα μπορεί να δοκιμάσει διάφορους τίτλους του PSVR καθώς επίσης και το νέο PSVR Aim Controller για το παιχνίδι Farpoint.

Η Παρασκευή και το Σάββατο, από τις 28 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους παίκτες, αρκεί να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation® στον 2ο όροφο του Golden Hall. Το section που είναι αφιερωμένο στο PS VR είναι πανέτοιμο να προσφέρει καθηλωτικές και ασυναγώνιστες εμπειρίες στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο FPS game Farpoint μαζί με το νέο PS VR Aim Controller, το νέο, φουτουριστικό flight combat shooter StarBlood Arena και την υποβρύχια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας Cocos Shark Island.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του PlayStation® Area θα έρθουν σε επαφή με το Farpoint, που αποτελεί μια ακόμα αποκλειστικότητα για το PlayStation® VR και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2017. Πρόκειται για ένα First Person Shooter παιχνίδι, που παντρεύει με μοναδικό τρόπο την εμπειρία shooter παιχνιδιών με την εικονική πραγματικότητα και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η χρήση του ολοκαίνουργιου χειριστηρίου στόχευσης PS VR Aim Controller.

Το PS VR Aim Controller είναι ένα μοναδικό χειριστήριο που με τους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και τον εργονομικό του σχεδιασμό υπόσχεται μια ασυναγώνιστη και καθηλωτική PlayStation® VR εμπειρία.

Τέλος, το Starblood Arena είναι ένα παιχνίδι μάχης κατά το οποίο οι παίκτες μπαίνοντας σε θέση πιλότου, προσπαθούν να διεκδικήσουν τη διαγαλαξιακή δόξα, ενώ το Cocos Shark Island προτείνει κάτι διαφορετικό ξεφεύγοντας από την ξεκάθαρα gaming εμπειρία αφού ο παίκτης μπαίνει σε ρόλο δύτη και επιχειρεί να εξερευνήσει το υποθαλάσσιο περιβάλλον περικυκλωμένος από καρχαρίες.

Ημερομηνίες & Ώρες
Τα ολοκαίνουρια παιχνίδια αποκλειστικά για το PlayStation®VR θα τοποθετηθούν για 4 συναπτές Παρασκευές και Σάββατα από τις 28/04 έως τις 20/05. Αναλυτικά:

Παρασκευή 28/04 & Σάββατο 29/04Παρασκευή 05/05 & Σάββατο 06/05Παρασκευή 12/05 & Σάββατο 13/05Παρασκευή 19/05 & Σάββατο 20/5

Οι ώρες για κάθε Παρασκευή είναι 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 11:00-15:00.

Το PS VR μπορούν να το δοκιμάσουν άτομα άνω των 12 ετών, είτε πραγματοποιώντας μια εύκολη εγγραφή μέσα στην πλατφόρμα http://trypsvr.com/el-gr, κλείνοντας συγκεκριμένη ώρα δοκιμής, είτε μπορούν να επισκεφθούν απευθείας στο χώρο του PlayStation Area τις παραπάνω ημέρες και ώρες. Εκεί θα συναντήσετε την εξειδικευμένη ομάδα του PlayStation® που θα σας μυήσει στα μυστικά του gaming και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πιο ολοκληρωμένη VR εμπειρία.

Το PlayStation Area ανανεώθηκε με νέα κορυφαία VR παιχνίδια και εμπλουτίστηκε με το ολοκαίνουριο PS VR Aim Controller. Εσείς ακόμα να το επισκεφθείτε;

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα